Toyota RAV4 2018 Recension #7

2021-01-29
36
76
Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 1

Specifikationer:

  • Toyota RAV4 2018
  • Fordonsår: 2018
  • SUV
  • 4 generations restyling
  • Bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter
  • Fyrhjulsdrift
  • CVT
  • Ratt Vänster
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 1
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 2
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 3
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 4
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 5
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 6
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 7
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 8
  • Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 9

Bygga ut

Kollaps

Konsumentrapport

Hej alla !

Äntligen fick jag lite ledig tid, och som utlovat bestämde jag mig för att lägga upp min nästa recension. Min tidigare recension finns här:

. Därför kommer recensionen att vara densamma som förra gången: ärlig, med små jämförelseelement av samma bilmärke, men med olika tillverkningsår. Det kommer att finnas mycket information, och recensionen av den här bilen kommer att uppdateras regelbundet var 10 000 km, och naturligtvis alla för- och nackdelar under drift. Nåväl, låt oss gå

Inköp.

Mitt val TOYOTA RAV 4 2018 Varför just detta märke? Läs den tidigare recensionen om TOYOTA RAV 4 2012. En gång ville jag köpa en LONG ravchega, den som är i ämnet vet att en kort axelavstånd och förlängd version av LONG tillverkades vid den tiden. Men i det ögonblicket gick det inte. Det fanns en möjlighet att byta bilen till en nyare. Jag bestämde själv att det skulle vara RAF 2.5 automat. Medan jag var på affärsresa letade jag efter intressanta erbjudanden för mig själv och la dem till mina favoriter, så att jag senare vid ankomsten skulle vara upptagen med att välja bil. Jag letade efter en ettåring eller max 2 för pengar i mängden 1700-1800. Och här började det mest intressanta, hälften av bilarna föll omedelbart av, på grund av att bara sorgliga historier om bilar kom med elementära program med VIN-stansning. Någonstans lockade företag för val av bilar med avgången av specialister för visning. Resultatet är att bilarna i favoriterna är över (vilket betyder bara detta märke och märke) i händerna på pengar, men det finns INGA värdiga bilar. Tja, eftersom det inte finns några alternativ på andrahandsmarknaden ringde jag TOYOTA-centret och frågade vad som fanns tillgängligt och vilka intressanta erbjudanden som fanns. Jag var tvungen att ringa mycket och till olika städer i närheten, eftersom. 2,5 var bara inte fysiskt där. Och om ett mirakel! EKB har en bil till priset 2050, jag bestämde mig för att ladda resterande summa med ett billån på TOYOTA Bank. Vi diskuterade allt med chefen per telefon, de uppskattade tidigare min gamla rafcheg till 800 utan undersökning, med hänsyn till bytet, allt passade mig. Varnade speciellt för att det inte fanns något extra. utrustning (ren razvodnyak för mormor, speciellt med sådana orealistiska priser). Det var nödvändigt att hämta bilen på tisdagen och på söndagen började samtalen med valpröst, att det hade blivit ett överlägg, att bilen redan hade kommit med extra utrustning och bla bla bla. I allmänhet, det klassiska och banala systemet för att klämma du har "extra" medel, enligt deras åsikt. En halv dag ägnades åt att du dumt nog erbjuds olika alternativ, men resultatet är detsamma, du kommer ändå att förlora de "extra" pengarna, hur mycket du väljer. För mig handlar det inte om pengar, det handlar såklart om pengar också, men här är det mer en principfråga. Jag skickade bara dumt till alla, eftersom de inte vet hur man arbetar med kunder och inte HÖR vad du säger till dem och bestämde mig för att ta en bil som just nu kommer att stå i stugan, i närmaste stad från mig. Och så blev jag ägare till den nya TOYOTA RAV 4 2018 2.0l, 4WD, CVT, COMFORT utrustning till ett pris av 1935 vid den tiden.

Första intrycken:

