Toyota RAV4 1996 Recension #607

2021-09-15
18
14
Toyota RAV4 Recension

Specifikationer:

  • Toyota RAV4 1996
  • Fordonsår: 1996
  • SUV
  • 1 generation
  • Bensinmotor, 2 l., 136 hästkrafter
  • Fyrhjulsdrift
  • Automatisk
  • Ratt Vänster

Konsumentrapport

Hej Ruffers!!!!!!!!!! ;))

Så jag blev ägare till en sådan underbar maskin.

Valet var inte av misstag, litet, kompakt, smidigt och viktigast av allt högt. Förr fanns det en witz, nu äter man som på ett skepp!!!!!!!

Första intryck - SUPER!!! tyst i bilen, sikt till topp fem, ergonomi bara klass!!!!

Bilen köptes på auktion, poäng 3,5, körsträcka (på hastighetsmätaren) 94500.

Bilen fick vänta nästan 2 månader. Järnvägsleverans till Novosibirsk.

Vid ankomsten tog hon omedelbart upp hennes MOT. Bytt filter, oljor, alla vätskekuddar. Dyrast var bytet av kamrem och rulle. Allt annat är tillgängligt. Den totala kostnaden för underhåll och så varje liten sak översteg inte mängden 15 000 rubel !!!!!!!!! :)))

Nästa steg i arbetet med bilen är installationen av kengurin, trösklar och bagageutrymme vid kraschar. Bilen köptes för att åka till naturen, fiske (ej terräng).

Generellt sett är bilen bra och väldigt förutsägbar.

Även om det inte finns något mer att skriva, så fort jag är klar med arbetet med bilen så skriver jag.

Tack!!!!!!!


Bränsleförbrukning på motorvägen: motorväg - 6,5-7 stad 10 l / 100km

Kategori: Toyota RAV4 1996 Recensioner

Författare: 22064

Visningar: 26

18
14

Kommentarer

14
Lägg till en kommentar
2021-11-19 (03:12)

mätte inte bensin. Jag kör på gas. ny lovato-digitronic installation. förbrukning i staden 14-15 liter. bil 5-dörrars 1996

A
Al-is 2021-11-15 (09:01)

Ni kan mobba mig allihop. Jag har 8 liter på motorvägen, stad 10-11. 92. Körstilen är lugn. Den som har en högre förbrukning, antingen glödga den till fullo, eller så är automatlådan slö, det är ingen kollaps, oljan i razdatkan och växellådan är gammal, däcken är punkta och däcken är generellt dåliga. Ta din bil tillbaka till det normala och du kommer att vara nöjd.

2021-11-03 (09:01)

Jag har själv kört RAVka i snart två år (95 år) förbrukning i stan sommaren 11-11.5

N
Nikiigor2 2021-09-27 (09:01)

Dana, välkommen till vårt RAV-4-forum https://forums.drom.ru/toyota-rav4/, alla svar finns där :)

A
A 2021-09-24 (09:01)

Killen köpte det han ville ha (3,5 betyg och 94 500 mil) och är nöjd med det. Alla har olika möjligheter, men han köpte den inte för att visa upp sig utan för att åka på naturen. Än så länge finns det egentligen inte mycket att läsa, men han indikerade också att han skulle skriva så fort han var klar. Lycka till, håll dig frisk.

A
Alex6 2021-09-21 (09:01)

Och jag är intresserad av att läsa. Det är skönt att veta att någon annan är nöjd med en sådan maskin. Och även om vi alla är smarta, och vi har mycket erfarenhet, och vi vet förbrukningen, och vi kan utvärdera bilen bara genom att titta på den ... Men det är bara svagt att vara glad! Och till och med flickan frågar honom om råd. Och sparka inte killen, var bara glad för personens skull!

S
Severchanin 2021-09-19 (09:01)

Kanske RAV på motorvägen för att äta lite, du kan inte tvivla på det. Bara du behöver åka 70-75 km/h. Då får du 7 l/100km. En annan sak är att det är smärtsamt att röra sig i en sådan hastighet. Vid 90 km/h blir det redan 8 l/100 km. Vidare.

D
Dana 2021-09-19 (09:01)

hej Arthur. Jag ska köpa mig en rafik, jag har drömt om det länge, nu växte jag upp och jag kan köpa den själv, ge råd om vad jag ska leta efter när jag köper en bil och vad jag ska ändra i första hand?

Z
Zwer_nsk 2021-09-16 (09:01)

Faust +100!! på rafchiken behöver du bara inte trycka på pedalen alls för att möta 10 ... recension för 2.

Y
Yura-717 2021-09-16 (09:01)

4WD och sådan bränsleförbrukning. Overklig! Du ljuger, kollega. Jag har själv använt en sådan enhet i 3 år i olika lägen, mindre än 9 även på sommaren på motorvägen med all min lust och en ekonomisk körstil fungerar inte.

Lägg till en kommentar