Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7

2021-01-29
31
76
Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 1

technické údaje:

  • Toyota RAV4 2018
  • Rok vozidla: 2018
  • SUV
  • 4generačný restyling
  • Benzínový motor, 2 l., 146 koní
  • Pohon všetkých štyroch kolies
  • CVT
  • Volant Vľavo
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 1
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 2
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 3
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 4
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 5
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 6
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 7
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 8
  • Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 9

Rozbaliť

kolaps

Správa pre spotrebiteľov

Ahojte všetci !

Konečne som mal trochu voľného času a ako som sľúbil, rozhodol som sa uverejniť moju ďalšiu recenziu. Moja predchádzajúca recenzia je tu:

. Preto bude recenzia rovnaká ako minule: úprimná, s malými prvkami porovnávania rovnakej značky auta, ale s rôznymi rokmi výroby. Informácií bude veľa a recenzia tohto auta sa bude pravidelne aktualizovať každých 10 000 km a samozrejme všetky klady a zápory počas prevádzky. No poďme

Nákup.

Moja voľba TOYOTA RAV 4 2018 Prečo práve táto značka? Prečítajte si predchádzajúcu recenziu o TOYOTA RAV 4 2012. Kedysi som si chcel kúpiť LONG ravchegu, kto je v tejto téme vie, že v tom čase sa vyrábala verzia LONG s krátkym rázvorom a predĺženou verziou. Ale v tej chvíli to nevyšlo. Bola tu možnosť zmeniť auto za novšie. Sám som sa rozhodol, že to bude automat RAF 2,5. Keď som bol na služobnej ceste, hľadal som pre seba zaujímavé ponuky a pridával som si ich medzi obľúbené, aby som neskôr po príchode bol zaneprázdnený výberom auta. Hľadala som ročnú alebo maximálne 2 za peniaze vo výške 1700-1800. A tu sa začalo to najzaujímavejšie, polovica áut okamžite spadla, pretože len smutné príbehy o autách prišli so základnými programami s razením VIN. Niekde prilákali firmy na výber áut odchodom špecialistov na prehliadku. Výsledkom je, že autá v obľúbených skončili (rozumej iba tejto značke a značke) v rukách peňazí, ale neexistujú ŽIADNE hodné autá. Keďže na sekundárnom trhu nie sú žiadne možnosti, zavolal som do centra TOYOTA a spýtal som sa, čo je k dispozícii a aké zaujímavé ponuky existujú. Musel som veľa volať a do rôznych miest v okolí, lebo. 2.5 tam jednoducho fyzicky nebolo. A o zázraku! EKB má jedno auto v cene 2050, zvyšnú sumu som sa rozhodol nabiť pôžičkou na auto v TOYOTA Bank. S konateľom sme všetko prediskutovali telefonicky, môj starý rafcheg predtým bez vyšetrenia odhadli na 800,-, s prihliadnutím na tradein mi všetko vyhovovalo. Špeciálne varovaní, že tam nie je nič navyše. vybavenie (čistý razvodnyak pre babičky, najmä s takými nereálnymi cenami). V utorok bolo potrebné vyzdvihnúť auto a v nedeľu začali hovory šteniatkovým hlasom, že došlo k prekrytiu, že auto už prišlo s dodatočnou výbavou a bla bla bla. Vo všeobecnosti platí, že klasická a banálna schéma stláčania máte podľa ich názoru „extra“ prostriedky. Pol dňa sa venovalo tomu, že vám hlúpo ponúkajú rôzne možnosti, no výsledok je rovnaký, aj tak prídete o peniaze „navyše“, koľko si vyberiete. Pre mňa to nie je o peniazoch, je to o peniazoch, samozrejme, tiež, ale tu ide skôr o princíp. Len som hlúpo poslal všetkých, keďže nevedia pracovať s klientmi a nepočujú, čo im hovoríte, a rozhodol som sa vziať si auto, ktoré bude práve teraz v chatke, v najbližšom meste odo mňa. A tak som sa stal majiteľom novej TOYOTY RAV 4 2018 2.0l, 4WD, CVT, výbava COMFORT za vtedajšiu cenu 1935.

Prvé dojmy:

Auto vyzeralo dobre a viete ako pripravia auto aj bezo mňa. Prvé pocity boli, že miesta akosi nebolo dosť, pravdepodobne som sa už vtedy chtiac-nechtiac pustil do porovnávania so starým drsným, aj keď je to pochopiteľné, ale celkové parametre sa zmenili. Áno, a kúpa nového auta je vždy adrenalínová a máte ako keby ste nosili „ružové“ okuliare: všetko sa vám páči, všetko vám vyhovuje a až potom počas prevádzky vám niečo nesedí, ale to až potom. Ergonómia kabíny mi hneď prišla, potešilo ma najmä podsvietenie, tu vyzerá veľmi dobre a hlavne netlačí na oči. Pri starom rafe bola žltá, tu modrá. Pádla na volante vypadli spod volantu, nepoviem, že je to plus alebo mínus, pretože som ich naozaj nepoužíval, častejšie som len ukazoval, kto sa pýta, stačilo mi tlačidlo SPORT. Tá sa mimochodom presunula do stredu panelu v strednej, spodnej časti torpéda.To je pre mňa veľmi TUČNÉ MÍNUS, ako som si vtedy myslel. Predtým som strčil ruku pod volant, kde ste presne vedeli, kde sa nachádza, a bez toho, aby ste vzhliadli od cesty, jedným dotykom „inšpirovali“ auto v správnych momentoch, no, samozrejme, čo najviac. pri 2,0 l. Teraz na ňu musím siahnuť a zároveň odtrhnúť oči. Ale bolo to raz, keď som auto testoval v rôznych režimoch. A tu všetko zapadlo na miesto, bolo jasné, prečo bolo toto tlačidlo odstránené z vhodného miesta. Áno, ona jednoducho Vôbec NEPOTREBUJE. Nie, nie preto, že by som to chcel, ale preto, že keď sa stlačí, NIČ sa nemení, aj keď nie, klamem, zvuk motora sa zmení, zosilnie a tam to všetko končí, no, to je pochopiteľné, motor, variátor zostal rovnaký, ale zmenila sa hmotnosť auta. A prenos tlačidla sa stal logickým, má zmysel držať v blízkosti to, čo nie je potrebné. Bočné okná a čelné sklo sa mi zdali oveľa väčšie a potešilo ma to, viditeľnosť je dobrá. Sedadlá sú pohodlné, dostatok prispôsobenia pre rôzne typy postavy. Pohodlne sa sedí aj na zadných sedadlách, je tu zásoba miesta od kolien až po predné sedadlá, vďaka čomu sa na dlhých cestách sedí pohodlnejšie a pohodlnejšie. Shumka sa v porovnaní s predchádzajúcim rafom o niečo zlepšila, ale stále má ďaleko od normálu. Vo všeobecnosti sa stroj javí ako dynamickejší v meste a moja manželka si to všimla, keď si sadla za volant. Ako povedali v kabíne, nastavenia variátora boli dokončené, skutočne začal fungovať trochu mäkšie. Auto je pohodlné dať a vybrať zo signalizácie, senzory sú v kľučkách dverí, priložením prsta na senzor zatvoríte a objednáte, pre otvorenie nemusíte robiť vôbec nič, stačí vložiť ruku oblasť medzi kľučkou a dverami. Ja a moja rodina sme si to naozaj užili. Na zadných dverách je teraz tlačidlo na otváranie a zatváranie s elektropohonom, takže vychytávka, hlavne v špinavom počasí, okrem toho je tam aj signalizačné tlačidlo, ale to veľmi nepoužívam, lebo ako sa mnohí sťažujú, napr. zatváranie 5. dverí je pomalé. Nemám tu s čím porovnávať a nestojím a nečakám, klikol som a šiel. Pneumatiky sa dodávajú so snímačmi tlaku a na prístrojovej doske sa teraz zobrazí varovný signál, ak je tlak v pneumatikách pod normálnou hodnotou. ale vtip je v tom, že neuvidíte ktorý, takže pôjdete von a pozriete sa po starom. Auto sa stalo trochu tvrdším, z nejakého dôvodu mi pripomínalo plemeno psov boxer, také husté, zrazené. Starý raf bol mäkší. Drží veľkú cestu, rulitsya, tiež, všetko je predvídateľné. Dynamiky je v meste dosť, na diaľnici to po stovke kysne, nie, samozrejme pôjde aj 140 aj 180, ale nie sú tam tie poznámky „koňa“, pokiaľ to 2,0 litrový motor dovolí. Pohodlná rýchlosť 120-140. Je jasné, že všetko má svoju cenu, ak sa chceš povoziť, vezmi si nabité auto na jazdy, kde práve za tieto kone zaplatíš daň od 30 a viac ročne, žiaľ, týchto 30 mi nie je zbytočných. Rádiový magnetofón je obyčajný HAT, zvuk je normálny, snímač je VOBEC MRTVÝ. Klíma funguje skvele, v kabíne je v zime veľmi teplo, sklá na cestách neškrtia. Na predošlom rafe som náhubok zaizoloval a regulátor bol v zime vždy vytočený na maximum, toto tu nie je, nad 23 stupňov nikdy nevystúpilo, jednoducho nebolo treba. Klíma je navyše dvojzónová, teplotu si každá upravuje sama za seba. Veľmi sa mi páčilo vyhrievanie celého čelného skla, stlačil som tlačidlo, všetko išlo preč. Bolo to dokonca také, že po prudkej zmene počasia odstraňoval kusy ľadu z čelného skla, auto stálo ako vo vodnej poleve. Tu som v jednej recenzii čítal, že sa tieto tenké vyhrievacie vlákna namáhajú, venoval som im pozornosť až po prečítaní tohto v recenzii, potom som špeciálne išiel, sadol do auta a presne na ne zaostril zrak. Nuuu, čo môžem povedať, NEOBRÁVAJTE SA. Každý má svoje vnímanie. Transformácia zadných sedadiel zostala rovnaká 60:40, ale sedadlá boli pridané normálne. Plast je mäkký a ľahko sa poškriabe. Nuž, toto sú prvotné pocity z auta, potom pôjdeme podrobnejšie a detailnejšie.