Bilen såg bra ut, och du vet hur de förbereder bilen även utan mig. De första sensationerna var att det på något sätt inte fanns en anständig mängd utrymme, troligen hade jag redan ofrivilligt börjat jämföra med den gamla groven vid den tiden, även om detta är förståeligt, men de övergripande parametrarna har blivit annorlunda. Ja, och att köpa en ny bil är alltid på adrenalin och du är som att bära "rosafärgade" glasögon: du gillar allt, allt passar dig, och först då under drift, något som inte passar dig, men det är allt senare. Ergonomin i kabinen kom omedelbart till mig, jag var särskilt nöjd med bakgrundsbelysningen, det ser väldigt bra ut här och, viktigast av allt, pressar inte ögonen. Vid det gamla rafet var det gult, här är det blått. Rattpaddlarna gick ut under ratten, jag kommer inte att säga att det är ett plus eller ett minus, för jag använde dem inte riktigt, oftare visade jag bara vem som ställde frågor, SPORT-knappen räckte för mig. Hon flyttade förresten till mitten av panelen i mitten, nedre delen av torpeden.Detta är ett väldigt FETT MINUS för mig, som jag trodde på den tiden. Tidigare har jag lagt handen under ratten, där man visste exakt var den var placerad och utan att titta upp från vägen, med ett tryck "inspirerade" bilen i rätt ögonblick, ja, så klart, så mycket som möjligt vid 2,0l. Nu måste jag sträcka mig efter henne och samtidigt ta bort blicken. Men det var en gång, när jag testade bilen i olika lägen. Och här föll allt på plats, det blev tydligt varför den här knappen togs bort från en bekväm plats. Ja, hon BEHÖVER INTE ALLS. Nej, inte av den anledningen jag skulle vilja, men för att när den trycks så förändras INGENTING, fast nej, jag ljuger, motorljudet ändras, det blir högre och det är där allt slutar, ja, det är förståeligt, motor, variatorn förblev densamma, men bilens massa har förändrats. Och överföringen av knappen blev logisk, det är vettigt att hålla i närheten det som inte behövs. Sidofönster och vindruta verkade mycket större och jag var nöjd med det, sikten är bra. Sätena är bekväma, det finns tillräckligt med justering för olika kroppstyper av människor. Det är även bekvämt att sitta på baksätena, det finns ett utbud av utrymme från knäna till framsätena vilket gör det bekvämare och bekvämare att sitta på långa resor. Shumka blev lite bättre jämfört med föregående raf, men fortfarande långt ifrån normalt. I allmänhet verkar maskinen vara mer dynamisk i stan, och min fru märkte detta när hon satte sig bakom ratten. Som de sa i kabinen var inställningarna för variatorn klara, den började verkligen fungera lite mjukare. Det är bekvämt att sätta och ta bort bilen från signaleringen, sensorerna sitter i dörrhandtagen, lägg fingret på sensorn för att stänga och beställa, du behöver inte göra något alls för att öppna, bara stoppa in handen området mellan handtaget och dörren. Jag och min familj njöt verkligen av det. Bakdörren har nu en knapp för öppning och stängning med en elektrisk drivning, så det är en häftig grej, speciellt i smutsigt väder, förutom att det också finns en signalknapp, men jag använder den inte riktigt eftersom, som många klagar, stängningen av den 5:e dörren går långsamt. Jag har inget att jämföra här med, och jag står inte och väntar inte, jag klickade och gick. Däcken kommer med trycksensorer och instrumentbrädan visar nu en varningsskylt om däcktrycket är under normalt. men skämtet är att du inte kommer att se vilken, så du går ut och tittar på gammaldags sätt. Bilen blev lite tuffare, av någon anledning påminde den mig om boxerhundrasen, så tät, nedslagen. Den gamla rafen var mjukare. Har en bra väg, rulitsya också, allt är förutsägbart. Det finns tillräckligt med dynamik i staden, det blir surt på motorvägen efter 100, nej, självklart kommer det att gå både 140 och 180, men det finns inga de där tonerna av en "häst", så långt 2,0-litersmotorn tillåter. Bekväm hastighet 120-140. Det är klart att allt har sitt pris, vill du köra så ta en laddad bil för turer, där du bara för dessa hästar ska betala skatt från 30 och mer per år, tyvärr är dessa 30 inte överflödiga för mig. Radiobandspelaren är en vanlig HAT, ljudet är normalt, sensorn är DÖD ALLS. Klimatet fungerar utmärkt, kabinen är väldigt varm på vintern, glaset drar inte åt i farten. På den förra rafen isolerade jag nospartiet och regulatorn vreds alltid till max på vintern, det här är inte här, det steg aldrig över 23 grader, det behövdes helt enkelt inte. Dessutom är klimatet tvåzoner, var och en anpassar temperaturen för sig själv. Jag gillade verkligen uppvärmningen av hela vindrutan, jag tryckte på knappen, allt försvann. Det var till och med så att han tog bort isbitar från vindrutan efter ett kraftigt väderomslag, bilen stod som i en vattenglasyr. Här, i en recension, läste jag att dessa tunna värmefilament är ansträngande, jag uppmärksammade dem först efter att jag läst detta i recensionen, sedan gick jag speciellt, satte mig i bilen och skärpte min syn exakt på dem. Nuuu, vad ska jag säga, bry dig INTE. Alla har sin egen uppfattning. Förvandlingen av baksätena förblev densamma 60:40, men sätena lades till normalt. Plasten är mjuk och lätt repad. Tja, det här är de första förnimmelserna av bilen, sedan kommer vi att gå mer detaljerat och detaljerat.

