Toyota RAV4 2018 Pregled #7

2021-01-29
19
76
Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 1

Specifikacije:

  • Toyota RAV4 2018
  • Letnik vozila: 2018
  • SUV
  • Prenova 4 generacije
  • Bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči
  • Štiri kolesni pogon
  • CVT
  • Volan levo
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 1
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 2
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 3
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 4
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 5
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 6
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 7
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 8
  • Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 9

Razširi

Strni

Poročilo potrošnikov

Pozdravljeni vsi skupaj !

Končno sem dobil nekaj prostega časa in kot sem obljubil, sem se odločil, da objavim svojo naslednjo recenzijo. Moja prejšnja ocena je tukaj:

. Zato bo pregled enak kot zadnjič: iskren, z majhnimi elementi primerjave iste znamke avtomobila, vendar z različnimi letniki izdelave. Informacij bo veliko, pregled tega avtomobila pa se bo redno posodabljal vsakih 10.000 km in seveda vse prednosti in slabosti med delovanjem. Pa pojdimo

Nakup.

Moja izbira TOYOTA RAV 4 2018 Zakaj prav ta znamka? Preberite prejšnjo oceno o TOYOTA RAV 4 2012. Enkrat sem hotel nabavit LONG ravchega, kdor je v temi ve, da se je takrat izdelovala kratka medosna razdalja in podaljšana verzija LONG. A v tistem trenutku ni šlo. Obstajala je možnost zamenjave avtomobila z novejšim. Sam sem se odločil, da bo RAF 2.5 avtomatik. Ko sem bil na službenem potovanju, sem iskal zanimive ponudbe zase in jih dodajal med priljubljene, da bi se kasneje ob prihodu ukvarjal z izbiro avtomobila. Iskal sem enoletnika ali največ 2 za denar v višini 1700-1800. In tu se je začela najbolj zanimiva stvar, polovica avtomobilov je takoj odpadla, ker so samo žalostne zgodbe o avtomobilih prišle do elementarnih programov s prebijanjem VIN. Nekje so pritegnila podjetja za izbiro avtomobilov z odhodom strokovnjakov na ogled. Posledica tega je, da je avtomobilov v favoritih konec (mislim samo na to znamko in znamko) v rokah denarja, vrednih avtomobilov pa NI. No, ker na sekundarnem trgu ni možnosti, sem poklical v center TOYOTA in vprašal, kaj je na voljo in kakšne zanimive ponudbe so. Moral sem veliko klicati in v različna mesta v bližini, saj. 2.5 preprosto ni bilo fizično tam. In o čudežu! EKB ima en avto po ceni 2050, preostali znesek sem se odločil naložiti s kreditom za avto pri TOYOTA banki. Z upravnikom sva se o vsem pogovarjala po telefonu, moj stari rafčeg so prej ocenili na 800 brez pregleda, upoštevajoč tradein mi je vse ustrezalo. Posebej opozoril, da ni dodatnega. oprema (čist razvodnyak za babice, še posebej pri tako nerealnih cenah). V torek je bilo treba po avto, v nedeljo pa so se začeli klici s kužkim glasom, da je prišlo do prekrivanja, da je avto že prišel z dodatno opremo in bla bla bla. Na splošno klasična in banalna shema stiskanja imate po njihovem mnenju "dodatna" sredstva. Pol dneva je bilo porabljenega za to, da se vam neumno ponujajo razne možnosti, a rezultat je enak, še vedno boste izgubili "odvečni" denar, kolikor se boste odločili. Pri meni ne gre za denar, seveda tudi za denar, ampak tukaj gre bolj za načelo. Samo neumno sem poslal vse, ker ne znajo delati s strankami in ne SLIŠIJO, kaj jim rečeš, in se odločil, da vzamem avto, ki bo zdaj v kabini, v najbližjem mestu od mene. In tako sem postal lastnik nove TOYOTA RAV 4 2018 2.0l, 4WD, CVT, oprema COMFORT po ceni 1935 takrat.

Prvi vtisi:

Avto je izgledal dobro in veste, kako pripravljajo avto tudi brez mene. Prvi občutki so bili, da nekako ni bilo dostojne količine prostora, najverjetneje sem takrat že nehote začel primerjati s staro grobo, čeprav je to razumljivo, vendar so skupni parametri postali drugačni. Ja, in nakup novega avtomobila je vedno na adrenalinu in ste kot z "rožnatimi" očali: vse vam je všeč, vse vam ustreza in šele nato med delovanjem vam nekaj ne ustreza, a to je vse kasneje. Ergonomija kabine je takoj prišla k meni, še posebej sem bil zadovoljen z osvetlitvijo ozadja, tukaj izgleda zelo dobro in, kar je najpomembneje, ne pritiska na oči. Pri starem rafu je bil rumen, tukaj je moder. Volanske ročice so šle izpod volana, ne bom rekel, da je to plus ali minus, ker jih res nisem uporabljal, pogosteje sem samo pokazal, kdo postavlja vprašanja, gumb SPORT mi je bil dovolj. Mimogrede, premaknila se je na sredino plošče v srednji spodnji del torpeda.To je zame zelo DEBEL MINUS, kot sem takrat mislil. Prej sem dal roko pod volan, kjer si točno vedel, kje se nahaja in brez dvigovanja pogleda s ceste z enim dotikom v pravih trenutkih "navdahnil" avto, no, seveda, kolikor se je dalo. pri 2,0l. Zdaj moram seči po njej in hkrati umakniti pogled. Bilo pa je enkrat, ko sem testiral avto v različnih načinih. In tukaj je vse padlo na svoje mesto, postalo je jasno, zakaj je bil ta gumb odstranjen s priročnega mesta. Da, ona preprosto SPLOH NE POTREBUJE. Ne, ne zato, ker bi si želel, ampak zato, ker se ob pritisku ne spremeni NIČ, čeprav ne, lažem, zvok motorja se spremeni, postane glasnejši in tu se vse konča, no, to je razumljivo, motor, variator je ostal enak, vendar se je masa avtomobila spremenila. In prenos gumba je postal logičen, smiselno je obdržati v bližini tisto, kar ni potrebno. Stranska okna in vetrobransko steklo so se mi zdela veliko večja in sem bil s tem zadovoljen, vidljivost je dobra. Sedeži so udobni, nastavitev je dovolj za različne postave ljudi. Udobno je tudi sedenje na zadnjih sedežih, zaloga prostora je od kolen do sprednjih sedežev, zaradi česar je udobno in udobno sedenje na dolgih poteh. Šumka je v primerjavi s prejšnjim rafom postala malenkost boljša, a še vedno daleč od običajne. Na splošno se zdi, da je stroj bolj dinamičen v mestu in moja žena je to opazila, ko je sedla za volan. Kot so povedali v kabini, so bile nastavitve variatorja dokončane, res je začel delovati nekoliko mehkeje. Avto je priročno postaviti in odstraniti iz signalizacije, senzorji so v ročajih vrat, položite prst na senzor za zapiranje in naročilo, za odpiranje vam ni treba storiti ničesar, samo vstavite roko območje med ročajem in vrati. Jaz in moja družina smo zelo uživali. Zadnja vrata imajo zdaj tipko za odpiranje in zapiranje na električni pogon, tako da je kul zadeva, sploh v umazanem vremenu, zraven je tudi tipka za signalizacijo, a je ne uporabljam ravno, ker kot mnogi pritožujejo, zapiranje 5. vrat je počasno. Tukaj nimam s čim primerjati in ne stojim in ne čakam, kliknil sem in šel. Pnevmatike imajo senzorje tlaka in na armaturni plošči se zdaj prikaže opozorilni znak, če je tlak v pnevmatikah pod normalnim. hec pa je v tem, da ne boš videl katerega, zato greš ven in gledaš na staromoden način. Avto je postal nekoliko trši, iz neznanega razloga me je spominjal na pasmo psov bokser, tako gost, podrt. Stari raf je bil mehkejši. Drži odlično cesto, tudi rulitsya, vse je predvidljivo. V mestu je dovolj dinamike, na avtocesti se po 100 zakisa, ne, seveda bo šlo tako 140 kot 180, ni pa tistih not "konja", kolikor to dopušča 2,0-litrski motor. Udobna hitrost 120-140. Jasno je, da ima vse svojo ceno, če hočeš vožnjo, se pelji na vožnjo z napolnjenim avtom, kjer boš samo za te konjičke plačal davek od 30 in več na leto, žal meni teh 30 ni odveč. Radijski snemalnik je navaden HAT, zvok je normalen, senzor je SPLOH MRTAV. Klima deluje odlično, v kabini je pozimi zelo toplo, steklo se na poti ne zateguje. Na prejšnjem rafu sem izoliral gobec in regulator je bil pozimi vedno zavrten na maksimum, pri nas tega ni, nikoli se ni dvignilo nad 23 stopinj, preprosto ni bilo treba. Poleg tega je klima dvoconska, vsaka prilagodi temperaturo zase. Zelo mi je bilo všeč ogrevanje celotnega vetrobranskega stekla, pritisnil sem gumb, vse je šlo stran. Bilo je celo tako, da je po močni spremembi vremena z vetrobranskega stekla odstranil koščke ledu, avto je stal kot v vodni glazuri. Tukaj sem v eni recenziji prebral, da te tanke grelne nitke napenjajo, nanje sem bil pozoren šele, ko sem to prebral v recenziji, potem sem šel posebej, se usedel v avto in si izostril vid ravno na njih. Nuuu, kaj naj rečem, NE obremenjuj se. Vsak ima svojo percepcijo. Transformacija zadnjih sedežev je ostala enaka 60:40, vendar so bili sedeži dodani normalno. Plastika je mehka in se zlahka opraska. No, to so začetni občutki avtomobila, potem bomo šli podrobneje in podrobneje.

