Toyota RAV4 2020 Recension #2

2022-02-16
73
99
Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 1

Specifikationer:

  • Toyota RAV4 2020
  • Fordonsår: 2020
  • SUV
  • 5:e generationen
  • Bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter
  • Fyrhjulsdrift
  • CVT
  • Ratt Vänster
  • Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 1

Bygga ut

Kollaps

Konsumentrapport

Som det är brukligt att skriva här, här är jag mogen för en recension på min bil, även om jag bara hade läst den tidigare. Förutom altruism underlättades detta av infektion med coronaviruset - att vara hemma isolerad (inklusive från familjen) det finns mer tid, även med hänsyn till distansarbete ... Alla ytterligare tankar är min utvärderande åsikt, vilket inte påstå sig vara den yttersta sanningen.

Så, i enlighet med den lokala traditionen, låt oss börja med "valet av val" och en kort utvikning till de tidigare tillgängliga bilarna. Före RAV4-2020 ägdes Mazda CX-5 (2016 omstylad, 2,5-litersmotor, maxhastighet), innan den - Mazda CX-5 (2012, 2,0-litersmotor, maxhastighet) - jag kommer att jämföra med dem, eftersom klasskamrater. Ännu tidigare – Skoda Superb (2010 och framåt, 6 månaders ägande, smakade inte riktigt), Hyundai i30 (blandade känslor) och högerhänta Toyota Coralla Luxel med 1,8 liters motor. (Min mest problemfria bil, i 3 år och mer än 40 000 mil, bara rutinunderhåll, jag fixade inte ens hodovka).

Om valet: det fanns ingen objektiv anledning att byta Mazda CX-5, bilen var i utmärkt skick, när det gäller ekonomi och dynamik, och det fanns inga klagomål på andra kvaliteter (nästan, det kommer att ses senare i jämförelsen ), men den totala användningen av CX-5 var två typer vid 5 års ålder gjorde sig påmind - jag ville bara ha något nytt och det var allt.

Jag övervägde en begagnad Toyota Highlander (jag gillade inte känslan av en tung stor bil, även om dynamiken är normal, samt hög förbrukning och dum multimedia), Hyundai Tucson (jag gillade inte dorestyle även med en 2,4 liters motor, nämligen interiören i bilen och en hård åktur) och bestämde mig nästan för att stanna vid Hyundai Santa Fe (även om jag inte gillade dynamiken i 2,4 liter bensin, övervägde jag inte diesel på grund av rekommendationer och fördomar ), men jag lyssnade på en vän - ett fan av Toyota - och testade nya RAV4-2020, varefter jag samma dag körde Santa Fe igen - och på vägen tillbaka återvände jag till Toyota och beställde bilen som jag nu skriver en recension för. Här är ett sådant köp, kan man säga om känslor ... Samtidigt bör jag notera att jag inte alls gillade den tidigare generationen av RAV4 - varken utanför eller ens inuti.

På provkörningen av RAV4-2020 körde jag först en "lång cirkel" på flera kilometer (inklusive banan) på en 2,0-motor med CVT - specifikt för att jämföra med min Mazda CX-5 med en 2,5-litersmotor. (192 hk). Och först då körde jag en redan förkortad cirkel på RAV4:an med 2,5 liters motor. med en klassisk maskin. Intryck: en 2.0-motor räcker för de flesta situationer, både i staden och på motorvägen (med hänsyn till att jag kör på motorvägen i en hastighet av 100-110 km/h och omkörning kan jag accelerera till 130-140 km/h, inte mer). Samtidigt RAV4:an med 2,5 liters motor. maskinen är konstigt trimmad - det verkade som att någon tar tag i bilens bakre del och håller i den så fort man minskar trycket på gaspedalen (kanske den omedelbart försöker gå upp i växel eller HZ vad är orsaken) - generellt , efter CX-5 med motorn 2,5 l. Toyota med samma motor "körde inte", vilket gjorde en överbetalning för den 400 tusen rubel. jämfört med versionen med 2,0 liter och CVT meningslös.

Efter 3 veckors väntan (det var tur att allt hände innan karantänen) kom en 2020-bil. i den maximala konfigurationen för den tiden för en 2,0-litersmotor. Springer just nu 7400 km. och 9 månader, så de allmänna intrycken har redan bildats.

