Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2

2022-02-16
59
99
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 1

Spesifikasjoner:

  • Toyota RAV4 2020
  • Kjøretøy år: 2020
  • SUV
  • 5. generasjon
  • Bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter
  • Firehjulsdrift
  • CVT
  • Ratt Venstre
  • Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 1

Utvide

Kollapse

Forbrukerrapport

Som det er vanlig å skrive her, her er jeg moden for en anmeldelse av bilen min, selv om jeg bare hadde lest den før. I tillegg til altruisme, ble dette forenklet av infeksjon med koronaviruset - å være hjemme isolert (inkludert fra familien) er det mer tid, selv med tanke på fjernarbeid ... Alle videre tanker er min vurderende mening, som ikke hevder å være den ultimate sannheten.

Så, i henhold til den lokale tradisjonen, la oss starte med "valgenes plager" og en kort digresjon inn i de tidligere tilgjengelige bilene. Før RAV4-2020 var Mazda CX-5 (2016 restylet, 2,5-liters motor, maksimal hastighet) eid, før den - Mazda CX-5 (2012, 2,0-liters motor, maksimal hastighet) - jeg vil sammenligne med dem, fordi klassekamerater. Enda tidligere – Skoda Superb (2010 og utover, 6 måneders eierskap, smakte det egentlig ikke), Hyundai i30 (blandede følelser) og høyrehendte Toyota Coralla Luxel med 1,8 liters motor. (Min mest problemfrie bil, i 3 år og mer enn 40 000 kilometer, bare rutinemessig vedlikehold, jeg fikset ikke engang hodovkaen).

Om valget: det var ingen objektiv grunn til å endre Mazda CX-5, bilen var i utmerket stand, når det gjelder økonomi og dynamikk, og det var ingen klager på andre kvaliteter (nesten, det vil bli sett senere i sammenligningen ), men den totale bruken av CX-5 var to typer i en alder av 5 gjorde seg gjeldende - jeg ville bare ha noe nytt og det var det.

Jeg vurderte en brukt Toyota Highlander (jeg likte ikke følelsen av en tung stor bil, selv om dynamikken er normal, samt høyt forbruk og dumme multimedia), Hyundai Tucson (jeg likte ikke dorestyle selv med en 2.4 liters motor, nemlig interiøret i bilen og en hard tur ) og bestemte meg nesten for å stoppe ved Hyundai Santa Fe (selv om jeg ikke likte dynamikken til 2,4 liter bensin, vurderte jeg ikke diesel på grunn av anbefalinger og fordommer ), men jeg hørte på en venn - en fan av Toyota - og tok en prøvetur av den nye RAV4-2020, hvoretter jeg samme dag igjen kjørte Santa Fe - og på vei tilbake returnerte jeg til Toyota og bestilte bilen som jeg nå skriver en anmeldelse for. Her er et slikt kjøp, kan man si på følelser ... Samtidig bør jeg merke meg at jeg ikke likte den forrige generasjonen av RAV4 i det hele tatt - verken utvendig eller innvendig.

På prøvekjøringen av RAV4-2020 kjørte jeg først en "lang sirkel" på flere kilometer (inkludert banen) på en 2,0-motor med CVT - spesielt for å sammenligne med min Mazda CX-5 med en 2,5-liters motor. (192 hk). Og først da kjørte jeg en allerede forkortet sirkel på RAV4 med 2,5 liters motor. med en klassisk maskin. Inntrykk: en 2.0-motor er nok for de fleste situasjoner, både i byen og på motorveien (med tanke på det faktum at jeg kjører på motorveien med en hastighet på 100-110 km/t og forbikjøring kan jeg akselerere til 130-140 km/t, ikke mer). Samtidig RAV4 med 2,5 liters motor. maskinen er merkelig innstilt - det virket som om noen tar tak i baksiden av bilen og holder den så snart du reduserer trykket på gasspedalen (kanskje den umiddelbart prøver å gå opp i gir eller HZ hva er årsaken) - generelt , etter CX-5 med motoren 2,5 l. Toyota med samme motor "kjørte ikke", som ga en overbetaling på 400 tusen rubler. sammenlignet med versjonen med 2,0 liter og CVT meningsløs.