prvých 10 000

Pri prvých 1000 km sa pod kapotou objavil cudzí zvuk, nie kovový, a to pri prvom naštartovaní na studenom. Na "0" STK to oznámila manažérovi, po STK bolo všetko preč, ako mi neskôr povedal, vzduchový filter bol uvoľnený. Na 1400 km spoločnosť BRC nainštalovala HBO s 50-litrovým valcom. Hlavnú jednotku som vymenil, ako vždy, pomohol mi ALIEXPRESS, okamžite vyplnil navigáciu a ďalšie softvérové ​​triky. Takže teraz môžete chatovať s ALICE kedykoľvek a hlasové rozhranie je veľmi pohodlné. A teraz ukazuje tlak v pneumatikách v KAŽDOM kolese. Diagnostický modul, ktorý bol na predošlom rafe migroval do nového auta bez problémov a stále sa bez problémov pripojil k autu. Stroj šťastný pracant. Na rozmery som si zvykol, teraz po čase môžem povedať. že sa mi v aute páči všetko, pohodlný interiér, tlačidlá sú po ruke, nemusíš nikam siahať, cool osvetlenie, krásny vzhľad a hlavne vôňa nového auta, no áno, chápem ze toto nie je ukazovatel, to je pre mna asi len viac. Výmena oleja prebehla v poriadku. STK na plyn vykonal sám. Spočiatku spotreba hlavne v mestskom cykle bola 15 litrov, to je údaj, ktorý ukazuje počítač, po 10 000 sa motor dovalil a spotreba klesla na 13 litrov. V chladnom počasí som ocenil vyhrievanie volantu, veľmi cool vecička a na aute má kde byť. Tlačidlo START-STOP sa mi páčilo aj z hľadiska komfortu a pohodlia. Raf má veľkú a pohodlnú kabínu, veľa miesta v druhom rade, hovoria presne tí pasažieri, ktorí sa so mnou viezli na starom rafe. Auto je veľmi teplé a rýchlo sa zohreje. Kufor je naozaj veľký, nie je problém zobrať štyri kolesá na pneumatiku bez odklopenia operadla. S rozloženými chrbtami získate rovnomerné miesto na spanie pre dvoch. Aj keď je všetko SUPER, všetko sa hodí a ešte viac. Áno, a 10 000 nie je ukazovateľ, ideme ďalej.

20 000

Nestihol som sa obzrieť, keďže ďalších 20 000 km sa už blížilo. "Cvrčky" neboli identifikované a dúfam, že to tak bude aj naďalej. Pravidelne vymieňaný spotrebný materiál, ako pre benzín, tak aj pre plyn. Myslím, že nemá zmysel popisovať, čo sa myslí pod slovom spotrebný materiál, tí, ktorí sa zaoberajú autami, dokonale rozumejú. Stroj je stále spokojný.

A tak dojmy po 20 000 km

Na sedačky boli kúpené poťahy (kupoval som ihneď, ekokoža, rovnaký výrobca ako na starom rafe, lebo fungovali dobre, 5 rokov a zostali ako nové, žiadne škrabance a švy). V lete sa v horúcom počasí nič nelepilo a nepotilo. Na zimu migrovali kožušinové plášte zo starého rafu. Čo by som chcel poznamenať, mnohí hovoria, že sedadlá sú veľmi dubové a nie pohodlné, nebudem sa hádať s každým, hmatové vnemy sú rôzne a piaty bod, samozrejme, trochu žartujem, ale pre mne sú sedadlá veľmi pohodlné a pohodlné. Pri cestovaní na veľké vzdialenosti nič neomrzí a vstávate celkom pokojne. Vyhrievanie sedadiel funguje veľmi dobre. K dispozícii sú 2 min. a max. Vôbec ho nepoužívam, už mi je teplý a pohodlný, manželka ho používa veľmi aktívne. Prvá poloha úplne stačí, druhá sa používa, ak potrebujete len rýchlo. A všimnite si látkové sedačky + poťahy + kožušinový plášť a piaty bod "páli" od vyhrievania a nie je možné ich stále používať. Chcem si všimnúť hlavne vyhrievaciu zónu stieračov, TAKÉ ZJEBNUTÉ svinstvo. Nie, nápad nie je zlý a takmer funguje, algoritmus nie je jasný. Pri hustom snežení pri neustálom pohybe je všetko v poriadku, všetko je zafúkané, no akonáhle to prestane alebo pri jazde po meste stierače všetko zmetú a všetko sa to lepí a ťahá do pokojovej zóny stieračov, samozrejme. všetko tam zamrzne a potom si spomeniete, že je tam magické tlačidlo, ktorým sa zapne kúrenie. A zapnete a teraz už sledujete ako sa školník začne vzďaľovať a potichu sa raduje, že netreba vystupovať z auta a ťukať stierače a relaxovať, no ako sa márne ukazuje, chyba je, že toto tlačidlo už nie je zapnuté. Neviem na co je to nastavene ci vypnutie podla casu ci teploty ci odporu, to je jedno, vysledok je ze akonahle sa zacne vsetko hybat prec tak sa to vysekne a treba neustale strčiť to. Nakoniec to len naštve a vy hlúpo vystúpite z auta a odstránite ľadové bloky s obscénnymi slovami rezaním všetkého a všetkého, vrátane dizajnérov tohto modelu. Teraz, čo by som chcel povedať o fungovaní vyhrievania čelného skla, funguje dobre so svojou úlohou, zvláda aj ranu, ale pre mňa odhalil jednu nevýhodu, ktorá je vyjadrená v tom, že vyhrievacie vlákna nie sú prejsť cez celé sklo. Hlavné a väčšina skla je vyhrievaná, ale nemá žiadny okraj, a tým sa všetok sneh a špina zmetie na okraje skla, všetko tam bezpečne zostane a pozrite sa, čo sa tu deje, takže slepá zóna je veľká kvôli časť dverí a bočný stĺpik (kde je pripevnené čelné sklo) a ešte pred haldou je nečistota, sneh túto zónu ešte zväčšuje. Tak sa to snažím vyčistiť. Na predných brzdových kotúčoch sa objavilo dobré opotrebovanie, na starom rafe to bolo takto pri 50 000 km, takže buď kov zmäkol, alebo boli doštičky príliš tvrdé, zatiaľ BOSCH stojí neskôr, keď príde čas, vymením ho s kashiymou a uvidis co a ako. Použil som kashiymu na starom rafe. Motor sa namotal po 13000, spotreba zacala klesat z 15-17l a teraz si konstantne drzi v meste 13l a zabavnejsie je aj reagovat na pedal, ale necakaj zazraky, to auto je pohodlna pracant do rodiny, samá vec, je pohodlný aj do mesta aj na dlhé cesty, stále sa mi viac páči v meste, na vidiek potrebujem 2,5 litra. LED svetlo, stretávacie svetlo. Svetlo je proste super, samozrejme su aj chladnejsie, ale v tejto cenovej kategorii je to najviac, hlavne v porovnani s predchadzajucim rafom. Prahové hodnoty uzavreté dverami, veľmi pohodlné usporiadanie, vám umožní udržať vaše oblečenie čisté pri nastupovaní a vystupovaní z auta. Slabý lak, tu som nepostrehol žiadne rozdiely v smere vylepšení, obe autá sú v rovnakej farbe, dokonca som chcel časti auta zrolovať do pancierovej fólie, ale cenovka hryzie.