första 10 000

Vid de första 1000 km dök ett främmande ljud upp under huven, inte metalliskt, och det var vid den första starten på en kall. Vid "0" rapporterade MOT detta till chefen, efter MOT var allt borta, som han senare berättade, var luftfiltret lossat. Vid 1400 km installerade BRC-företaget HBO med en 50-liters cylinder. Jag bytte ut huvudenheten, som alltid, ALIEXPRESS hjälpte mig, fyllde omedelbart i navigering och andra mjukvarutrick. Så nu kan du chatta med ALICE när som helst, och röstgränssnittet är väldigt bekvämt. Och nu visar den däcktrycket i VARJE hjul. Diagnostikmodulen som fanns på förra raft migrerade till den nya bilen utan problem och kopplade fortfarande till bilen utan problem. Maskin glad arbetshäst. Jag har vant mig vid måtten, nu efter ett tag kan jag säga. att jag gillar allt i bilen, en bekväm interiör, knappar finns till hands, du behöver inte nå någonstans, cool belysning, vackert utseende och viktigast av allt, lukten av en ny bil, ja, ja, jag förstår att detta inte är en indikator, det är nog bara mer för mig. Oljebytet gick bra. MOT på gas genomfördes själv. Inledningsvis var förbrukningen, främst stadscykeln, 15 liter, det är siffran som datorn visar, efter 10 000 rullade motorn in och förbrukningen sjönk till 13 liter. I kallt väder uppskattade jag uppvärmningen av ratten, en väldigt cool sak och den har en plats att vara på en bil. Jag gillade även START-STOPP-knappen vad gäller komfort och bekvämlighet. Raf har en stor och bekväm kabin, mycket plats på andra raden, säger precis de passagerarna som åkte med mig på den gamla rafen. Bilen är väldigt varm och värms upp snabbt. Bagageutrymmet är riktigt stort, det är inga problem att ta fyra hjul till en däckmontering utan att fälla ut ryggstödet. Med ryggarna utfällda erhålls en jämn sovplats för två. Samtidigt som allt är SUPER, passar allt och ännu mer. Ja, och 10 000 är ingen indikator, vi går vidare.

20 000

Jag hann inte se tillbaka, eftersom nästa 20 000 km redan närmade sig. "Crickets" har inte identifierats och jag hoppas att det kommer att fortsätta vara detsamma. Regelbundet utbytta förbrukningsvaror, både för bensin och gas. Jag tycker det är meningslöst att beskriva vad som menas med ordet förbrukningsvaror, de som sysslar med bilar förstår perfekt. Maskinen är fortfarande nöjd.

Och så intryck efter 20 000 mil

Överdrag köptes till sätena (jag köpte dem direkt, eko-läder, samma tillverkare som på den gamla rafen, eftersom de fungerade bra, 5 år och förblev som nya, det fanns inga repor och sömmar). På sommaren, i varmt väder, fastnade ingenting och svettades inte. Till vintern vandrade pälskappor från den gamla rafen. Vad jag skulle vilja notera, många säger att sätena är mycket ek och inte bekväma, jag kommer inte att argumentera med alla, de taktila förnimmelserna är olika, och den femte punkten, naturligtvis, skämtar jag lite, men för för mig är sätena mycket bekväma och bekväma. När man reser långa sträckor domnar inget och man reser sig ganska lugnt. Stolsvärme fungerar mycket bra. Det finns 2 min. och max. Jag använder det inte alls, det är redan varmt och bekvämt för mig, min fru använder det väldigt aktivt. Den första positionen räcker, den andra används om du bara behöver snabbt. Och lägg märke till tygsätena + överdrag + pälskapape, och den femte punkten "bränns" av uppvärmning och det går inte att använda dem hela tiden. Jag vill särskilt notera torkarnas värmezon, SÅ jävla skit. Nej, idén är inte dålig och det fungerar nästan, algoritmen är inte klar. När det är kraftigt snöfall med konstant rörelse är allt bra, allt blåser, men så fort det stannar eller när man kör runt i stan sopar torkarna bort allt och allt fastnar och dras in i torkarens vilozon såklart allt fryser där och då kommer du ihåg att det finns en magisk knapp som sätter på värmen. Och du sätter på den och nu ser du redan hur vaktmästaren börjar röra sig iväg och gläds tyst över att du inte behöver gå ur bilen och knacka på torkarna och slappna av, men som det visar sig förgäves, felet är att den här knappen inte längre är på. Jag vet inte vad den är inställd på, eller en avstängning av tid eller temperatur eller motstånd, det spelar ingen roll, resultatet är att så fort allt börjar röra sig iväg så stänger det av och du måste hela tiden peta den. Till slut blir det bara irriterande och du går dumt ur bilen och tar bort isblocken med obscena ord som skär allt och allt, inklusive designerna av denna modell. Nu, vad jag skulle vilja säga om driften av vindruteuppvärmningen, den fungerar bra med sin uppgift, den klarar en smäll, men för mig själv avslöjade den en nackdel, som uttrycks i det faktum att värmefilamenten inte passera genom hela glaset. Huvuddelen och det mesta av glaset är uppvärmt, men det finns ingen kant, och därmed sopas all snö och smuts upp på glasets kanter, allt ligger säkert kvar där och titta vad som händer här och så är blindzonen stor p.g.a. del av dörren och sidopelaren (där vindrutan är fäst ) och även innan högen finns det smuts, snö ökar denna zon ytterligare. Så jag försöker städa upp det. Bra slitage syntes på de främre bromsskivorna, på den gamla rafan var det så här vid 50 000 km så antingen blev metallen mjukare eller så var beläggen för hårda, för nu står BOSCH senare, när det är dags så byter jag ut den med kashiyma och se vad och hur. Jag använde kashiyma på den gamla rafen. Motorn rullade in efter 13000, förbrukningen började sjunka från 15-17l och nu håller den hela tiden 13l i stan, och det har blivit roligare att svara på pedalen, men förvänta dig inga mirakel, den här bilen är en bekväm arbetshäst för familjen, själva grejen, det är bekvämt både i stan och på långa resor, jag gillar det fortfarande mer i stan, för landsbygden behöver jag 2,5 liter. LED-ljus, halvljus. Ljuset är bara super, självklart finns det svalare, men för den här priskategorin är det mest, speciellt jämfört med den tidigare rafen. Trösklar stängda med dörrar, en mycket bekväm layout, gör att du kan hålla dina kläder rena när du går in och ut ur bilen. Svag lack, här märkte jag inga skillnader i förbättringsriktningen, båda bilarna är i samma färg, jag ville till och med rulla ihop delar av bilen i pansarfilm, men prislappen biter.