prvih 10000

Pri prvih 1000 km se je pod pokrovom pojavil tuji zvok, ne kovinski, in bil je ob prvem zagonu na hladnem. Pri "0" je MOT to sporočil upravitelju, po MOT je vse izginilo, kot mi je kasneje povedal, je bil zračni filter zrahljan. Na 1400 km je podjetje BRC vgradilo HBO s 50-litrskim cilindrom. Zamenjal sem glavno enoto, kot vedno, pomagal mi je ALIEXPRESS, takoj izpolnil navigacijo in druge programske trike. Zdaj lahko z ALICE klepetate kadar koli, glasovni vmesnik pa je zelo priročen. In zdaj prikazuje tlak v pnevmatikah v VSAKEM kolesu. Diagnostični modul, ki je bil na prejšnjem rafu, je brez težav prešel na nov avto in se še vedno brez težav povezal z avtom. Stroj vesel delovni konj. Navadil sem se na dimenzije, zdaj čez nekaj časa lahko rečem. da mi je všeč vse v avtu, udobna notranjost, gumbi so vsi pri roki, ni ti treba nikamor segati, kul osvetlitev, lep videz in kar je najpomembneje, vonj po novem avtu, no, ja, razumem da to ni pokazatelj, verjetno je samo bolj zame. Menjava olja je uspela. MOT na plinu je opravil sam. Na začetku je bila poraba, predvsem mestni cikel, 15 litrov, to je številka, ki jo pokaže računalnik, po 10.000 se je motor zavrtel in poraba je padla na 13 litrov. V hladnem vremenu sem cenil ogrevanje volana, zelo kul stvar in ima prostor za biti na avtu. Všeč mi je bil tudi gumb START-STOP glede udobja in priročnosti. Raf ima veliko in udobno kabino, veliko prostora v drugi vrsti, pravijo ravno tisti sopotniki, ki so se peljali z mano na starem rafu. Avto je zelo topel in se hitro segreje. Prtljažnik je res velik, štiri kolesa ni problem peljati na montažo brez razgrnitve naslona. Z raztegnjenimi hrbti se dobi enakomeren spalni prostor za dva. Medtem ko je vse SUPER, vse ustreza in še več. Da, in 10.000 ni pokazatelj, gremo naprej.

20000

Nisem imel časa pogledati nazaj, saj se je že bližalo naslednjih 20.000 km. »Čričkov« nismo identificirali in upam, da bo tako tudi naprej. Redno menjan potrošni material, tako za bencin kot plin. Mislim, da nima smisla opisovati, kaj pomeni beseda potrošni material, tisti, ki se ukvarjajo z avtomobili, to odlično razumejo. Stroj je še vedno zadovoljen.

In tako vtisi po 20.000 km

Prevleke so bile kupljene za sedeže (kupil sem jih takoj, eko usnje, isti proizvajalec kot na starem rafu, ker so dobro delovale, 5 let in ostale kot nove, ni bilo nobenih prask in šivov). Poleti, v vročem vremenu, se nič ni prijelo in se ni znojilo. Za zimo so se krznene pelerine preselile iz starega rafa. Kar bi rad opozoril, mnogi pravijo, da so sedeži zelo hrastovi in ​​​​neudobni, ne bom se prepiral z vsemi, taktilni občutki so drugačni in peta točka, seveda, malo se šalim, ampak za meni so sedeži zelo udobni in udobni. Pri daljših potovanjih nič ne otrpne in vstaneš čisto mirno. Ogrevanje sedežev deluje zelo dobro. Obstajata 2 min. in maks. Sploh ga ne uporabljam, zame je že topel in udoben, žena ga zelo aktivno uporablja. Prvi položaj je povsem dovolj, drugi se uporablja, če je treba le hitro. In opazite sedeže iz tkanine + prevleke + krzneno ogrinjalo, peta točka pa "gori" od ogrevanja in jih ni mogoče ves čas uporabljati. Posebej želim opozoriti na ogrevalno cono brisalcev, TAKO FUCK Crap. Ne, ideja ni slaba in skoraj deluje, algoritem ni jasen. Ob močnem sneženju ob nenehnem premikanju je vse v redu, vse je spihano, ko pa neha ali pa pri vožnji po mestu brisalci vse pometejo in se vse prime in vleče v počivališče brisalcev, seveda tam vse zmrzne in potem se spomniš, da obstaja čarobni gumb, ki bo vklopil ogrevanje. In ga vklopite in zdaj že opazujete, kako se hišnik začne odmikati in se tiho veseli, da vam ni treba izstopiti iz avta in tapkati po brisalcih in se sprostiti, a kot se izkaže zaman, je kriva napaka je, da ta gumb ni več vklopljen. Ne vem na kaj je nastavljeno, ali izklop po času ali po temperaturi ali po uporu, ni važno, rezultat je tak, da takoj, ko se začne vse odmikati, izklopi in moraš nenehno zbodi ga. Na koncu postane samo nadležno in neumno stopiš iz avta in odstraniš ledene kocke z nespodobnimi besedami, ki režejo vse in vse, tudi oblikovalce tega modela. Zdaj, kaj bi rad povedal o delovanju ogrevanja vetrobranskega stekla, dobro deluje s svojo nalogo, se spopada z udarci, vendar je zase razkril eno pomanjkljivost, ki se izraža v dejstvu, da grelne nitke ne skozi celotno steklo. Glavno in večji del stekla se segreje, roba pa ni in tako se ves sneg in umazanija pometa na robove stekla, tam vse ostane varno in poglejte kaj se tukaj zgodi in tako je slepo območje veliko zaradi del vrat in stranski steber (kjer je pritrjeno vetrobransko steklo) in še pred kupom je umazanija, sneg pa to cono še poveča. Zato ga poskušam očistiti. Dobra obraba se je pokazala na sprednjih zavornih diskih, na starem rafu je bilo tako na 50.000 km, torej ali se je kovina zmehčala ali pa so bile ploščice pretrde, zaenkrat BOSCH stoji kasneje, ko bo čas bom zamenjal s kashiymo in videli kaj in kako. Kashiymo sem uporabil na starem rafu. Motor se je zagnal po 13000, poraba je začela padati s 15-17l in zdaj v mestu stalno drži 13l, odziv na stopalko pa je postal bolj zabaven, vendar ne pričakujte čudežev, ta avto je udoben delovni konj za družino, prav tako, udoben je tako v mestu kot na dolgih potovanjih, še vedno mi je bolj všeč v mestu, za podeželje potrebujem 2,5 litra. LED luč, kratke luči. Svetloba je samo super, seveda obstajajo hladnejši, vendar za to cenovno kategorijo je največ, sploh v primerjavi s prejšnjim rafom. Pragovi zaprti z vrati, zelo priročna postavitev, vam omogoča, da vaša oblačila ostanejo čista pri vstopanju in izstopanju iz avtomobila. Šibka barva, tukaj nisem opazil nobenih razlik v smeri izboljšav, oba avtomobila sta v isti barvi, želel sem celo zaviti dele avtomobila v oklepno folijo, vendar cena ugrizne.