30 000 km

30 000 km.

Tu je ďalších desať odletel. TO prebehlo v poriadku. Auto je zatiaľ spokojné. Spotreba sa prestala meniť, neustále 13 litrov, nejde ďalej, len čo vyjdem na diaľnicu z mestského cyklu, ide dole, najnižšia hodnota bola 9,9 litra. Hladinu oleja nekontrolujem, značka je vždy od naplnenia po naplnenie. A úroveň bola vždy normálna na všetkých mojich autách tejto značky. TOYOTA odstavená, nepoviem, že je dobrá (hovorím o tom, čo som prestal ovládať), ale osobne sa nebojím. Pri 25000 sa na volante objavila na jednom mieste mierna odrenina, opticky to nevynikne, je to citit len ​​na dotyk, fotil som, aby bolo vidiet, ale fotka neprenasa to co je citit rukou. Príčina je s najväčšou pravdepodobnosťou v mojom zvyku točiť volantom pri otáčaní jednou rukou, niečo ako gazelisti, keď používajú špeciálnu túlačku, ktorá je upevnená na volante a hlúpo točia. Tento gadget nemám, ide len o to, že dlaň zostáva na jednom mieste na volante a zároveň dochádza k rotácii. Takže mám túto oblasť zvýšeného trenia. Nedokážem zmeniť návyk, takže budem len sledovať, čo bude ďalej. Som veľmi spokojný bez prístupu kľúčom, zapínania a vypínania zo signalizácie, diaľkové ovládanie alarmu používam len keď chcem získať informácie o aute. Este raz chcem poznamenat, ze auto je velmi vyhriate, v 12. roku bola teplota vytocena na maximum, akurat tam mam konstantne 22 C, a poloha ventilatora nestúpa nad druhú divíziu. Spodný deflektor v nárazníku sa začal na zimu zatvárať, dôvod je ten, že je tam akurát redukcia plynu a len hlúpo fúka, je tam dobrý odvod tepla a auto prepne z plynu na benzín (teplotný zámok, pod +40 systém neumožňuje prechod na plyn ). Poteší pruženie, je síce trochu tuhšie, no na nerovnostiach a malých jamách funguje pohodlne aj s plným priestorom pre cestujúcich. Stále netoleruje šotolinovú jazdu, nedá sa ísť viac ako 40 km/h, také šúchanie do volantu, vytvára úplný pocit, že pracujete so zbíjačkou, to isté sa stalo aj na starej drsnej. . Čo sa týka trate, z hľadiska ovládateľnosti sa mi viac páči 18-tka, lepšie drží cestu, samozrejme nie som Schumacher a nie je tam žiadne extrémne jazdenie, bežné denné jazdy. Brzdy sa podla mna trosku zhorsili, asi kvoli hmotnosti auta, ale zvysila sa brzdna draha, je to tazsie pri krizovom brzdeni, uz som si na to zvykol a opticky dodrziavam potrebny odstup. . Samotný brzdový pedál je veľmi mäkký a brzdy sa zdajú byť húževnaté, dobré, najmä na začiatku, ale potom, aj keď zmeníte stupeň zošliapnutia pedálu, príde na rad ABS. Riadenie sa odľahčilo. Na zasnežených zákrutách alebo v lete, po daždi, treba zvoliť správny rýchlostný režim, auto má tendenciu opustiť svoj jazdný pruh s výjazdom do protismerného pruhu. Samozrejme, existuje veľa faktorov v rýchlostnom limite, stave vozovky, stave gumy, type karosérie atď., Ale keď bola príležitosť (voľná cesta, som v kabíne sám), umožnil som jednoduchý experiment pre jednoduche porovnanie a hrubka 12 rokov sa spravala lepsie mozno z kratkeho zakladu. Plynový pedál je primeraný (rozumej reakcii auta na stlačenie), žiadne poruchy, nezaznamenal som žiadny rozdiel v premyslenosti. Keď si v recenzii prečítam, že TOYOTA je nudné auto, ktoré sa nepokazí, nebudem spochybňovať názor každého, ale nechce to žiadny užívateľ auta? Pre mňa osobne je to INDIKÁTOR, kedy ťa nebolí hlava, či auto naštartuje alebo nie, či prídem na miesto bez poruchy, prestreliek je v živote dosť, tak prečo sa nezbaviť aspoň týchto.