30 000 km

30 000 km.

Här är ytterligare tio flög iväg. DET gick bra. Bilen är fortfarande nöjd. Förbrukningen har upphört att förändras, konstant 13 liter, det går inte längre än, så fort jag går ut på motorvägen från stadscykeln går den ner, den lägsta siffran noterades på 9,9 liter. Jag kontrollerar inte oljenivån, märket är alltid från påfyllning till påfyllning. Och nivån har alltid varit normal på alla mina bilar av detta märke. TOYOTA avvanda, jag kommer inte att säga att det är bra (jag pratar om vad jag slutade kontrollera), men personligen oroar jag mig inte. Klockan 25000 uppträdde ett litet nötning på ratten på ett ställe, visuellt sticker det inte ut, det känns bara taktilt, jag tog ett foto för att visa, men bilden förmedlar inte vad som känns av handen. Anledningen är med största sannolikhet i min vana att vrida på ratten med en hand när man svänger, ungefär som gazelister, när de använder en speciell strö som är fixerad på ratten och de vrider dumt på den. Jag har inte den här gadgeten, det är bara att handflatan förblir på ett ställe på ratten och samtidigt sker rotation. Så jag får det här området med ökad friktion. Jag kan inte ändra vanan, så jag ska bara se vad som händer härnäst. Jag är mycket nöjd utan nyckelåtkomst, till- och frånkoppling från signaleringen, jag använder larmfjärrkontrollen endast när jag vill få information om bilen. Återigen vill jag notera att bilen är väldigt varm, under det 12:e året vändes temperaturen till maximalt, just där har jag konstant 22 C, och fläktpositionen stiger inte över den andra divisionen. Den nedre deflektorn i stötfångaren började stängas för vintern, anledningen är att det bara finns en gasreducerare där och det bara blåser dumt, det är bra värmeavledning och bilen växlar från gas till bensin (temperaturlås, under +40) systemet tillåter inte byte till gas). Fjädringen behagar, även om den har blivit lite styvare, men den fungerar bekvämt på gupp och små gropar, även med fullt kupé. Den tål fortfarande inte gruskörning, du kan inte åka mer än 40 km/h, ett sånt svett i ratten, det skapar en komplett känsla av att du jobbar med en hammare, samma sak hände på den gamla groven . När det gäller banan, hanteringsmässigt gillar jag 18 åren bättre, den håller vägen bättre, såklart är jag inte Schumacher och det finns ingen extrem körning, vanliga dagliga åk. Bromsarna, enligt min mening, har blivit lite sämre, kanske på grund av bilens massa, men bromssträckan har ökat, det är svårare vid nödbromsning, jag är redan van vid det och håller visuellt det nödvändiga avståndet . Själva bromspedalen är väldigt mjuk och bromsarna verkar vara sega, bra, speciellt i början, men även om du ändrar graden av nedtryckning är det bara att träna upp ABS. Styrningen har blivit lättare. På snöiga svängar eller på sommaren, efter regn, måste du välja rätt hastighetsläge, bilen tenderar att lämna sitt körfält med en avfart till det mötande körfältet. Naturligtvis är det mycket faktor i hastighetsgränsen, vägens skick, gummiskicket, kroppstyp, etc., men när det fanns en möjlighet (fri väg, jag är ensam i kabinen) tillät jag ett enkelt experiment för en enkel jämförelses skull och tuffa 12 år skötte sig bättre, kanske från en kort bas. Gaspedalen är tillräcklig (vilket betyder bilens reaktion på att trycka på) det finns inga fel, jag märkte ingen skillnad i eftertänksamhet. När jag väl läste i en recension att TOYOTA är en tråkig bil som inte går sönder, jag kommer inte att ifrågasätta allas åsikter, men vill ingen bilanvändare detta? För mig personligen är detta en INDIKATOR, när ditt huvud inte gör ont om bilen startar eller inte, oavsett om jag kommer till platsen utan haveri, det finns tillräckligt med eldstrider i livet, så varför inte bli av med åtminstone dessa.