30000 km

30000 km.

Tukaj je odletela še ena desetka. TO je šlo v redu. Avto je še vedno zadovoljen. Poraba se ni več spreminjala, nenehno 13 litrov, ne presega, takoj ko grem na avtocesto iz mestnega cikla, se zniža, najnižja številka je bila zabeležena pri 9,9 litra. Nivoa olja ne kontroliram, oznaka je vedno od polnjenja do polnjenja. In raven je bila vedno normalna na vseh mojih avtomobilih te znamke. TOYOTA je odstavljena, ne bom rekel, da je dobro (govorim o tem, kar sem prenehal nadzorovati), vendar osebno me ne skrbi. Pri 25000 se je na enem mestu pojavila rahla odrgnina na volanu, vizualno ne izstopa, čuti se samo na otip, fotografiral sem, da pokažem, vendar fotografija ne prenese tega, kar se čuti z roko. Razlog je najverjetneje v moji navadi, da z eno roko obračam volan, ko vrtim, nekaj takega kot gazelisti, ko uporabljajo posebno stran, ki je pritrjena na volanu in jo neumno vrtijo. Tega pripomočka nimam, samo dlan ostane na enem mestu na volanu in hkrati pride do vrtenja. Tako dobim to območje povečanega trenja. Navade ne morem spremeniti, zato bom samo opazoval, kaj se bo zgodilo naprej. Zelo sem zadovoljen brez dostopa s ključem, vklopa in izklopa iz signalizacije, daljinski upravljalnik alarma uporabljam samo, ko želim dobiti informacije o avtu. Še enkrat želim opozoriti, da je avto zelo topel, v 12. letu je bila temperatura obrnjena na maksimum, tam imam stalno 22 C, položaj ventilatorja pa se ne dvigne nad drugo divizijo. Spodnji deflektor v odbijaču se je začel pozimi zapirati, razlog je, da je tam samo reduktor plina in samo neumno piha, dobro je odvajanje toplote in avto preklopi s plina na bencin (temperaturna ključavnica, pod +40 sistem ne omogoča preklopa na plin). Vzmetenje je všeč, čeprav je postalo nekoliko trše, vendar deluje udobno na neravninah in majhnih jamah, tudi s polno potniško kabino. Še vedno ne prenaša makadamske vožnje, več kot 40 km/h ne moreš, tako šviganje v volan, ustvari popoln občutek, da delaš z udarnim kladivom, isto se je zgodilo na starem grobu . Kar zadeva stezo, mi je glede vodljivosti bolj všeč 18 letnik, bolje se drži ceste, seveda nisem Schumacher in ni ekstremne vožnje, navadne dnevne vožnje. Zavore so po mojem mnenju postale nekoliko slabše, morda zaradi mase avtomobila, vendar se je zavorna pot povečala, težje je pri zaviranju v sili, tega sem že navajen in vizualno vzdržujem potrebno razdaljo . Sama zavorna stopalka je zelo mehka, zavore pa se zdijo vztrajne, dobre, še posebej na začetku, potem pa, tudi če spremenite stopnjo pritiska na pedal, pride le do ABS. Krmiljenje je postalo lažje. Na snežnih zavojih ali poleti, po dežju, morate izbrati pravilen hitrostni način, avto ponavadi zapusti vozni pas z izvozom na prihajajoči pas. Seveda je veliko dejavnikov pri omejitvi hitrosti, stanju ceste, stanju gume, tipu karoserije itd., a ko je bila priložnost (prosta cesta, sam sem v kabini), sem dovolil enostaven eksperiment zaradi enostavne primerjave in grobih 12 let se je obnašal bolje, morda iz kratke baze. Stopalka za plin je ustrezna (kar pomeni odziv avtomobila na pritisk), ni okvar, razlike v premišljenosti nisem opazil. Ko sem v recenziji prebral, da je TOYOTA dolgočasen avto, ki se ne kvari, ne bom oporekal mnenju vseh, a si tega ne želi noben uporabnik avtomobila? Zame osebno je to INDIKATOR, ko te glava ne boli, ali avto vžge ali ne, ali pridem na kraj brez okvare, v življenju je dovolj prepirov, zakaj se ne bi znebil vsaj teh.