När det gäller dynamik: Jag tror fortfarande att det räcker för både staden och motorvägen (särskilt med tanke på de kommande böterna och kamerorna i varje hål 2021), men variatorns brum är verkligen irriterande. Samma motor på en Hyundai Tucson med klassisk automat känns betydligt behagligare, även om tajmingen är exakt densamma. Annars (förutom brummandet) är skillnaderna mellan variatorn och automaten för mig, som tidigare bara körde på "automaten", osynliga - jag märker inga sparkar när jag byter från manuell växellåda till variatorrem , även med aktiv acceleration från stillastående. I farten tar variatorn fart också normalt, det finns inga klagomål vid omkörning på motorvägen. Samtidigt är variatorn definitivt mer ekonomisk än den automatiska maskinen - de tidigare bilarna förbrukade mer bensin (med kontroller, inte av omborddatorn).

Förbrukning: på motorvägen i ovanstående läge - 6,5-7,0 liter. beroende på bilens last och väderförhållanden. I staden - från 9,5 liter. utan pluggar upp till 12,0 l. med illamående. Den totala snittförbrukningen för 7 400 mil på kontroller är 708 liter 95:a bensin, varav jag körde ca 2 400 mil längs motorvägen. Tydligen hade karantän och sommar, då vägarna var fria, effekt.

Hodovka: utmärkt komfort (mycket bekvämare än CX-5, även omstylad) och normal hantering, inga rullningar i hörnen. Det här är förstås ingen förarbil, men av alla bilar som jag hade gillar jag nya RAV4 mest. Även på tveksamma vägar är fjädringsavbrott mycket svårt att få.

Ergonomi och allmänna intryck: de som anser Toyotas vara giriga menar att människor har all anledning till detta. Ja, det finns en uppvärmd ratt, men den är bara i "nörd"-greppområdet till höger och vänster. Det kommer att vara kallt underifrån och uppifrån tills det värms upp från luften i kabinen eller från dina domnade händer. Det finns en vacker blå bakgrundsbelysning i kupén (benområden, ovanför handskfacket och i mitten där trådlös laddning finns), men av knapparna på förardörren är det bara förarfönstrets knapp som är upplyst. Bra LED-ljus (oobjektiv, därför sämre än på samma Tucson för mindre pengar, men bättre än det var i CX-5 restyling-paketet även med linser), men illaluktande gula halogen-dimljus, som är dumma att tända, som den kollektiva gård ser från sidan -kollektiv gård mot bakgrund av kristallvita strålkastare. Det finns en elektrisk trunk, men den är fruktansvärt långsam, det skulle vara bättre om det inte var det (detta verkar vara alla som kan skriva och berätta). En tolerabel radiobandspelare (ljudet är också kartong, som i CX-5, men det verkar lite renare, och equalizern är mer adekvat), men läskigt obekväma små kontrollknappar - som klimatkontrollknapparna i allmänhet (förutom för knopparna, det finns inga klagomål på dem). Det finns en navigeringsknapp, men själva navigeringen i bilen för 2,2+ miljoner rubel. nej, även mot en extra kostnad (nu verkar det ha dykt upp i PrestigeSafety med onödiga assistenter att starta upp).

En liten utvikning om ljudet - jag såg en representant för Toyota på YouTube på Pavel Blyudenov, som sa att det inte finns någon RAV4 i Ryssland med JBL-akustik på grund av att den inte kommer överens med GLONASS ERA. Ett fantastiskt faktum - värdelöst nonsens stör installationen av normalt ljud i en av de mest populära bilarna ...

Det finns inga klagomål på sätesvärme – den värmer bra, både fram- och baksätet. Samtidigt låter arkaiska mekaniska främre värmeknappar (två lägen - upp och ner) dig lämna värmen tvångspåslagen, d.v.s. vid autostart är framsätena redan uppvärmda. Rattvärmeknappen är också fysisk, du kan även låta den vara på. Om baksätesvärmen återstår att fungera - jag vet inte, jag har inte kollat ​​det.

Den övergripande uppvärmningen av kabinen är också tilltalande. Båda CX-5:orna som jag hade uppriktiga problem med att värma upp - på den automatiska inställningen av klimatanläggningen började de inte blåsa varma förrän du kör i höga hastigheter länge (och inte bryr sig om en varm motor), du var tvungen att manuellt öka luftflödet, och det värmde fortfarande dåligt (kabinfiltret byttes ofta, det är inte meningen). Nu i RAV4 är jag äntligen bekväm i den kalla årstiden.

Jag kan också notera ganska bekväma säten - i CX-5 var de obekväma (särskilt i dorestyle, de var platta som en pannkaka, allt gjorde ont på en lång väg). Sätena är förstås ännu bättre i Highlander, men det här är en helt annan klass.