40 000 km

Hej alla ! Här är ytterligare tio flög iväg. Jag använder bilen konstant och väldigt intensivt, huvudresan är staden. Känslorna är fortfarande POSITIVA. Maskinen klarade den här vintern bra, eftersom den nu har ett varmt garage, och jag, som användare, skulle vilja notera utseendet på ytterligare komfort - det här är vägran att värma upp bilen och köra en varm, inte ekbil. Ja, självklart förstår jag att det finns en hel del kontroverser i detta ämne, att typen av bil ruttnar snabbare (vi pratar om kroppen) etc., men för mig är komfort viktigare, jag flyttade från ett varmt hus till ett varmt garage, satte sig lugnt in i bilen, tryckte på knappen från porten och gick lugnt på gott humör, med bra musik och viktigast av allt i en varm bil. Det finns inga dessa danser med tamburin när bilen inte startade från nyckelbrickan eller på grund av ett dött batteri eller någon annan anledning, men vad ska jag säga, jag är säker på att alla bilägare har haft liknande situationer och oavsett vilket märke. Fråga varför jag pratar med ett sådant självförtroende? Så det här är livet, personlig erfarenhet och naturligtvis att bo i ett vanligt hyreshus, där ALLA bilar på din trädgård är perfekt synliga från fönstret och du kan se hur olika bilmärken och deras ägare beter sig. Nu har våren börjat, mycket smuts, bilen växer snabbare och man går oftare till biltvätt, men med tillkomsten av varmt solljus ville jag tvätta bilen själv. Och en av dessa vackra dagar, jag började med min plan, avslöjades följande:

1. Lacken på en 18 år gammal bil är bara FRUKTANSVÄRD, en massa små nagg på motorhuven, stänkskärmar, dörrar, och detta är bara en stadscykel, där det inte finns några motorvägshastigheter och den här bilen har ännu inte varit på hav (vi pratar om långa resor längs döda vägar, som red havet i ämnet) och körsträcka på 40 000 km. Raf 12 år gammal med en körsträcka på 90 000 km och besökte haven 2 gånger hade mycket mindre marker. På djupet av spånet kan jag också säga att färgen på den gamla groven applicerades i ett tjockare lager. Båda bilarna är i samma färg och självklart är kvaliteten på lacken överlägsen i 12 år. Så om du planerar att köpa en bil under en lång tid, då måste du sy några av delarna i pansarfilm, vilket är åh, hur inte billigt. trösklar ytterdörrar 45 rubel, till priser på 18 år, nu kan siffrorna förändra)

2. Motorrummet i en 18 år gammal bil är större, det märkte jag även i kupén när jag undersökte bilen. Motorn verkade så liten, som om den var som en liten bil (en visuell skillnad i förhållande till 12 år gammal) och som ett resultat blir motorrummet smutsigt mycket snabbare och mer (smuts betyder väg), även om det finns alla sorters plast element som bara syftar till skydd, men faktum kvarstår inte desto mindre. Så en tur till motortvätt är precis runt hörnet. (bild bifogas). De bifogade bilderna visar tydligt nivån av föroreningar, och på vissa ställen, som i en sandlåda, ta en spade vid rätt tidpunkt och du kan leka, bilen verkade ha varit på OFF ROAD och det här är bara stadsturer.