40 000 km

Ahojte všetci ! Tu je ďalších desať odletel. Auto využívam neustále a veľmi intenzívne, hlavná jazda je mesto. Pocity sú stále POZITÍVNE. Stroj vydržal túto zimu dobre, pretože má teraz teplú garáž a ja ako používateľ by som si rád všimol vzhľad dodatočného pohodlia - toto je odmietnutie zahriať auto a jazdiť v teplom, nie dubovom aute. ano samozrejme chapem ze je na tuto temu vela polemiky, ze typ auta rychlejsie hnije (bavime sa o karosérii) atď., ale pre mňa je dôležitejšie pohodlie, presťahoval som sa z teplého domu do vyhriatej garáže, kľudne nasadol do auta, stlačil gombík od brány a kľudne v dobrej nálade, s dobrou hudbou a hlavne v teplom aute odišiel. Neexistujú žiadne takéto tance s tamburínou, keď auto nenaštartovalo z kľúčenky alebo z dôvodu vybitej batérie alebo z iného dôvodu, ale čo môžem povedať, som si istý, že každý majiteľ auta zažil podobné situácie a nezáleží na tom aká značka. Opýtajte sa, prečo hovorím s takou dôverou? Tak toto je život, osobná skúsenosť a samozrejme bývanie v obyčajnom bytovom dome, kde sú VŠETKY autá na vašom dvore dokonale viditeľné z okna a môžete sledovať, ako sa správajú rôzne značky áut a ich majitelia. Teraz začala jar, veľa špiny, auto rastie rýchlejšie a chodíte častejšie do autoumyvárne, no s príchodom teplých slnečných lúčov som si chcel auto umyť sám. A v jeden z týchto krásnych dní, keď som sa pustil do svojho plánu, bolo odhalené nasledovné:

1. Lak na 18 rocnom aute je proste STRASNY, kopa malych odrezkov na kapote, blatníkoch, dverách a to je len mestský cyklus, kde nie sú diaľničné rýchlosti a toto auto ešte nebolo na moriach (hovoríme o dlhých cestách po mŕtvych cestách, ktorí v téme jazdili po moriach) a najazdených 40 000 km. Raf 12 ročný s najazdenými 90 000 km a 2x navštívil moria mal oveľa menej žetónov. Podľa hĺbky triesky môžem povedať aj to, že farba na starú drsnú bola nanesená v hrubšej vrstve. Obidve autá sú v rovnakej farbe a samozrejme kvalita laku je špičková už 12 rokov. Takže ak plánujete kúpiť auto na dlhú dobu, musíte niektoré diely zašiť do pancierovej fólie, čo je ach, ako nie lacné.prahy predných dverí 45 rubľov, za ceny 18 rokov, teraz môžu byť čísla zmeniť)

2. Motorový priestor v 18 ročnom aute je väčší, všimol som si to aj v kabíne, keď som auto skúmal. Motor sa mi zdal taký malý, akoby ako malé auto (vizuálny rozdiel oproti 12 ročnému) a výsledkom je, že motorový priestor sa zašpiní oveľa rýchlejšie a viac (nečistota znamená cestu), hoci sú tam všelijaké plasty prvky zamerané len na ochranu, no faktom zostáva. Takže výlet do umývačky motora je hneď za rohom. (foto bude priložené). Priložené fotografie jasne ukazujú mieru znečistenia a na niektorých miestach, ako na pieskovisku, vezmite v správnom čase lopatu a môžete hrať, auto vyzeralo, že bolo na OFF ROAD a to sú len mestské jazdy.