40.000 km

Pozdravljeni vsi skupaj ! Tukaj je odletela še ena desetka. Avto uporabljam stalno in zelo intenzivno, glavna vožnja je mesto. Občutki so še vedno POZITIVNI. Stroj je dobro prestal to zimo, saj ima zdaj toplo garažo, jaz pa kot uporabnik želim opozoriti na pojav dodatnega udobja - to je zavrnitev ogrevanja avtomobila in vožnja toplega, ne hrastovega avtomobila. Ja, seveda razumem, da je veliko polemik na to temo, da tip avta hitreje zgnije (govorimo o karoseriji) itd., ampak meni je bolj pomembno udobje, preselil sem se iz tople hiše. v toplo garažo, se mirno usedel v avto, stisnil gumb od vrat in se mirno odpravil dobre volje, ob dobri glasbi in kar je najpomembneje v toplem avtu. Ni teh plesov s tamburico, ko avto ni vžgal od ključa ali zaradi praznega akumulatorja ali kakšnega drugega razloga, ampak kaj naj rečem, prepričan sem, da je imel vsak lastnik avtomobila podobne situacije in ne glede katera znamka. Vprašajte, zakaj govorim s tako samozavestjo? To je torej življenje, osebna izkušnja in seveda življenje v navadni stanovanjski hiši, kjer so VSI avtomobili na vašem dvorišču popolnoma vidni skozi okno in lahko opazujete, kako se obnašajo različne znamke avtomobilov in njihovi lastniki. Zdaj se je začela pomlad, veliko umazanije, avto raste hitreje in pogosteje greš v avtopralnico, toda s prihodom tople sončne svetlobe sem želel avto oprati sam. In enega od teh lepih dni, ko sem se lotila svojega načrta, se je pokazalo naslednje:

1. Lak na 18 let starem avtu je preprosto GROZEN, kup majhnih ostružkov na pokrovu motorja, blatnikih, vratih in to je samo mestni cikel, kjer ni avtocestnih hitrosti in ta avto še ni bil na morje (govorimo o dolgih vožnjah po mrtvih cestah, kdo je vozil morja v temi) in prevoženih 40.000 km. Raf star 12 let s prevoženimi 90.000 km in 2x obiskom morja je imel veliko manj čipov. Tudi glede na globino odkruška lahko rečem, da je barva na staro robo nanesena v debelejšem sloju. Oba avtomobila sta v enaki barvi in ​​seveda kvaliteta laka je vrhunska že 12 let. Torej, če nameravate kupiti avto za dolgo časa, potem morate nekatere dele zašiti v oklepno folijo, kar je oh, kako ni poceni.pragi vhodna vrata 45 rubljev, po cenah 18 let, zdaj lahko številke sprememba)

2. Motorni prostor pri 18 let starem avtu je večji, to sem opazil tudi v kabini, ko sem pregledoval avto. Motor se je zdel tako majhen, kot majhen avto (vizualna razlika glede na 12 let) in posledično se motorni prostor umaže veliko hitreje in bolj (umazanija pomeni cesta), čeprav je plastike vse vrste. elementov, ki so namenjeni samo zaščiti, a kljub temu ostaja dejstvo. Izlet v pranje motorja je torej tik pred vrati. (fotografija bo priložena). Priložene fotografije jasno prikazujejo stopnjo onesnaženosti in ponekod, kot v peskovniku, pravi čas vzemite lopato in se lahko igrate, avto je bil videti kot da je bil na OFF ROAD in to so samo mestne vožnje.