Jag vill notera att bilen har blivit mjukare, det finns ingen initial stelhet. Med värmens tillkomst försvann uppvärmningarna, förbrukningen sjönk till 12,8 liter. Toyota har en stor MOT var 40 000:e km, så jag hade samma MOT, regelverket är meningslöst att beskriva exakt vad som ingår där, den som är intresserad kan helt enkelt GOOGLA. I allmänhet gick allt bra, en extra nummerlampa byttes ut. Något annat upprörde mig, som jag sa tidigare, jag avslöjade ett stort slitage på bromsskivorna, jag uttryckte inte detta specifikt för chefen för att inte betona. Och som det visade sig hade han rätt, 1 mm återstod till den kritiska siffran där skivorna byts ut. Det är bara en ritare, bara 40 körningar, och hjulen är för utbyte. I den här takten kommer bromsskivorna snart också att benämnas som CONSUMABLES. Det mest intressanta är att körstilen inte har förändrats, slutsatsen är helt rätt. Jävla marknadsförare med sina uträkningar. Ja, naturligtvis, i jakten på vinst är det inte lönsamt att hålla på med kvalitet under lång tid, varje ny bil blir sämre och sämre, och detta gäller inte bara Toyota-märket, det finns många vänner, kollegor, bekanta , och alla märker ofrivilligt att dessa förändringar inte är till det bättre när det gäller bilar. Det skulle inte vara särskilt upprörande om det var möjligt att byta bil vart tredje år och kostnaden skulle vara mer adekvat, då skulle det inte störa mig alls, speciellt eftersom bilar är föremål för alla möjliga former av omstyling och en uppdaterad bil kan tyckas mer intressant. Jag bytte ut de främre bromsbeläggen mot NIBK (som rekommenderat), låt oss se vad de är och i nästa recension kommer jag att skriva separat om dem, så att säga, personlig erfarenhet av användning. När det gäller gas är allt fortfarande stabilt, sedan installationsögonblicket har jag inte ringt in längre, jag spenderar den själv var 10 000 km och daterade den till det vanliga bilunderhållet. Ett foto på vindrutan, med hänsyn till den döda zonen, dit vaktmästaren inte når och som nämndes tidigare. Det var allt för nu, vi ses om de kommande 10 000 km.

Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 10
Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 11
Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 12
Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 13
Toyota RAV4 2018 Recension #7 - SUV, 4 generations restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hästkrafter, Fyrhjulsdrift, CVT | Konsumentrapport, Foto 14

50 000 km.

Varma hälsningar till alla bilägare och läsare. Så en annan anledning har kommit för att vi ska träffas igen på den här sidan, vilket betyder att de kommande 10 000 km är framgångsrika avklarade och jag ska kortfattat gå igenom vad och hur. I allmänhet är allt underbart, bilen fortsätter att behaga, varje dag utför den alla uppgifter som tilldelats den utan några överraskningar. Förbrukningen sjönk med ytterligare en liter och ligger nu på 11,8 liter (jag påminner om att det här är siffror endast från instrumentbrädan och huvudkörningen på gas) under alla samma driftsförhållanden. Frånvaron av främmande buller, "syrsor" kan inte heller annat än att glädjas. Passerade ett annat hem MOT (oljebyte, filter) utan tjänstemän, deras prissättning är inte särskilt tydlig. Han genomförde även MOT på gas, avslöjade inga avvikelser, och det här är underbart. Jag gillade de tidigare ersatta NIBK bromsbeläggen, inte bara på grund av den glamorösa lila färgen, de vände sig snabbt, bromsarna är bra, när det gäller slitaget på bromsskivan, detta kommer att visa mätningen, har ännu inte gjorts. Eftersom vintern i år inte var snörik i vårt land, och i staden försöker man städa upp det i tid, stötte jag på ett sådant problem som nästan fullständig frånvaro av spikar på vinterdäcken och alla därav följande konsekvenser m.t.t. grepp med vägbanan. Prislappen för nya backar inspirerade inte, och besiktningen visade att det är för tidigt att byta däck, slitbanan är tydlig, slitaget minimalt. Det bestämdes att använda reparationsspikar, speciellt eftersom jag inte har den här erfarenheten. Jag tittade på YouTube vad och hur, havet av information, våra människor är väldigt mångsidiga, de valde en metod för sig själva, beställde spikar. Med det första hjulet missade jag lite (jag mätte inte landningshålet på den gamla spiken korrekt och som ett resultat köptes fel storlek), och min hand var ännu inte fylld. Så den första pannkakan, som man säger knölig. Efter att ha tagit hänsyn till alla fel, dubbade de återstående 3 hjulen som ett urverk. Jag vill notera att de inhemska spikarna var tunna och dumt gick sönder i mitten (kjolen på spiken förblev i gummi, tanden flög av). Varför gallring i mitten är inte klart, bara en sak är klar att denna gallring helt enkelt inte håller belastningen. I motsats till reparationsspetsen, som är flera gånger starkare och tjockare än den inhemska. Generellt sett är resultatet följande ställen, där inhemska spikar fanns kvar, tomma hål med halvor av spiken kvar, och reparationen var ALLT kvar på plats. Så jag säger JA till att reparera dubbar, och denna erfarenhet och praxis gör att du kan använda vinterdäck längre utan att byta ut dem i avsaknad av dubbar. På våra vägar, hur tråkigt det än är att inse detta, finns det ett gäng hänsynslösa skurkar som inte bryr sig ett dugg om vägreglerna, ägarna till bilar som omger dem i strömmen, och faktiskt alla, vissa sådana "SHUMAFFERS" som har definierat sig själva över allt detta. Så jag var tvungen att möta detta, tsepanul mig vänster spegel. Samtidigt insåg föraren att han hade fångat, stannat och sedan drunknat. Naturligtvis arrangerade jag inte lopp, för detta finns ett telefonnummer 02, de kom, de ordnade allt, de hittade en anka (videobandspelare för att hjälpa). Mitt spegelelement var skadat, det bara ramlade ut av ett kraftigt slag mot spegeln och kraschade på asfalten. Försäkringsbolaget beräknade 16 rubel, jag beställde ett spegelelement för 1800, även om jag förblev i det svarta, men sedimentet förblev.