Etter 3 ukers venting (det var heldig at alt skjedde før karantene), kom en 2020-bil. i den maksimale konfigurasjonen for den tiden for en 2,0-liters motor. Kjører for tiden 7400 km. og 9 måneder, så de generelle inntrykkene er allerede dannet.

Når det gjelder dynamikk: Jeg tror fortsatt at det er nok for både byen og motorveien (spesielt med tanke på kommende bøter og kameraer i hvert hull i 2021), men summingen av variatoren er absolutt irriterende. Den samme motoren på en Hyundai Tucson med klassisk automat føles mye mer behagelig, selv om timingen er helt lik. Ellers (bortsett fra summingen), er forskjellene mellom variator og automat for meg, som pleide å kjøre kun på "automat", usynlige - jeg merker ingen spark når jeg bytter fra manuell girkasse til variatorbelte , selv med aktiv akselerasjon fra stillestående. På farten tar variatoren fart også normalt, det er ingen klager ved forbikjøring på motorveien. Samtidig er variatoren definitivt mer økonomisk enn den automatiske maskinen - de forrige bilene forbrukte mer bensin (ved kontroller, ikke av datamaskinen ombord).

Forbruk: på motorveien i ovennevnte modus - 6,5-7,0 liter. avhengig av bilens last og værforhold. I byen - fra 9,5 liter. uten plugger opp til 12,0 l. med kvalme. Totalt snittforbruk for 7400 km på sjekker er 708 liter 95. bensin, hvorav jeg kjørte ca 2400 km langs motorveien. Tilsynelatende hadde karantene og sommer, der veiene var frie, effekt.

Hodovka: utmerket komfort (mye mer komfortabel enn CX-5, til og med restylet) og normal håndtering, ingen ruller i hjørner. Dette er selvfølgelig ikke en førerbil, men av alle bilene jeg hadde liker jeg den nye RAV4 best. Selv på tvilsomme veier er fjæringssammenbrudd svært vanskelig å oppnå.

Ergonomi og generelle inntrykk: de som anser Toyotaer for å være grådige, mener folk har all grunn til dette. Ja, det er et oppvarmet ratt, men det er bare i "nerd"-grepsområdet til høyre og venstre. Det vil være kaldt nedenfra og ovenfra til det varmes opp fra luften i kabinen eller fra de nummede hendene dine. Det er et vakkert blått bakgrunnsbelysning i kupeen (benområder, over hanskerommet og i midten der trådløs lading er), men av knappene på førerdøren er det kun førervindusknappen som er opplyst. Godt LED-lys (ulinset, derfor dårligere enn på samme Tucson for mindre penger, men bedre enn det var i CX-5 restyling-pakken selv med linser), men stinkende gule halogen-tåkelys, som er dumme å slå på, som den kollektive gård ser fra siden -kollektiv gård mot bakgrunn av krystallhvite hodelykter. Det er en elektrisk bagasjerom, men den er fryktelig treg, det ville vært bedre om den ikke var det (dette ser ut til å være alle som kan skrive og fortelle). En tålelig radiobåndopptaker (lyden er også papp, som i CX-5, men den virker litt renere, og equalizeren er mer tilstrekkelig), men skumle, ubehagelige små kontrollknapper - som klimakontrollknappene generelt (bortsett fra for knottene er det ingen klager på dem). Det er en navigasjonsknapp, men selve navigasjonen i bilen for 2,2+ millioner rubler. nei, selv for en ekstra kostnad (nå ser det ut til at det har dukket opp i PrestigeSafety med unødvendige assistenter til oppstart).

