Toyota RAV4 1996 Recenzja #607

2021-09-15
21
14
Toyota RAV4 Recenzja

Specyfikacje:

  • Toyota RAV4 1996
  • Rok pojazdu: 1996
  • SUV
  • 1 pokolenie
  • Silnik benzynowy, 2 l., 136 koni mechanicznych
  • Napęd na cztery koła
  • Automatyczny
  • Kierownica Lewy

Raport konsumencki

Witam Ruffers!!!!!!!!!!! ;))

Więc stałem się właścicielem tak wspaniałej maszyny.

Wybór nie był przypadkowy, mały, kompaktowy, zwinny i co najważniejsze wysoki. Wcześniej był czarownica, teraz jesz jak na statku!!!!!!!

Pierwsze wrażenia - SUPER!!! cisza w aucie, widoczność do pierwszej piątki, ergonomia po prostu klasa!!!!

Samochód kupiony na aukcji, ocena 3,5, przebieg (na prędkościomierzu) 94500.

Samochód musiał czekać prawie 2 miesiące. Dostawa koleją do Nowosybirska.

Po przyjeździe od razu zajęła się jej przeglądem technicznym. Wymienione filtry, oleje, wszystkie wkładki płynów. Najdroższa była wymiana paska rozrządu i rolki. Wszystko inne jest dostępne. Całkowity koszt utrzymania i tak każdego drobiazgu nie przekroczył kwoty 15 000 rubli !!!!!!!!! :)))

Kolejnym etapem prac nad autem jest montaż kengurina, progów i bagażnika na wypadek. Samochód został kupiony po to, by móc jeździć na łonie natury, łowić ryby (nie off-road).

Generalnie auto jest dobre i bardzo przewidywalne.

Póki nie ma co pisać, jak tylko skończę prace nad autem to napiszę.

Dziękuję!!!!!!!


Zużycie paliwa na autostradzie: autostrada - 6,5-7 miasto 10 l / 100km

Kategoria: Toyota RAV4 1996 Opinie

Autor: 22064

Wyświetlenia: 82

21
14

Uwagi

14
Dodaj komentarz
2021-11-19 (03:12)

nie mierzył benzyny. Jeżdżę na gazie. nowa instalacja lovato-digitronic. zużycie w mieście 14-15 litrów. samochód 5-drzwiowy 1996

A
Al-is 2021-11-15 (09:01)

Możesz mnie zastraszyć. Na autostradzie mam 8 litrów, miasto 10-11. 92. Styl jazdy jest spokojny. Kto ma większe zużycie, albo wyżarza go do pełna, albo automatyczna skrzynia biegów jest matowa, nie ma zawalenia, olej w razdatce i skrzyni biegów jest stary, opony są płaskie i generalnie opony są złe. Przywróć swój samochód do normy, a będziesz szczęśliwy.

2021-11-03 (09:01)

Sam jeżdżę RAVką od prawie dwóch lat (95 lat) konsumpcja w mieście latem 11-11,5

N
Nikiigor2 2021-09-27 (09:01)

Dana, witaj na naszym forum RAV-4 https://forums.drom.ru/toyota-rav4/, wszystkie odpowiedzi są tam :)

A
A 2021-09-24 (09:01)

Facet kupił to, co chciał (ocena 3,5 i 94 500 km) i jest z tego zadowolony. Każdy ma inne możliwości, ale kupił go nie na popis, ale na jazdę na łonie natury. Póki co naprawdę nie ma co czytać, ale zaznaczył też, że napisze, jak tylko skończy. Powodzenia, bądź zdrowy.

A
Alex6 2021-09-21 (09:01)

A ja jestem zainteresowany czytaniem. Miło wiedzieć, że ktoś inny jest zachwycony taką maszyną. I nawet jeśli wszyscy jesteśmy sprytni, mamy duże doświadczenie, znamy zużycie, a samochód możemy ocenić tylko patrząc na niego… Ale po prostu słabo się cieszyć! I nawet dziewczyna prosi go o radę. I nie kopnij faceta, po prostu bądź szczęśliwy dla tej osoby!

S
Severchanin 2021-09-19 (09:01)

Może RAV na autostradzie trochę zjeść, nie można w to wątpić. Tylko trzeba jechać 70-75 km/h. Wtedy dostajesz 7 l/100km. Inna sprawa, że ​​poruszanie się z taką prędkością jest bolesne. Przy 90 km/h będzie to już 8 l/100 km. Ponadto.

D
Dana 2021-09-19 (09:01)

cześć Artur. Mam zamiar kupić sobie rafik, marzyłem o nim od dawna, teraz dorosłem i sam mogę go kupić, doradzić na co zwrócić uwagę przy zakupie auta i co przede wszystkim zmienić?

Z
Zwer_nsk 2021-09-16 (09:01)

Faust +100!! na rafchik po prostu nie musisz wcale naciskać na pedał, aby spełnić 10 ... recenzja dla 2.

Y
Yura-717 2021-09-16 (09:01)

4WD i takie spalanie. Nierealny! Kłamiesz, kolego. Sam używam takiego urządzenia od 3 lat w różnych trybach, mniej niż 9 nawet latem na autostradzie z całym moim pragnieniem i oszczędnym stylem jazdy nie działa.

Dodaj komentarz