60 000

Hej alla!

Här är ytterligare 10 kvar. Våren är i full gång på gatan och detta kan inte annat än glädjas. Återigen var förbrukningen behagligt nöjd, avläsningarna sjönk till 10,1 och ligger än så länge kvar på detta värde. Här, för intressets skull, bestämde jag mig för att gå bort från dessa numeriska indikatorer och kontrollera flödeshastigheten med den gammaldags metoden att fylla tanken och hur länge den kommer att hålla (i mitt fall är detta en gasflaska). Först tankade jag 40 liter på en bensinmack, 336 km räckte, sedan körde jag till en annan mack och tankade 40 liter på samma sätt, tillräckligt för 350 km, jag åkte båda cylindrarna till gränsen (väderförhållanden och körstil var nästan likadana). Jag tog medelvärdet (340) som ett resultat, det blev 8,5 liter. Dekorativt plastfoder på dörrarna kunde inte motstå transport av skrymmande last i kabinen, det fanns repor, repor, ja, vad man ska göra, det här är inte en monter utan en arbetshäst. MOT gick normalt, det enda jag var tvungen att tillfälligt överge min inhemska TOYOTA-olja (sanktioner) var inte redo att ge 8 rubel för olja. Jag fyllde också i den japanska IDEMITSU ZEPRO TOURING PRO 0W-30 (4590R), försäkrade att denna olja är lite bättre än TOYOTA, och recensionerna verkar vara bra, i allmänhet tar vi en tur, vi får se (allt kostade 6030r). Klarade precis MOT på gas. Det var olägenhet i det mötande körfältet, föraren välte ner en hund i bra fart, som som en riktad torped flög i min riktning, det gick inte att stänga av den (4 filer) och min bil var i center, det enda som lyckades sänka farten lite. Det vänstra framhjulet tog hela huvudslaget. Skador: stötfångaren sprack, i dimljusområdet, dimljuset föll ut (plastfästena sprack), stötfångarkjolen sprack, fenderfodret blåste ut, plastväggarna på stötfångargallret sprack på sina ställen, den dekorativa klädseln i dimljuset område splittrat, brickcylindern sprack, den gjutna skivan kan inte återställas. Reparation kostade 26r, lödning tog 10r, stötfångarmålning. På något sätt hittade jag en disk, tk. samlingarna förändras och gamla är svåra att hitta, som finns i ECB (6p). Men "äventyren" slutade inte där, ABS-kabeln passerar under fenderlinern, och eftersom det inte finns något fenderliner, är den inte skyddad, och jag såg den, kollade den, klämman höll den och den nådde inte hjul, men det kan ses att gupparna på vägen gjorde sitt jobb (klämman föll ut) och vajern började skava mot hjulet och som ett resultat föll 4WD av, ett fel, ABS-sensorn misslyckades. Sätt Kina, låt oss se hur det beter sig (2p). En av de finaste dagarna satt jag i en bil och väntade på ett barn, bilen gick på tomgång, och sedan bam ett meddelande om att 4WD ramlade av, bilen bytte till 2 WD och bad om att få åka till återförsäljaren. Den första tanken är att jävla Kina och helt enkelt kastas ut 2p mot vinden. Jag kom till diagnostiken, utförd, kallade felkoden, vilket indikerar en extremt dålig blandning. Här finns en paus och missförstånd, vad har bränsleblandningen med det att göra, om problemet ligger i drevet verkar jag inte se ut som en blondin att sväva så fräckt. Jag fick ingen rimlig förklaring, men problemet är fortfarande öppet och måste åtgärdas. Följande sades: - Varje år blir bilarna mer tekniskt utrustade och eftersom jag fick information om en mager blandning, vilket innebär effektbortfall, valde elektroniken, för att inte tvinga dem, ett rimligare 2WD-alternativ för den här situationen. Nåväl, det finns en rimlig känsla i detta, särskilt när ingen kan ge andra förklaringar. Det beslöts, efter att ha återställt felet, att endast köra en dag på bensin utan att använda gas, om det inte finns någon upprepning, sedan nästa steg, gasarbetare. Day åkte säkert, och i så fall gick det till gasarbetarna. Han kom, berättade kärnan av problemet, med svårighet återhållsamma leenden och ställde samma fråga till mig: - Och var kommer bränslesystemet, om problemet är med drivningen. Med stor skepsis, men de började jobba, kollade ljusen, bytte alla filter och när de kopplade in diagnosdatorn dök intresse och eftertänksamhet upp i deras ansikten, höll de en konsultation och gick ut med en slutsats. Av någon anledning återställdes mitt bensinkort helt, som om gasutrustningen precis hade installerats och jag måste konfigurera om den helt. Detta händer på mycket gamla bilar, när det inte finns några tätheter och läckor, men i mitt fall är bilen ny. I allmänhet hittade de inget exakt svar, de konfigurerade om det. När han skulle gå frågade han för skojs skull: - Så, finns det ett samband mellan bränslesystemet och drivsystemet? Svar: – Det visar sig att det finns. Det mest intressanta är att när allt hände i motorn så förändrades ingenting alls och även när det gäller körprestanda fungerade motorn stadigt, det blev ingen effektförlust. Medan flyget är normalt är bilen super, alla gillar den. För idag kommer vi att skriva ner allt till 70 000 km.