En liten digresjon om lyden - jeg så en representant for Toyota på YouTube hos Pavel Blyudenov, som sa at det ikke er noen RAV4 i Russland med JBL-akustikk på grunn av det faktum at den ikke kommer overens med GLONASS ERA. Et utrolig faktum - ubrukelig tull forstyrrer installasjonen av normal lyd i en av de mest populære bilene ...

Det er ingen klager på setevarme – den varmer godt, både foran og bak. Samtidig lar arkaiske mekaniske frontvarmeknapper (to posisjoner - opp og ned) deg forlate oppvarmingen med makt slått på, dvs. ved autostart er forsetene allerede oppvarmet. Rattvarmeknappen er også fysisk, du kan også la den stå på. Om baksetevarmen fortsatt fungerer - jeg vet ikke, jeg har ikke sjekket det.

Den generelle oppvarmingen av hytta er også behagelig. Begge CX-5-ene som jeg hadde ærlige problemer med å varme opp - på den automatiske innstillingen av klimakontrollen begynte de ikke å blåse varme før du kjører i høye hastigheter i lang tid (og ikke bryr deg om en varm motor), du måtte øke luftstrømmen manuelt, og den varmet fortsatt dårlig (kabinfilteret byttet ofte, det er ikke poenget). Nå i RAV4 er jeg endelig komfortabel i den kalde årstiden.

Jeg kan også merke meg ganske komfortable seter - i CX-5 var de ukomfortable (spesielt i dorestyle, de var flate som en pannekake, alt gjorde vondt på en lang vei). Selvsagt er setene enda bedre i Highlander, men dette er en helt annen klasse.

Allerede før kjøpet hørte jeg en strålende setning fra Avtorevisorro - RAV4 for de som ikke bryr seg om biler, det vil si for de som ikke er fan av dem, og de trenger bare en pålitelig måte å bevege seg i rommet. Dette er sannsynligvis sant (selv om det samme designet til den nye RAV4 har blitt mye mer interessant og aggressivt). Totalt sett synes jeg RAV4 er et smart valg gitt dens likviditet, restverdi, økonomi og generelt gode kvaliteter som bil, til tross for mindre feil. Hvis jeg skulle ta et valg igjen nå, ville jeg tatt det igjen. Når det gjelder pålitelighet, er det ennå ikke klart hvordan den nye motoren (nedsatt fra 170+ hk til 149,6 hk) og den nye girkassen (variator med 1. mekanisk gir) vil oppføre seg, så jeg ga en utvidet garanti på opptil 5 år på 0TO . Jeg oppdaterer anmeldelsen min senere hvis jeg trenger å bruke den.

P.S. Definitivt en hendig ting - oppvarmet frontrute. Samtidig venner du deg raskt til varmegitteret i glasset og tar ikke lenger hensyn til det.

P.P.S. Vinterdekk ble installert av Michelin X-ICE north 4 etter anbefaling fra en god venn - definitivt utmerkede piggdekk, mindre støyende enn Nokia Hakkapelliitta 8 og det er ingen klager på veigrepet. Hvem tenker på hvilken du skal ta - jeg anbefaler det, hvis det er akseptabelt for pengene.

Vinterbydrift

Et lite tillegg etter resultatene av vinterbydrift. For den "kronede" november 2020 var kjørelengden bare 300 km., Forbruket av AI-95 bensin var 12,33 liter. per 100 km. (merke "Reaktiv" TopLine, med sjekk, uten oppvarming for autorun). For desember 2020 er kjørelengden 650 km., Forbruket er 15,85 liter. per 100 km. - også på kontroller, samme drivstoff, oppvarming før turer i 5-7 minutter. Det vil si at om vinteren, på nyttårsaften, er det overfylt på veiene, uten turer langs motorveien, forbruket er stort nok for en 2-liters bil, du bør ikke forvente mirakler av besparelser fra variatoren.