Redan innan köpet hörde jag en lysande fras från Avtorevisorro - RAV4 för dem som inte bryr sig om bilar, det vill säga för dem som inte är fans av dem, och de behöver bara ett pålitligt sätt att röra sig i rymden. Detta är förmodligen sant (även om samma design av nya RAV4 har blivit mycket mer intressant och aggressiv). Sammantaget tycker jag att RAV4 är ett smart val med tanke på dess likviditet, restvärde, ekonomi och överlag goda egenskaper som bil, trots mindre brister. Om jag nu skulle göra ett val igen skulle jag ta det igen. När det gäller tillförlitlighet är det ännu inte klart hur den nya motorn (nedsatt från 170+ hk till 149,6 hk) och den nya växellådan (variator med 1:a mekaniska växeln) kommer att bete sig, så jag utfärdade en utökad garanti upp till 5 år vid 0TO . Jag kommer att uppdatera min recension senare om jag behöver använda den.

P.S. Definitivt en praktisk sak - uppvärmd vindruta. Samtidigt vänjer du dig snabbt vid värmegallret i glaset och bryr dig inte längre om det.

P.P.S. Vinterdäck installerades av Michelin X-ICE north 4 på rekommendation av en god vän - definitivt utmärkta dubbdäck, mindre bullriga än Nokia Hakkapelliitta 8 och det finns inga klagomål på greppet. Vem funderar på vilken man ska ta - jag rekommenderar det, om det är acceptabelt för pengarna.

Vinterstadsdrift

Ett litet tillägg efter resultatet av vinterstadsdriften. För den "krönta" november 2020 var körsträckan bara 300 km., Förbrukningen av AI-95 bensin var 12,33 liter. per 100 km. (märke "Reaktiv" TopLine, med check, utan uppvärmning för autorun). För december 2020 är körsträckan 650 km., Förbrukningen är 15,85 liter. per 100 km. - även på kontroller, samma bränsle, uppvärmning innan resor i 5-7 minuter. Det vill säga på vintern, på nyårsafton, är det trångt på vägarna, utan resor längs motorvägen, förbrukningen är tillräckligt stor för en 2-liters bil, du bör inte förvänta dig mirakel av besparingar från variatorn.

När du reser vid -32 på motorvägen i 600 km. förbrukningen var i genomsnitt 8,5 liter. per 100 km. - tydligen blir smörjvätskor mer trögflytande, det känns som att det är svårt för bilen att gå även i skonsamma lägen i 100-110 km/h. På samma resa avslöjades egenskaperna hos vinterklimatkontroll: sval luft blåser i den övre zonen (huvudet) (A / C-kompressorn och vindrutan stängdes av). Som ett resultat drar inte glaset åt, men huvudet är inte särskilt bekvämt. Lösningen är en tunn höstmössa, eller manuellt byta luftflödesläge, ja, eller göra mål och håll huvudet kallt =) Vid mindre frost är det inget sådant problem, det är bekvämt i bilen. Men det är inte varmt - i hustruns Hyundai Tucson är uppvärmningen mycket mer aktiv, varm luft blåser från ventilerna, medan det i RAV4 är varmt, inte längre.

På orenade stadsvägar (direkt efter ett snöfall) är det bekvämt att köra, bilen kastar sig inte från sida till sida, kryper inte, den går självsäkert in i svängar med rimliga hastigheter. Det gör mig till och med nervös när andra kör fel och är dumma =) I rättvisans namn är det värt att säga att den förra CX-5:an inte betedde sig sämre, den enda skillnaden låg i kvalitén på vinterdäcken (Nordman 5 var på CX-5:an , vad jag minns så blev det ek i kylan, gummiblandningen är tydligen inte så bra på detta gummi), men fyrhjulsdriften visade sig också bra även utan två kopplingar på bakaxeln.

Separat vill jag notera uppvärmningen av hela vindrutan - en underbar sak i snöfall vid -15: bilden visar gränsen för värmespiralerna, bakom dem är allt i isfläckar, och själva glaset rengörs helst med borstar. Du måste bara komma ihåg att rengöra torkarna från is när du kommer till platsen så att de inte fryser efter att värmen stängts av. Värmeknappen är icke-spärrande (till skillnad från rattvärmen), det vill säga det fungerar inte att lämna glasvärmen på från autorun.

Uppvärmda baksäten - kan inte heller lämnas på från autostart, du måste slå på den igen varje gång.

Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 2

TILL-10 000

I slutet av januari 2021 passerade TO-10000 - lite tidigare, eftersom ett år redan har gått sedan köpet. Själva MOT kostade ~ 12 300 rubel. med 7 % rabatt från tjänstemannen. Innebörden av detta tillägg är att på vintern, jämfört med Tucson, uppmärksammade min fru strålkastarnas felaktiga lutning (se bild). Det finns ingen strålkastaromfångskontroll i RAV4, så du kommer inte att kunna ändra något på egen hand. De kontrollerade det, bekräftade problemet och fixade det. Ingen extra avgift krävs. Resultatet av justeringen finns på det andra fotot.

Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 3
Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 4

Om CASCO-priset

När jag tittade igenom kommentarerna såg jag en diskussion om kostnaden för CASCO, så jag bestämde mig för att dela med mig av min erfarenhet.

Han utfärdade CASCO vid köp för det första driftsåret - försäkringspremien uppgick till cirka 70 000 rubel. med försäkringsbeloppet i köpeskillingen, självrisk 30 000 från andra försäkringsfallet. För det andra året tog jag en liknande politik, försäkringsskyddet minskade något, men priset på politiken sänktes till ~ 64 000 rubel.

För en enklass Hyundai Tucson kostade hustrun till CASCO vid samma försäkringsbolag på samma villkor ~ 44 000 rubel. Därför, ja, CASCO för Toyota är dyrare, vem funderar på att köpa en sådan bil - detta måste tas med i beräkningarna.

TO-20000

Inget intressant hände, som det ska vara när man äger en Toyota =) TO-20000 kostade 15 066 med 7% rabatt från tjänstemännen. Som jämförelse: 13 000 rubel spenderades på TO-15000 på min frus Hyundai Tucson en månad tidigare, men det fanns 3 tjänstemän från detta märke i Omsk, och jag valde det billigaste alternativet. Dessutom hälls 5w30 i Tucson och 0w20 i RAV4, som är dyrare.

Efter serviceintervall: när jag hade en Hyundai i30 och jag sa till en vän att nu kan jag göra MOT var 15 000:e km. han ställde en fråga till mig: tror du verkligen att koreanerna gjorde en bättre motor än japanerna? Därför, även på en korean, bytte jag olja minst en gång var 10 000:e km. Hyundais tjänstemän rekommenderar också ett mellanliggande oljebyte vid 7500 km. Därför, om någon vill köra bil under lång tid och spara på serviceintervallet, är det osannolikt att det kommer att fungera för att inte skada bilen.

I oktober bytte jag till G-Drive - 95, det kändes bättre att köra (min fru märkte också detta på sin Tucson). Det finns inget mer att berätta - bilen bara kör och kräver ingen uppmärksamhet.

Ergonomiska egenskaper

Separat bestämde jag mig för att dela med mig av mina intryck av ett särskilt fall av den japanska förståelsen av ergonomi. Epigrafen kan vara ett citat från filmen "DMB": "Den som uppfann detta borde slå en spik i huvudet."

Gastankens öppningsspak är placerad längst ner till vänster under ratten - till vänster (nästan nära förardörren) om motorhuvens öppningsspak som känns exakt likadan vid beröring. Och när handen går ner så slår den bara i huvens öppningsspak.

Resultatet är förutsägbart - vid bensinstationen drar vi fel, vi svär, vi öppnar den andra, vi går för att stänga huven. Om du har bråttom och glömt huven - en bil som gnisslar på språng och behovet av ett brådskande stopp för att rätta till situationen.

Med tiden vänjer du dig vid att inte dra den som först föll under armen, utan till vänster om den. Men ibland glömmer du det i all hast – och du fräschar upp denna enkla regel i ditt minne.

Byte av standard akustik RAV4 - 2020

I januari i år, 2022, på väg till jobbet, blev jag extremt ledsen av "kvaliteten" på musiken som spelades av den initialt installerade huvudenheten och högtalarna. Jag började leta efter möjliga förbättringsalternativ och hittade ett intressant alternativ i en av loggböckerna på en annan webbplats: installera fokalhögtalare (på bilden: främre med diskanthögtalare, bakre utan dem), och dessa modeller, eftersom de är installerade i Toyota säten utan modifieringar. Dessutom angav författaren till denna recension att han hade bytt ut huvudenheten och ljudisolerat dörrarna.