Chcem poznamenať, že auto zmäklo, nie je tu žiadna počiatočná tuhosť. S príchodom horúčav odišli rozcvičky, spotreba klesla na 12,8 litra. Toyota ma velku STK kazdych 40 000 km, takze ja som mal rovnaku STK, v predpisoch nema zmysel popisovat co presne tam je zaradene, kto ma zaujem moze si jednoducho GOOGLE. Vo všeobecnosti všetko prebehlo dobre, bola vymenená dodatočná žiarovka. Ešte niečo ma rozrušilo, ako som už povedal, odhalil som veľké opotrebovanie brzdových kotúčov, konkrétne som to manažérovi nepovedal, aby som to nezdôraznil. A ako sa ukázalo, mal pravdu, do kritického čísla, pri ktorom sa kotúče vymieňajú, zostával 1 mm. Je to len pisár, len 40 jázd a kolesá sú na výmenu. Pri tomto tempe budú brzdové kotúče čoskoro označované aj jednoducho ako SPOTREBNÝ MATERIÁL. Najzaujímavejšie je, že štýl jazdy sa nezmenil, záver je tak akurát. Posratí marketéri s ich výpočtami. Áno, jasné, v honbe za ziskom sa dlho neoplatí riešiť kvalitu, každé nové auto je horšie a horšie, a to platí nielen pre značku Toyota, je tu veľa priateľov, kolegov, známych a každý si mimovoľne všimne, že tieto zmeny nie sú v súvislosti s autami k lepšiemu. Nebolo by obzvlášť znepokojujúce, keby bolo možné meniť auto každé 3 roky a náklady by boli adekvátnejšie, potom by mi to vôbec neprekážalo, najmä preto, že autá podliehajú všetkým druhom prestavby a modernizovanému autu sa môže zdať zaujímavejšie. Predné brzdové platničky som vymenil za NIBK (podľa odporúčania), pozrime sa aké sú a v ďalšej recenzii o nich napíšem samostatne, takpovediac osobnú skúsenosť z používania. Čo sa týka plynu, všetko je zatiaľ stabilné, od momentu inštalácie som sa už neozval, sám ho míňam každých 10 000 km a datujem ho do bežnej údržby auta. Jedna fotka čelného skla, s ohľadom na mŕtvu zónu, kam nedosiahne školník a ktorá bola spomenutá vyššie. To je zatiaľ všetko, vidíme sa o ďalších 10 000 km.

Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 10
Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 11
Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 12
Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 13
Toyota RAV4 2018 Preskúmanie #7 - SUV, 4generačný restyling, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon všetkých štyroch kolies, CVT | Správa pre spotrebiteľov, fotografiu 14

50 000 km.

Srdečný pozdrav všetkým majiteľom áut a čitateľom. Nastal teda ďalší dôvod, aby sme sa na tejto stránke opäť stretli, čiže ďalších 10 000 km máme úspešne za sebou a ja v krátkosti prejdem čo a ako. Vo všeobecnosti je všetko úžasné, auto stále poteší, každý deň plní všetky úlohy, ktoré mu boli pridelené, bez akýchkoľvek prekvapení. Spotreba klesla o ďalší liter a teraz sa drží na 11,8 litra (pripomínam, že sú to údaje len z palubnej dosky a hlavnej jazdy na plyn) za rovnakých prevádzkových podmienok. Neprítomnosť cudzieho hluku, "cvrčky" sa tiež nemôžu radovať. Ďalšia domáca STK (výmena oleja, filtrov) prešla bez úradníkov, ich cenotvorba nie je veľmi jasná. Vykonal aj STK na plyn, neodhalil žiadne odchýlky a to je úžasné. Už skôr vymenené brzdové platničky NIBK sa mi páčili, nielen kvôli okúzľujúcej fialovej farbe, rýchlo si zvykli, brzdy sú dobré, čo sa týka opotrebovania brzdového kotúča, toto ukáže meranie, ešte nebolo urobené. Keďže tento rok u nás nebola zima a v meste sa ju snažia upratať načas, narazil som na taký problém, ako je takmer úplná absencia hrotov na zimných pneumatikách a všetky z toho vyplývajúce následky v zmysle priľnavosť k vozovke. Cenovka na nové zjazdovky nenadchla a kontrola ukázala, že na výmenu pneumatík je priskoro, dezén je čistý, opotrebovanie minimálne. Bolo rozhodnuté použiť opravné hroty, najmä preto, že túto skúsenosť nemám. Pozrel som sa na YouTube, čo a ako, more informácií, naši ľudia sú veľmi všestranní, vybrali si metódu pre seba, objednali si hroty. Pri prvom kolese mi trochu chýbalo (nezmeral som správne pristávací otvor starého hrotu a v dôsledku toho bola zakúpená nesprávna veľkosť) a moja ruka ešte nebola vypchatá. Takže prvá palacinka, ako sa hovorí hrudkovitá. Po zohľadnení všetkých chýb zvyšné 3 kolesá šliapali ako hodinky. Chcem poznamenať, že pôvodné hroty boli chatrné a hlúpo sa zlomili v strede (sukňa hrotu zostala v gume, zub odletel). Prečo riedenie v strede nie je jasné, len jedna vec je jasná, že toto riedenie jednoducho neudrží záťaž. Na rozdiel od opravného hrotu, ktorý je niekoľkonásobne pevnejší a hrubší ako ten natívny. Vo všeobecnosti sú výsledkom nasledujúce miesta, kde zostali pôvodné hroty, zostali prázdne otvory s polovicami hrotu a oprava VŠETKO zostala na svojom mieste. Hovorím teda ÁNO oprave klincov a táto skúsenosť a prax vám umožní používať zimné pneumatiky dlhšie bez ich výmeny pri absencii klincov. Na našich cestách, nech je akokoľvek smutné si to uvedomiť, je kopa bezohľadných grázlov, ktorým pravidlá cestnej premávky vôbec nevadia, majitelia áut, ktorí ich obklopujú v potoku a vlastne každý, nejaký takí „SHUMAFRI“, ktorí sa nad tým všetkým definovali. Tak som sa s tým musel stretnúť, tsepanul mi ľavé zrkadlo. Vodič si zároveň uvedomil, že sa chytil, zastavil a potom sa utopil. Samozrejme, že som nezabezpečoval preteky, na to je telefónne číslo 02, prišli, všetko zariadili, našli kačku (videorekordér na pomoc). Poškodil sa mi zrkadlový prvok, len vypadol z prudkého nárazu do zrkadla a dopadol na asfalt. Poisťovňa vypočítala 16 rubľov, objednal som zrkadlový prvok za 1800, zostal som síce v čiernej farbe, ale sediment zostal.