Når du reiser på -32 på motorveien i 600 km. forbruket var i snitt 8,5 liter. per 100 km. - tilsynelatende blir smørevæsker mer tyktflytende, det føles at det er vanskelig for bilen å gå selv i milde moduser ved 100-110 km / t. På samme tur ble funksjonene til vinterklimakontroll avslørt: kjølig luft blåser i den øvre sonen (hodet) (A / C-kompressoren og frontruten ble slått av). Som et resultat strammer ikke glasset seg, men hodet er ikke veldig behagelig. Løsningen er en tynn høstlue, eller endre luftstrømmodus manuelt, vel, eller score og holde hodet kaldt =) I mindre frost er det ikke noe slikt problem, det er behagelig i bilen. Men det er ikke varmt - i konens Hyundai Tucson er oppvarmingen mye mer aktiv, varm luft blåser fra ventilene, mens det i RAV4 er varmt, ikke mer.

På urensede byveier (umiddelbart etter et snøfall) er det behagelig å kjøre, bilen kaster ikke fra side til side, kryper ikke, den går selvsikkert inn i svinger med rimelige hastigheter. Det gjør meg til og med nervøs når andre kjører feil og er dumme =) For rettferdighets skyld er det verdt å si at forrige CX-5 oppførte seg ikke dårligere, den eneste forskjellen var kvaliteten på vinterdekkene (Nordman 5 var på CX-5 , så vidt jeg husker ble det eik i kulda, visstnok er ikke gummiblandingen særlig god på denne gummien), men firehjulsdriften viste seg også godt selv uten to clutcher på bakakselen.

Separat vil jeg merke meg oppvarmingen av hele frontruten - en fantastisk ting i snøfall ved -15: bildet viser grensen til varmespiralene, bak dem er alt i isflekker, og selve glasset er ideelt rengjort med børster. Du må bare huske å rense vindusviskerne for is etter at du kommer til stedet, slik at de ikke fryser etter at du har slått av varmen. Varmeknappen er ikke-låsende (i motsetning til rattvarmen), det vil si at det ikke vil fungere å la glassvarmen være på fra autorun.

Oppvarmede bakseter - kan heller ikke stå på fra autostart, du må slå den på igjen hver gang.

Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 2

TIL-10 000

I slutten av januar 2021 passerte TO-10000 - litt tidligere, siden det allerede har gått et år siden kjøpet. Selve MOT kostet ~ 12 300 rubler. med 7 % rabatt fra tjenestemannen. Betydningen av dette tillegget er at om vinteren, sammenlignet med Tucson, trakk min kone oppmerksomhet til den feilaktige hellingen til frontlyktene (se bilde). Det er ingen lysområdekontroll i RAV4, så du vil ikke kunne endre noe på egen hånd. De sjekket det, bekreftet problemet og fikset det. Ingen ekstra avgift kreves. Resultatet av justeringen er på det andre bildet.

Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 3
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 4

Om CASCO-prisen

Når jeg så gjennom kommentarene, så jeg en diskusjon om kostnadene ved CASCO, så jeg bestemte meg for å dele min erfaring.

Han utstedte CASCO ved kjøp for det første driftsåret - forsikringspremien utgjorde omtrent 70 000 rubler. med forsikringssummen i kjøpesummen, egenandel 30.000,- fra andre forsikringstilfelle. For det andre året tegnet jeg en lignende polise, forsikringsdekningen ble litt redusert, men prisen på polisen ble redusert til ~ 64 000 rubler.

For en enklasses Hyundai Tucson kostet kona til CASCO ved samme forsikringsselskap på samme betingelser ~ 44 000 rubler. Derfor, ja, CASCO for Toyota er dyrere, hvem tenker på å kjøpe en slik bil - dette må tas med i beregningene.

TIL-20 000

Det skjedde ikke noe interessant, slik det skal være når man eier en Toyota =) TO-20000 kostet 15.066,- med 7% rabatt fra funksjonærene. Til sammenligning: 13 000 rubler ble brukt på TO-15000 på min kones Hyundai Tucson en måned tidligere, men det var 3 tjenestemenn av dette merket i Omsk, og jeg valgte det billigste alternativet. I tillegg helles 5w30 i Tucson, og 0w20 i RAV4, som er dyrere.