Jag hade ett hopp om att klara mig med bara högtalare och ljudisolering, men det gick inte - den "inbyggda" huvudenheten producerar ett äckligt ljud även på bra högtalare. Därför beställde jag ett lite annorlunda "huvud", men från samma välkända sida från ett "vänligt" land (modellen är på bilden).

Allmänna intryck: ljudet har blivit mycket bättre, ojämförligt med det ursprungligen installerade. Nu kan du njuta av att lyssna på musik. En anpassningsbar equalizer låter dig radikalt ändra ljudet, jag bestämde mig för förinställningen "Rock", med den låter basen bra och sången hörs bra. Kvaliteten når förstås inte upp till JBL-ljudet i nya Camry (förmodligen i de gamla också - jag lyssnade inte på dem), men inte långt därifrån och i en sådan budget skulle det knappast vara möjligt att göra något bättre (70 000 rubel, varav: 15 000 - "shumka" dörrar, 30 000 - högtalare, 25 000 - "huvud" med installation). På Omsk-kontoren, som jag ringde för intressets skull, för "billjud" kallade de mig ett pris på 160 000 rubel. Det är klart att det skulle finnas en "shumka" av allt runt omkring, och ljudet skulle vara mycket mer intressant, men jag är inte redo att spendera så mycket pengar på detta infall.

Negativa ögonblick: det kinesiska "huvudet" är sällsynt, men det ger ibland överraskningar - det kommer att frysa tätt (även backkameran slås inte på), det verkar fungera, men det finns inget ljud. Botemedlet mot detta är en tandpetare som kan stickas in i RST-hålet för att tvinga enheten att starta om. Nu finns hon alltid till hands =)

I rättvisans namn är det värt att säga att det inte fanns några problem med att installera "huvudet" - det kommer med en ram och fästelement, såväl som ett gäng olika ledningar och adaptrar (inklusive adaptern som är nödvändig för driften av den "inhemska" Toyotan backkamera - den som har en gul tulpaningång). Den "native" backkameran har en fruktansvärd upplösning, bilden från den ser äcklig ut på det nya "huvudet", som har allt i ordning med skärmupplösningen, men jag ville inte installera kameran som följer med "huvudet" ” – Jag skulle behöva göra alla kablar till kameran för att byta och hon själv ser inte lika snygg ut som ”infödingen”. Om du lämnar Toyotas "inhemska" backkamera, kom ihåg att du inte kan peta på att ändra typ av markering (i nedre högra hörnet av skärmen när backväxeln är påslagen) - du kommer inte att returnera den tillbaka, du måste sätta tillbaka Toyotas "huvud" och ändra det där, ett sådant fel.

Med detta kinesiska "huvud" fungerar även den "native" USB-ingången under panelen, bredvid trådlös laddning, genom vilken Apple Car Play / Android Auto är implementerad, utan problem. Därför brydde jag mig inte ens om "huvud"-inställningarna - för mina ändamål räcker det att ansluta telefonen och starta musik / navigering etc. från den. Även om det finns en fullfjädrad Android på "huvudet" och du kan installera allt på den själv. Det är också möjligt att installera ett SIM-kort där (öppningen på förlängningssladden visas i handskfacket) och distribuera Internet till passagerare från "huvudet", men jag behöver inte detta, så jag använde inte Det.

När du ansluter "huvudet" måste du välja CAN-bus-inställningarna för RAV4, och du kan också konfigurera många systemproblem - volymen på ljudkällan (om du inte ändrar något, kan du på nivå 5-6 redan döv på särskilt energiska kompositioner), visa information på skärmen, trycka på knappar, etc. – Jag rotade inte så mycket i den här menyn, jag är inget fan. För mina syften räcker det med de färdiga inställningarna.

Summa summarum: om jag skulle börja om från början skulle jag leta efter information om huruvida det är möjligt att någonstans hitta ett "huvud" från den europeiska versionen av RAV4 med en JBL-förstärkare och "gifta" det med Focal-högtalare - resultatet skulle bli klart bättre vad gäller stabilitet, och med tanke på anslutningen av Apple Car Play / Android Auto skulle jag vara nöjd. Teoretiskt kan det finnas problem med att arbeta med Era Glonass (se huvudrecensionen), men det finns inget sådant i Camry, så jag kanske inte försökte implementera det här alternativet förgäves. Om någon lyckas, skriv gärna i kommentarerna. Denna feedback hjälper andra att göra val och alternativ för att förbättra/underhålla maskinen. Tja, i allmänhet - jag är extremt nöjd med resultatet med det kinesiska "huvudet".