År av bilköp: 2018

Miltal: 22 mi. (36 000 km.)

Bränsleförbrukning på motorvägen:

  • 24 miles per gallon (USA)
  • 28 miles per gallon (Storbritannien)
  • 10,0 l/100 km

Bränsleförbrukning i staden:

  • 18 miles per gallon (USA)
  • 22 miles per gallon (Storbritannien)
  • 13,0 l/100 km

Kategori: Toyota RAV4 2018 Recensioner

Författare: Roman

Visningar: 109

36
76

Kommentarer

76
Lägg till en kommentar
1
16004538 2022-04-04 (12:30)

Sommaren 2019 tog jag samma grova, bara pärlemorfärgen i Magnitogorsk för 1 640 rubel, fast vi blev tillfrågade om 2 050 i Orsk. I mars 2021, med en avgift på 100 rubel, bytte jag den till den 5:e kroppen med en 2l motor. Jämför förnimmelser från nytt och gammalt, himmel och jord. Nu ser den 4:e karossen ut som en traktor

1
15749610 2022-04-04 (12:30)

Berätta för mig hur du justerar ventilerna, på 2 liter verkar Toyotas motorer inte ha hydrauliska lyftare, eller så har jag fel

F
Fotograf2015 2022-04-04 (12:30)

Du kör den till bensinstationen och en erfaren låssmed justerar den.

K
Koresh 2021-03-22 (12:30)

LPK-lack beläggningsfärg!

1
16243497 2021-03-16 (12:30)

Ta bort krom, vän. dålig smak

1
14918050 2021-03-04 (12:30)

I larminställningarna med uppvärmning sätter du på inkognitoläge och när bilen är igång är det bara instrument och klimatkontroll som lyser. Jag har så på s96.

R
Roman 2021-02-17 (12:30)

God eftermiddag. Jag har ingen modul, jag bytte ut huvudenheten och den har redan den här funktionen. När det gäller en separat modul så finns de på aliexpress, det finns många alternativ med displayer och separat i form av en knapp, så du väljer.

1
18169303 2021-02-16 (12:30)

God eftermiddag! Det går att få mer information om däcktrycket i varje hjul Vilken typ av modul och kan den kopplas till en vanlig huvudenhet?

5
55_rus_55omsk 2021-02-14 (12:30)

På bekostnad av autorun och ljus, det är något du har ställt in fel, jag har inga DRL vid start, inga lampor lyser inte!

R
Roman 2021-02-12 (12:30)

Det är alla texter. 1. Bilen värms upp snabbt och det faktum att den äter bensin är bagateller, då gick övergången till gas. 2. Garantin skjuter inte alls i höjden för mig personligen och för bekanta som har och haft nya Toyotas i 5-6 år var det ingen som ansökte om garantiärenden. 3. Jag registrerade bara en bil, gjorde allt enligt min mening.Det var inte användbart alls, det var inga böter, ingenting alls, vad är poängen med registreringen? Bara för att det är rätt? 4. Alla motorer älskar hastighet (bensin förstås), jag håller med om att en liten del av kraften går förlorad på bensin, så jag har inte en racerbil, utan en arbetshäst. Om du inte vill tappa kraften på gasen och spara ännu mer, sätt en variator för LPG (förhöjer tändningsvinkeln) nu finns det många tillverkare på marknaden. Jag påtvingar ingen, utan bara anger min personliga erfarenhet, och sedan bestämmer var och en själv om han behöver det eller inte.

Lägg till en kommentar