Etter serviceintervall: da jeg hadde en Hyundai i30 og jeg fortalte en venn at nå kan jeg gjøre MOT hver 15.000 km. han stilte meg et spørsmål: tror du virkelig at koreanerne laget en bedre motor enn japanerne? Derfor, selv på en koreaner, skiftet jeg olje minst en gang hver 10.000 km. Hyundai-tjenestemenn anbefaler også et mellomliggende oljeskift ved 7500 km. Derfor, hvis noen ønsker å kjøre bil i lang tid og spare på serviceintervallet, er det lite sannsynlig at det vil ordne seg for ikke å skade bilen.

I oktober byttet jeg til G-Drive - 95, det føltes bedre å kjøre (min kone la også merke til dette på Tucsonen sin). Det er ikke noe mer å fortelle - bilen bare kjører og krever ikke oppmerksomhet.

Ergonomiske egenskaper

Hver for seg bestemte jeg meg for å dele mine inntrykk om et spesielt tilfelle av den japanske forståelsen av ergonomi. Epigrafen kan være et sitat fra filmen «DMB»: «Den som fant opp dette burde slå en spiker i hodet».

Bensintankens åpningsspak er plassert nederst til venstre under rattet - til venstre (nesten nær førerdøren) for panseråpningsspaken som føles nøyaktig lik å ta på. Og når hånden går ned, treffer den bare panseråpningsspaken.

Resultatet er forutsigbart - på bensinstasjonen drar vi feil, vi sverger, vi åpner den andre, vi går for å lukke panseret. Hvis du har det travelt og glemte panseret - en bil som knirker på farten og behovet for en hastestopp for å rette opp situasjonen.

Over tid blir du vant til å trekke ikke den som først falt under armen din, men til venstre for den. Men noen ganger glemmer du det i en fart - og du frisker opp denne enkle regelen i minnet.

Utskifting av standard akustikk RAV4 - 2020

I januar i år, 2022, på vei til jobb, ble jeg ekstremt trist av "kvaliteten" på musikken som ble spilt av den opprinnelig installerte hovedenheten og høyttalerne. Jeg begynte å se etter mulige forbedringsalternativer og fant et interessant alternativ i en av loggbøkene på et annet nettsted: installer fokalhøyttalere (på bildet: foran med diskanthøyttalere, bakre uten dem), og disse modellene, siden de er installert i Toyota seter uten modifikasjoner. I tillegg indikerte forfatteren av den anmeldelsen at han hadde skiftet hovedenheten og lydisolert dørene.

Jeg hadde et håp om å klare meg med bare høyttalere og lydisolering, men det gikk ikke - den "native" hovedenheten produserer en motbydelig lyd selv på gode høyttalere. Derfor bestilte jeg et litt annet "hode", men fra det samme kjente nettstedet fra et "vennlig" land (modellen er på bildet).

Generelle inntrykk: lyden har blitt mye bedre, uforlignelig med den opprinnelig installerte. Nå kan du nyte å høre på musikk. En tilpassbar equalizer lar deg endre lyden radikalt, jeg slo meg til ro med forhåndsinnstillingen "Rock", med den høres bassen bra ut og vokalen høres godt. Kvaliteten når selvfølgelig ikke opp til lyden til JBL i nye Camry (sannsynligvis i de gamle også - jeg hørte ikke på dem), men ikke langt unna og i et slikt budsjett ville det neppe vært mulig å gjøre noe bedre (70 000 rubler, hvorav : 15 000 - "shumka" dører, 30 000 - høyttalere, 25 000 - "hode" med installasjon). På Omsk-kontorene, som jeg ringte for interessens skyld, kalte de meg for "billyd" en pris på 160 000 rubler. Det er klart at det ville være en "shumka" av alt rundt, og lyden ville vært mye mer interessant, men jeg er ikke klar til å bruke så mye penger på dette innfallet.