Želim opozoriti, da je avto postal mehkejši, ni tiste začetne togosti. S prihodom vročine je ogrevanje izginilo, poraba je padla na 12,8 litra. Toyota ima velik MOT na vsakih 40.000 km, tako da sem imel enak MOT, predpisi nimajo smisla opisovati, kaj točno je tam vključeno, kogar zanima, lahko preprosto GOOGLE. Na splošno je šlo vse dobro, zamenjana je bila dodatna številka žarnice. Še nekaj me je razburilo, kot sem že rekel, razkril sem veliko obrabo zavornih diskov, tega nisem posebej povedal vodji, da ne bi poudarjal. In kot se je izkazalo, je imel prav, 1 mm je ostal do kritične številke, pri kateri se diski zamenjajo. To je samo pisar, samo 40 voženj, kolesa pa so za zamenjavo. S tem tempom bomo zavorne diske kmalu imenovali tudi preprosto POTROŠNI MATERIJAL. Najbolj zanimivo je, da se slog vožnje ni spremenil, zaključek je ravno pravšnji. Prekleti tržniki s svojimi izračuni. Da, seveda, v iskanju dobička se dolgo časa ne splača ukvarjati s kakovostjo, vsak nov avto postaja slabši in slabši, in to ne velja samo za znamko Toyota, veliko je prijateljev, sodelavcev, znancev in vsi nehote opazijo, da te spremembe pri avtomobilih niso na bolje. Ne bi bilo posebej moteče, če bi bilo možno menjati avto vsaka 3 leta in bi bil strošek ustreznejši, potem me to sploh ne bi motilo, še posebej, ker so avtomobili podvrženi vsem vrstam prenove in posodobljenemu avtomobilu se morda zdi bolj zanimivo. Zamenjal sem sprednje zavorne ploščice z NIBK (priporočeno), poglejmo kakšne so in v naslednjem pregledu bom posebej napisal o njih, tako rekoč osebne izkušnje uporabe. Glede plina je še vedno vse stabilno, od trenutka vgradnje se nisem več oglasil, sam ga porabim vsakih 10.000 km in ga datiram na običajno vzdrževanje avta. Ena slika vetrobranskega stekla, glede mrtve cone, kamor hišnik ne seže in je bilo prej omenjeno. To je zaenkrat vse, se vidimo v naslednjih 10.000 km.

Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 10
Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 11
Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 12
Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 13
Toyota RAV4 2018 Pregled #7 - SUV, Prenova 4 generacije, bencinski motor, 2 l., 146 konjskih moči, Štiri kolesni pogon, CVT | Poročilo potrošnikov, fotografija 14

50000 km.

Lep pozdrav vsem lastnikom avtomobilov in bralcem. Prišel je torej še en razlog, da se ponovno srečamo na tej strani, kar pomeni, da je naslednjih 10.000 km uspešno prevoženih in bom na kratko prepisal kaj in kako. Na splošno je vse čudovito, avto še vedno ugaja, vsak dan opravlja vse naloge, ki so mu dodeljene, brez presenečenj. Poraba je padla še za en liter in sedaj znaša 11,8 litra (opozarjam, da so to podatki le z armaturne plošče in glavne vožnje na plin) ob vseh enakih pogojih delovanja. Odsotnost tujega hrupa, "črički" prav tako ne morejo ne veseliti. Opravljen še en domači tehnični pregled (menjava olja, filtri) brez uradnikov, njihova cena ni zelo jasna. Opravil je tudi MOT na plinu, ni odkril nobenih odstopanj in to je čudovito. Prej zamenjane zavorne ploščice NIBK so mi bile všeč, ne samo zaradi glamurozne vijolične barve, hitro so se navadile, zavore so dobre, glede obrabe zavornega diska pa bo to pokazala meritev, še ni bilo. Ker letos zima pri nas ni bila snežna, v mestu pa se trudijo, da jo pravočasno očistijo, sem naletel na tako težavo, kot je skoraj popolna odsotnost konic na zimskih pnevmatikah in vse posledice, ki izhajajo iz tega v smislu oprijem z voziščem. Cenik za nove klance ni navdušil in pregled je pokazal, da je prezgodaj za menjavo pnevmatik, tekalna plast je čista, obraba minimalna. Odločeno je bilo, da uporabim popravljalne konice, še posebej, ker nimam teh izkušenj. Gledal sem na YouTubu kaj in kako, informacij je morje, naši ljudje so zelo vsestranski, sami so si izbrali metodo, naročili špice. Pri prvem kolesu sem malo zamudil (nisem pravilno izmeril pristajalne luknje stare konice in posledično je bila kupljena napačna velikost) in moja roka še ni bila napolnjena. Torej prva palačinka, kot pravijo grudasta. Po upoštevanju vseh napak so preostala 3 kolesa zataknjena kot ura. Želim opozoriti, da so bile domače konice krhke in se neumno zlomile na sredini (obrobje konice je ostalo v gumi, zob je odletel). Zakaj tanjšanje v sredini ni jasno, jasno je le eno, da to tanjšanje preprosto ne zdrži obremenitve. V nasprotju s popravljalno konico, ki je nekajkrat močnejša in debelejša od domače. Na splošno je rezultat sledeča mesta, kjer so ostale domače konice, ostale prazne luknje s polovicami konice, popravilo pa je VSE ostalo na mestu. Zato pravim DA popravilu čepov, ta izkušnja in praksa pa vam bosta omogočili, da boste zimske pnevmatike uporabljali dlje, ne da bi jih zamenjali, če čepov ni. Na naših cestah, pa naj bo to še tako žalostno spoznati, se vozi kup brezobzirnih barabe, ki jim je čisto vseeno za cestna pravila, lastniki avtomobilov, ki jih obkrožajo v potoku, in sploh vsi, nekateri takih “ŠUMAFERJEV”, ki so se nad vsem tem opredelili. Torej sem se moral srečati s tem, me je tsepanul levo ogledalo. Voznik je ob tem ugotovil, da je ujel, ustavil in se nato utopil. Seveda nisem organiziral dirk, za to obstaja telefonska številka 02, prišli so, vse uredili, našli so raco (videorekorder v pomoč). Poškodoval se mi je element ogledala, ki je samo izpadel zaradi močnega udarca v ogledalo in treščil na asfalt. Zavarovalnica je izračunala 16 rubljev, naročil sem zrcalni element za 1800, čeprav sem ostal v črnem, a usedlina je ostala.