Offtopic: i maj, på en långhelg, åkte jag till Novosibirsk med min fru och två barn, jag upplevde inga problem med att köra om lastbilar på motorvägen - du behöver bara vänja dig vid det faktum att "gas till golvet" krävs och inte vara rädd för motorvarvtal under 6 000, då avtar de snabbt - utan detta finns det ingen väg på variatorn. Och då är den inställda hastigheten tillräcklig för att köra om även flera tunga lastbilar.

Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 5
Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 6
Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 7
Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 8
Toyota RAV4 2020 Recension #2 - SUV, 5:e generationen, bensinmotor, 2 l., 149 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 9

År av bilköp: 2020

Miltal: 4599 mi. (7400 km.)

Bränsleförbrukning på motorvägen:

  • 34 miles per gallon (USA)
  • 40 miles per gallon (Storbritannien)
  • 7,0 l/100 km

Bränsleförbrukning i staden:

  • 21 miles per gallon (USA)
  • 26 miles per gallon (Storbritannien)
  • 11,0 l/100 km

Kategori: Toyota RAV4 2020 Recensioner

Författare: Vitaliy

Visningar: 117

73
99

Kommentarer

99
Lägg till en kommentar
1
18202306 2022-02-17 (12:16)

Vorotnikovs, kraftingenjörer, klikonkars, rävar härskar, etc. det här är botten på YouTube. Det här är människor som tjänar pengar på att skriva under. Om en jämförelse av dynamiska indikatorer verkligen är intressant, är detta definitivt inte för Vorotkov och hans bröder. Du måste titta på något som AUTO VRN. Camrys kommer dit med alla typer av motorer, mestadels 3,5. Du kan ungefär förstå hur hon faktiskt rider.

V
Vladimir26 2022-02-17 (12:16)

Det är alla dina argument, som alltid, dock ... Vem är vem, här har länge varit känt för alla.

1
18202306 2022-02-17 (12:16)

200 Nm är detsamma som 250 Nm, gräset är rött som hallon och vattnet är torrt som sand. Pipan är mindre på utsidan än på insidan. Vad mer kommer att överraska dig?

V
Vinni-dzhons 2022-02-17 (12:16)

Dx5 2.5 till raf 2.0 är galet. Sam proezdil Rafik 20goda 2,5l ett halvår och sålde den åt helvete. Hemsk bil. Inget buller, ingen musik, ingen taxi, ingen dynamik, ingen plast, ingen lack, speglar skakar, motorhuven spricker, lådan sparkar. Men vilket pris! Toyota lurar oss!

V
Vladimir26 2022-02-17 (12:16)

Imorgon kommer din krage att ha precis motsatsen, (som har hänt mer än en gång) hur ska du byta skor då? Jag har alltid varit road av samma teoretiker som vinden, studerar bilar från bilder och "Utuba"

1
18202306 2022-02-17 (12:16)

Så titta på den här tabellen själv))). Vad ser du där? Observera att den lilla 1,4 tsi rider på elasticitet som sin storebror 2,0 tsi.

A
Aleksandr_diz 2022-02-17 (12:16)

Precis nu: Hallå! De säger inget specifikt :/ De ska plocka isär bränsletanken och se vad som finns där. Om jag förstått rätt A ....... ringde de Shell från tjänsten, de sa att de skulle öppna tanken, du kan skicka din representant för att försäkra sig om kvaliteten. Shell svarade att de var säkra på sitt bränsle och ingen skulle komma😅

L
Lariman 2022-02-17 (12:16)

Pappas bil. Kör inte bil på vintern. Det är under huset de ska sparka den och där rådde jag därför att köpa 21 år efter vintern, och den här var i bra + såld

L
Lariman 2022-02-17 (12:16)

Jag vet inte, men mot den generella positiva bakgrunden verkade det för mig att mycket damm tränger in genom den 5:e dörren och lacken är eländig, allt fläckigt på vänster sida i 5 månader.

T
Totktonada 2022-02-17 (12:16)

2.2 är förvisso lite dyrt, men med tanke på avgiften för märket och "Toyota går inte sönder", förmodligen ett lagom pris. För mig ser bilen tråkig ut för pengarna, men det finns en känsla av kvalitet och kvalitetsfaktor. Med GLONASS och JBLs leriga historia. Vid ett tillfälle tittade jag noga på Kia Soul, där JBL och, essno, EraGlonass stod på max. Och det verkade gå överens. Varför Toyota inte kommer överens är en fråga.

Lägg till en kommentar