Negative øyeblikk: det kinesiske "hodet" er sjeldent, men det gir noen ganger overraskelser - det vil fryse tett (selv ryggekameraet slår seg ikke på), det ser ut til å fungere, men det er ingen lyd. Kuren for dette er en tannpirker som kan stikkes inn i RST-hullet for å tvinge enheten til å starte på nytt. Nå er hun alltid for hånden =)

For rettferdighet er det verdt å si at det ikke var noen problemer med å installere "hodet" - det kommer med en ramme og festemidler, samt en haug med forskjellige ledninger og adaptere (inkludert adapteren som er nødvendig for driften av den "innfødte" Toyotaen ryggekamera - det ene , som har en gul tulipaninngang). Det "native" ryggekameraet har en forferdelig oppløsning, bildet fra det ser ekkelt ut på det nye "hodet", som har alt i orden med skjermoppløsningen, men jeg ville ikke installere kameraet som følger med "hodet" ” - Jeg måtte gjøre alle ledninger til kameraet for å bytte og hun selv ser ikke like ryddig ut som den "innfødte". Hvis du forlater det "native" Toyota-ryggekameraet, husk at du ikke kan pirke på å endre type markering (i nedre høyre hjørne av skjermen når revers er slått på) - du vil ikke returnere det tilbake, må du sette Toyota "hodet" tilbake og endre det der, en slik feil.

Med dette kinesiske "hodet" fungerer den "native" USB-inngangen under panelet, ved siden av trådløs lading, som Apple Car Play / Android Auto implementeres gjennom, også uten problemer. Derfor brydde jeg meg ikke engang med "hode"-innstillingene - for mine formål er det nok å koble til telefonen og starte musikk / navigasjon osv. fra den. Selv om det er en fullverdig Android på "hodet", og du kan installere alt på den selv. Det er også mulig å installere et SIM-kort der (sporet på skjøteledningen vises i hanskerommet) og distribuere Internett til passasjerene fra "hodet", men jeg trenger ikke dette, så jeg brukte ikke den.

Når du kobler til "hodet", må du velge CAN-bus-innstillingene for RAV4, og du kan også konfigurere mange systemproblemer - volumet til lydkilden (hvis du ikke endrer noe, kan du på nivå 5-6 allerede gå døv på spesielt energiske komposisjoner), vise informasjon på skjermen, trykke på knapper, etc. – Jeg rotet ikke mye i denne menyen, jeg er ingen fan. For mitt formål er de ut-av-boksen-innstillingene nok.

Bunnlinjen: hvis jeg skulle starte det hele på nytt, ville jeg se etter informasjon om det er mulig å finne et sted et "hode" fra den europeiske versjonen av RAV4 med en JBL-forsterker og "gifte" det med Focal-høyttalere - resultatet ville vært klart bedre med tanke på stabilitet, og med gitt tilkobling av Apple Car Play / Android Auto, ville jeg vært fornøyd. Teoretisk sett kan det være problemer med å jobbe med Era Glonass (se hovedanmeldelsen), men det er ikke noe slikt i Camry, så kanskje jeg ikke prøvde å implementere dette alternativet forgjeves. Hvis noen lykkes, vennligst skriv i kommentarfeltet. Denne tilbakemeldingen hjelper andre å ta valg og alternativer for å forbedre/vedlikeholde maskinen. Vel, generelt - jeg er ekstremt fornøyd med resultatet med det kinesiske "hodet".

Offtopic: i mai, på en langhelg, dro jeg til Novosibirsk med min kone og to barn, jeg opplevde ikke problemer med å kjøre forbi lastebiler på motorveien - du trenger bare å venne deg til det faktum at "gass til gulvet" er nødvendig og ikke vær redd for motorturtall under 6000, så avtar de raskt - uten dette er det ingen vei på variatoren. Og da er den innstilte hastigheten tilstrekkelig til å kjøre forbi selv flere tunge lastebiler.

Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 5
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 6
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 7
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 8
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generasjon, bensinmotor, 2 l., 149 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 9

År med bilkjøp: 2020

Kilometerstand: 4599 mi. (7400 km.)