60 000

Pozdravljeni vsi skupaj!

Tukaj je še 10 zadaj. Pomlad je na ulici v polnem zamahu in to se ne more razveseliti. Spet je poraba prijetno razveselila, odčitki so padli na 10,1 in zaenkrat ostajajo na tej vrednosti. Tukaj sem se zaradi zanimivosti odločil, da se odmaknem od teh numeričnih kazalnikov in preverim pretok s staromodno metodo polnjenja rezervoarja in kako dolgo bo trajal (v mojem primeru je to plinska jeklenka). Najprej sem na eni bencinski črpalki natočil 40 litrov, 336 km je bilo dovolj, nato sem se odpeljal na drugo črpalko in na enak način natočil 40 litrov, kar je zadostovalo za 350 km, oba cilindra sem zapeljal do meje (vremenske razmere in način vožnje). so bili skoraj enaki). Kot rezultat sem vzel povprečno vrednost (340), izkazalo se je 8,5 litra. Okrasna plastična obloga na vratih ni mogla prenesti prevoza razsutega tovora v kabini, pojavile so se praske, praske, no, kaj storiti, to ni vitrina, ampak delovni konj. MOT je minil normalno, edina stvar, ki sem jo moral začasno opustiti svoje domače olje TOYOTA (sankcije), ni bila pripravljena dati 8 rubljev za olje. Napolnil sem tudi japonsko IDEMITSU ZEPRO TOURING PRO 0W-30 (4590R), zagotovil, da je to olje malo boljše od TOYOTA, ocene pa se zdijo dobre, na splošno se bomo peljali, bomo videli (vse je stalo 6030r). Pravkar opravljen tehnični pregled na plinu. Na nasprotnem pasu je bila motnja, voznik je pri dobri hitrosti podrl psa, ki je kot usmerjen torpedo priletel v mojo smer, ni ga bilo mogoče izklopiti (4 pasovi) in moj avto je bil v center, edina stvar, ki je uspela malo zmanjšati hitrost. Prednje levo kolo je prevzelo ves glavni udarec. Poškodbe: počen odbijač, v predelu meglenk, meglenka je izpadla (počili so plastični zatiči), počila je obroba odbijača, razneslo je oblogo blatnika, ponekod so počile plastične pregrade maske odbijača, okrasna letev v meglenki. območje razbito, cev podložke je počila, litega diska ni mogoče obnoviti. Popravilo je stalo 26r, spajkanje 10r, barvanje odbijača. Nekako sem našel disk, tk. zbirke se spreminjajo in stare je težko najti, najdeno v ECB (6p). A tu se "dogodivščine" še niso končale, ABS kabel gre pod oblogo blatnika in ker ni obloge blatnika ni zaščiten in sem ga videl, preveril, sponka ga je držala in ni dosegel kolo, se pa vidi, da so grbine na cestišču opravile svoje (sponka je padla ven) in jeklenica se je začela drgniti ob kolo in posledično je odpadel 4WD, napaka, odpovedal ABS senzor. Postavite Kitajsko, poglejmo, kako se obnaša (2p). Enega najlepših dni sem sedel v avtu in čakal na otroka, avto je bil v prostem teku, nato pa bam sporočilo, da je 4WD odpadel, avto je preklopil na 2WD in prosil, naj ga odpeljem do prodajalca. Prva misel je jebena Kitajska in preprosto vržena 2p v veter. Prišel sem na diagnostiko, opravil, poklical kodo napake, ki kaže na izjemno slabo mešanico. Tukaj je pavza in nesporazum, kaj ima mešanica goriva s tem, če je problem v pogonu, se mi zdi, da ne izgledam kot blondinka, da bi tako nesramno vzletela. Nisem dobil razumne razlage, vendar problem ostaja odprt in ga je treba obravnavati. Rečeno je bilo naslednje: - Avtomobili so vsako leto bolj tehnično opremljeni in ker sem dobil informacijo o revni mešanici, kar pomeni izgubo moči, je elektronika, da jih ne bi silila, izbrala bolj razumno možnost 2WD za to situacijo. No, v tem je razumno zrno, sploh ko nihče ne zna ponuditi drugih razlag. Po ponastavitvi napake je bilo odločeno, da se en dan vozi samo na bencin brez uporabe plina, če ni ponovitve, potem naslednji korak, plinski delavci. Dan je varno drsal, in če je tako, potem je šel k plinskim delavcem. Prišel je, povedal bistvo problema, s težavo zadrževal nasmehe in me vprašal isto vprašanje: - In kje je sistem za gorivo, če je problem v pogonu. Z veliko skepso, vendar so se lotili dela, preverili sveče, zamenjali vse filtre in ko so priklopili diagnostični računalnik, se je na njihovih obrazih pojavilo zanimanje in zamišljenost, opravili posvet in izdali sklep. Iz neznanega razloga je bila moja kartica za plinsko gorivo popolnoma ponastavljena, kot da bi bila plinska oprema pravkar nameščena in jo moram popolnoma znova konfigurirati. To se dogaja pri zelo starih avtomobilih, ko ni zgoščenosti in puščanja, v mojem primeru pa je avto nov. Na splošno niso našli natančnega odgovora, preoblikovali so ga. Ko je odhajal, je za šalo vprašal: - Torej, ali obstaja povezava med sistemom goriva in pogonskim sistemom? Odgovor: - Izkazalo se je, da obstaja. Najbolj zanimivo je to, da ko se je vse dogajalo v motorju, se ni čisto nič spremenilo in tudi glede voznih zmogljivosti je motor deloval enakomerno, ni bilo izgube moči. Medtem ko je let normalen, je avto super, vsem je všeč. Za danes bomo zapisali vse do 70.000 km.