60 000

Ahojte všetci!

Tu zostáva ďalších 10. Jar je na ulici v plnom prúde a to sa nemôže len radovať. Opäť príjemne potešila spotreba, hodnoty klesli na 10,1 a zatiaľ sa držia na tejto hodnote. Tu som sa pre zaujímavosť rozhodol upustiť od týchto číselných ukazovateľov a skontrolovať prietok pomocou staromódneho spôsobu plnenia nádrže a ako dlho vydrží (v mojom prípade ide o plynovú fľašu). Najprv som natankoval 40 litrov na jednej čerpacej stanici, stačilo 336 km, potom som sa odviezol na ďalšiu čerpaciu stanicu a rovnakým spôsobom natankoval 40 litrov, vystačilo mi na 350 km, jazdil som s oboma valcami až po hranicu (poveternostné podmienky a štýl jazdy boli takmer rovnaké). Ako výsledok som vzal priemernú hodnotu (340), vyšlo to 8,5 litra. Dekoratívne plastové obloženie na dverách nevydržalo prepravu objemného nákladu v kabíne, boli tam škrabance, škrabance, no, čo robiť, toto nie je vitrína, ale pracant. MOT prešla normálne, jediná vec, ktorú som musel dočasne opustiť svoj pôvodný olej TOYOTA (sankcie), nebol pripravený dať 8 rubľov za olej. Doplnil som aj japonský IDEMITSU ZEPRO TOURING PRO 0W-30 (4590R), uistil som sa, že tento olej je trochu lepší ako TOYOTA a recenzie sa zdajú byť dobré, vo všeobecnosti sa povozíme, uvidíme (všetko stálo 6030r). Práve prešiel STK na plyn. V predchádzajúcom pruhu nastala nepríjemnosť, vodič v dobrej rýchlosti zrazil psa, ktorý ako usmernené torpédo vletel mojím smerom, nedalo sa ho vypnúť (4 pruhy) a moje auto bolo v centrum, jediná vec, ktorá dokázala trochu spomaliť rýchlosť. Hlavnú ranu utrpelo ľavé predné koleso. Poškodenie: prasknutý nárazník, v oblasti hmlového svetlometu vypadol hmlový svetlomet (praskli plastové úchytky), praskla lem nárazníka, praskla vložka blatníka, miestami praskli plastové prepážky mriežky nárazníka, ozdobná lišta v hmlovom svetlomete oblasť rozbitá, valec ostrekovača prasknutý, odliaty disk nie je možné obnoviť. Oprava stála 26r, spájkovanie trvalo 10r, lakovanie nárazníka. Nejako som našiel disk, tk. zbierky sa menia a staré je ťažké nájsť, nájdete ich v ECB (6p). Tým ale "dobrodružstvá" neskončili, ABS lanko prechádza popod blatník a keďže tam blatník nie je, nie je chránený a videl som to, skontroloval, klip to držal a nedosiahlo to. koleso, ale vidno, že nerovnosti na ceste urobili svoje (vypadla spona) a kábel začal trieť o koleso a následkom toho odpadol 4WD, chyba, zlyhal snímač ABS. Polož Čínu, uvidíme, ako sa zachová (2p). V jeden z najkrajších dní som sedel v aute, čakal som na dieťa, auto bežalo na voľnobeh a potom som hlásil správu, že vypadol 4WD, auto prešlo na 2WD a požiadalo o odvoz k predajcovi. Prvá myšlienka je posratá Čína a jednoducho vyhodená 2p do vetra. Prišiel som na diagnostiku, vykonal som to, zavolal som chybový kód, ktorý naznačuje extrémne zlú zmes. Tu nastáva pauza a nedorozumenie, čo s tým má palivová zmes, ak je problém v pohone, nevyzerám ako blondínka, aby som sa tak drzo vznášal. Nebolo mi poskytnuté rozumné vysvetlenie, ale problém zostáva otvorený a treba ho riešiť. Zaznelo nasledovné: - Každým rokom sú autá technicky vybavenejšie a keďže som dostal informáciu o chudobnej zmesi, čo znamená stratu výkonu, tak elektronika, aby ju nenútila, zvolila rozumnejšiu možnosť 2WD pre táto situácia. No, je v tom rozumné zrno, najmä keď nikto nevie ponúknuť iné vysvetlenia. Po vynulovaní chyby bolo rozhodnuté jazdiť jeden deň iba na benzín bez použitia plynu, ak nedôjde k opakovaniu, potom ďalší krok, plynári. Deň bezpečne korčuľoval, a ak áno, šiel k plynárom. Prišiel, povedal podstatu problému, s ťažkosťami zdržanlivými úsmevmi a spýtal sa ma na rovnakú otázku: - A kde je palivový systém, ak je problém s pohonom. S veľkou skepsou sa však pustili do práce, skontrolovali sviečky, vymenili všetky filtre a po pripojení diagnostického počítača sa v ich tvárach objavil záujem a ohľaduplnosť, poradili sa a vydali záver. Z nejakého dôvodu bola moja palivová karta úplne resetovaná, ako keby bolo plynové zariadenie práve nainštalované a potrebujem ho úplne prekonfigurovať. Stáva sa to na veľmi starých autách, keď nie sú žiadne hustoty a netesnosti, ale v mojom prípade je auto nové. Vo všeobecnosti nenašli presnú odpoveď, prestavili ju. Pri odchode sa zo srandy opýtal: - Takže, existuje nejaký vzťah medzi palivovým systémom a systémom pohonu? Odpoveď: - Ukazuje sa, že existuje. Najzaujímavejšie je, že keď sa v motore všetko udialo, nezmenilo sa vôbec nič a aj po jazdnej stránke motor pracoval stabilne, nedochádzalo k strate výkonu. Kým let je normálny, auto je super, každému sa páči. Na dnes si všetko zapíšeme na 70 000 km.