Drivstofforbruk på motorveien:

  • 34 miles per gallon (USA)
  • 40 miles per gallon (Storbritannia)
  • 7,0 l/100 km

Drivstofforbruk i byen:

  • 21 miles per gallon (USA)
  • 26 miles per gallon (Storbritannia)
  • 11,0 l/100 km

Kategori: Toyota RAV4 2020 Anmeldelser

Forfatter: Vitaliy

Visninger: 31

59
99

Kommentarer

99
Legg til en kommentar
1
18202306 2022-02-17 (12:16)

Vorotnikovs, kraftingeniører, klikonkars, revene hersker, osv. dette er bunnen av YouTube. Dette er folk som tjener penger på å signere. Hvis en sammenligning av dynamiske indikatorer er virkelig interessant, er dette definitivt ikke for Vorotkov og hans brødre. Du må se noe som AUTO VRN. Camrys kommer dit med alle typer motorer, for det meste 3,5. Du kan omtrent forstå hvordan hun faktisk rir.

V
Vladimir26 2022-02-17 (12:16)

Det er alle argumentene dine, som alltid, men ... Hvem er hvem, her har lenge vært kjent for alle.

1
18202306 2022-02-17 (12:16)

200 Nm er det samme som 250 Nm, gresset er rødt som bringebær og vannet er tørt som sand. Tønnen er mindre på utsiden enn på innsiden. Hva annet vil overraske deg?

V
Vinni-dzhons 2022-02-17 (12:16)

Dx5 2.5 til raf 2.0 er galskap. Sam proezdil Rafik 20goda 2,5l et halvt år og solgte den til helvete. Forferdelig bil. Ingen støy, ingen musikk, ingen taxiing, ingen dynamikk, ingen plastikk, ingen lakk, speil rister, panseret sprekker, boksen sparker. Men for en pris! Toyota jukser oss!

V
Vladimir26 2022-02-17 (12:16)

I morgen vil kragen din ha akkurat det motsatte, (som har skjedd mer enn en gang) hvordan vil du bytte sko da? Jeg har alltid vært underholdt av de samme teoretikere som brisen, studert biler fra bilder og "Utuba"

1
18202306 2022-02-17 (12:16)

Så se på denne tabellen selv))). Hva ser du der? Vær oppmerksom på at den lille 1,4 tsi kjører på elastisitet som sin eldre bror 2,0 tsi.

A
Aleksandr_diz 2022-02-17 (12:16)

Akkurat nå: Hallo! De sier ikke noe spesifikt :/ De skal ta bensintanken fra hverandre og se hva som er der inne. Hvis jeg forsto rett A ......., ringte de Shell fra tjenesten, de sa at de ville åpne tanken, du kan sende din representant for å forsikre deg om kvaliteten. Shell svarte at de var trygge på drivstoffet sitt og at ingen ville komme😅

L
Lariman 2022-02-17 (12:16)

Fars bil. Ikke kjør om vinteren. Det er under huset de skal sparke den og der, derfor rådet jeg til å kjøpe 21 år etter vinteren, og denne var i god stand + solgt

L
Lariman 2022-02-17 (12:16)

Jeg vet ikke, men mot den generelle positive bakgrunnen virket det for meg at mye støv trenger inn gjennom den 5. døren og lakken er elendig, alt avbrutt på venstre side i 5 måneder.

T
Totktonada 2022-02-17 (12:16)

2.2 er sikkert litt dyrt, men gitt gebyret for merket og "Toyota går ikke i stykker", sannsynligvis en tilstrekkelig pris. For meg ser bilen kjedelig ut for pengene, men det er en følelse av kvalitet og kvalitetsfaktor. Med epoken med GLONASS og JBL gjørmete historie. En gang så jeg nøye på Kia Soul, der JBL og, essno, EraGlonass sto på maksimum. Og det så ut til å henge sammen. Hvorfor Toyota ikke kommer overens er et spørsmål.

Legg til en kommentar