Leto nakupa avtomobila: 2018

kilometrina: 22374 mi. (36000 km.)

Poraba goriva na avtocesti:

  • 24 milje na galono (ZDA)
  • 28 milje na galono (UK)
  • 10,0 l/100 km

Poraba goriva v mestu:

  • 18 milje na galono (ZDA)
  • 22 milje na galono (UK)
  • 13,0 l/100 km

Kategorija: Toyota RAV4 2018 Ocene

Avtor: Roman

Ogledi: 40

19
76

Komentarji

76
Dodaj komentar
1
16004538 2022-04-04 (12:30)

Poleti 2019 sem v Magnitogorsku vzel isto grobo, samo biserno barvo za 1.640 rubljev, čeprav so nas v Orsku prosili za 2.050. Marca 2021 sem ga z doplačilom 100 rubljev zamenjal za 5. karoserijo z 2l motorjem. Primerjanje občutkov iz novega in starega, neba in zemlje. Zdaj se 4. telo zdi kot traktor

1
15749610 2022-04-04 (12:30)

Povej mi, kako nastaviš ventile, pri 2 litrih se zdi, da Toyotini motorji nimajo hidravličnih dvigal ali pa se motim

F
Fotograf2015 2022-04-04 (12:30)

Odpelješ ga na servis in izkušen ključavničar ti ga nastavi.

K
Koresh 2021-03-22 (12:30)

LPK-lak premazna barva!

1
16243497 2021-03-16 (12:30)

Snemi ta krom, prijatelj. slab okus

1
14918050 2021-03-04 (12:30)

V nastavitvah alarma z ogrevanjem vklopiš način incognito in ko avto teče, svetijo samo instrumenti in klima. Jaz imam tako na s96.

R
Roman 2021-02-17 (12:30)

Dober večer. Nimam modula, zamenjal sem glavno enoto in že ima to funkcijo. Kar se tiče ločenega modula, so na aliexpressu, obstaja veliko možnosti z zasloni in ločeno v obliki gumba, tako da izberete.

1
18169303 2021-02-16 (12:30)

Dober večer! Možno je več podrobnosti o tlaku v pnevmatikah v vsakem kolesu Kakšen modul in ali ga je mogoče povezati z navadno glavno enoto?

5
55_rus_55omsk 2021-02-14 (12:30)

Na račun samodejnega zagona in luči, nekaj si narobe nastavil, nimam DRL-jev ob zagonu, nobena lučka ne sveti!

R
Roman 2021-02-12 (12:30)

Vse je besedilo. 1. Avto se hitro segreje in dejstvo, da poje bencin, je malenkost, potem je prehod na plin varčeval. 2. Zame osebno garancija sploh ne narašča in za znance, ki imajo in so imeli nove Toyote 5-6 let, nihče ni zaprosil za garancijske primere. 3. Registriral sem samo en avto, naredil vse po svoji pameti. Nič uporabnega, ni bilo nobenih kazni, nič, v čem je smisel registracije? Samo zato, ker je prav? 4. Vsi motorji imajo radi hitrost (bencinski seveda), strinjam se, da se na plin izgubi majhen del moči, tako da nimam dirkalnika, ampak delovnega konja. Če ne želite izgubiti moči na plin in prihranite še več, postavite variator za LPG (napredovanje kota vžiga), zdaj je na trgu veliko proizvajalcev. Nikomur se ne vsiljujem, ampak povem samo svojo osebno izkušnjo, potem pa se vsak sam odloči, ali ga potrebuje ali ne.

Dodaj komentar