Rok kúpy auta: 2018

Najazdené kilometre: 22 mi. (36 000 km.)

Spotreba paliva na diaľnici:

  • 24 míle na galón (USA)
  • 28 míle na galón (Spojené kráľovstvo)
  • 10,0 l/100 km

Spotreba paliva v meste:

  • 18 míle na galón (USA)
  • 22 míle na galón (Spojené kráľovstvo)
  • 13,0 l/100 km

Kategória: Toyota RAV4 2018 Recenzie

autor: Roman

Názory: 92

31
76

Komentáre

76
Pridať komentár
1
16004538 2022-04-04 (12:30)

V lete 2019 som zobral rovnakú drsnú, len perleťovú farbu v Magnitogorsku za 1 640 rubľov, hoci v Orsku nás požiadali o 2 050. V marci 2021 som ho s príplatkom 100 rubľov zmenil na piate telo s 2-litrovým motorom. Porovnávanie vnemov z nového a starého, neba a zeme. Teraz 4. telo vyzerá ako traktor

1
15749610 2022-04-04 (12:30)

Povedzte mi, ako nastavujete ventily, na 2 litroch sa nezdá, že motory Toyota nemajú hydraulické zdviháky, alebo sa mýlim

F
Fotograf2015 2022-04-04 (12:30)

Odveziete ho do servisu a skúsený zámočník ho upraví.

K
Koresh 2021-03-22 (12:30)

LPK-laková náterová farba!

1
16243497 2021-03-16 (12:30)

Zlož ten chróm, priateľu. zlý vkus

1
14918050 2021-03-04 (12:30)

V nastaveniach budíka s vyhrievaním si zapnete režim inkognito a keď je auto v chode, svietia len prístroje a klimatizácia. Mám tak na s96.

R
Roman 2021-02-17 (12:30)

Dobrý deň. Modul nemám, vymenil som hlavovú jednotku a už má túto funkciu. Čo sa týka samostatného modulu, sú na aliexpress, je tam veľa možností s displejmi aj samostatne vo forme tlačidla, takže si vyberiete.

1
18169303 2021-02-16 (12:30)

Dobrý deň! Je možné získať viac podrobností o tlaku v pneumatikách na každom kolese.Aký druh modulu a dá sa pripojiť k bežnej hlavnej jednotke?

5
55_rus_55omsk 2021-02-14 (12:30)

Na úkor automatického spustenia a svetla je to niečo, čo ste nastavili zle, pri spustení nemám DRL, žiadne svetlá nesvietia!

R
Roman 2021-02-12 (12:30)

Všetko sú to texty. 1. Auto sa rýchlo zohreje a to, že žerie benzín je maličkosť, potom sa prechod na plyn šetril. 2. Záruka mne osobne vôbec nestúpa a známym, ktorí majú a mali nové Toyoty 5-6 rokov, nikto nežiadal o záručné prípady. 3. Zaregistroval som len jedno auto, robil som všetko podľa mojich predstáv.. Vôbec to nebolo užitočné, neboli žiadne pokuty, vôbec nič, aký zmysel má registrácia? Len preto, že je to správne? 4. Všetky motory milujú rýchlosť (samozrejme benzín), súhlasím s tým, že malá časť výkonu sa stráca na plyne, takže nemám pretekárske auto, ale ťažného koňa. Ak nechcete prísť o výkon na plyne a ešte viac ušetriť, dajte variátor na LPG (predsunutie uhla zapaľovania), teraz je na trhu veľa výrobcov. Nikomu nevnucujem, len uvádzam svoju osobnú skúsenosť a potom sa každý sám rozhodne, či to potrebuje alebo nie.

Pridať komentár