Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7

2021-01-29
31
76
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 1

Spesifikasjoner:

  • Toyota RAV4 2018
  • Kjøretøy år: 2018
  • SUV
  • 4 generasjons restyling
  • Bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter
  • Firehjulsdrift
  • CVT
  • Ratt Venstre
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 1
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 2
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 3
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 4
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 5
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 6
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 7
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 8
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 9

Utvide

Kollapse

Forbrukerrapport

Hei alle sammen !

Endelig fikk jeg litt fritid, og som lovet bestemte jeg meg for å legge ut min neste anmeldelse. Min forrige anmeldelse er her:

. Derfor vil anmeldelsen være den samme som forrige gang: ærlig, med små sammenligningselementer av samme bilmerke, men med forskjellige produksjonsår. Det vil være mye informasjon, og anmeldelsen av denne bilen vil bli jevnlig oppdatert hver 10.000 km, og selvfølgelig alle fordeler og ulemper under drift. Vel, la oss gå

Kjøp.

Mitt valg TOYOTA RAV 4 2018 Hvorfor akkurat dette merket? Les forrige anmeldelse om TOYOTA RAV 4 2012. På et tidspunkt ønsket jeg å kjøpe en LONG ravchega, den som er i faget vet at en kort akselavstand og utvidet versjon av LONG ble produsert på den tiden. Men i det øyeblikket gikk det ikke. Det var en mulighet til å endre bilen til en nyere. Jeg bestemte selv at det skulle være RAF 2.5 automat. Mens jeg var på forretningsreise, lette jeg etter interessante tilbud for meg selv og la dem til favorittene mine, slik at jeg senere ved ankomst ville være opptatt med å velge bil. Jeg lette etter en ettåring eller maks 2 for penger i mengden 1700-1800. Og her begynte det mest interessante, halvparten av bilene falt umiddelbart av, på grunn av det faktum at bare triste historier om biler kom opp med elementære programmer med VIN-punching. Et sted tiltrakk firmaer for utvalget av biler med avgang av spesialister for visning. Resultatet er at bilene i favorittene er over (mener kun dette merket og merket) i hendene på penger, men det er INGEN verdige biler. Vel, siden det ikke er noen alternativer i annenhåndsmarkedet, ringte jeg TOYOTA-senteret og spurte hva som var tilgjengelig og hvilke interessante tilbud det var. Jeg måtte ringe mye og til forskjellige byer i nærheten, pga. 2,5 var bare ikke fysisk der. Og om et mirakel! EKB har en bil til en pris av 2050, jeg bestemte meg for å laste det resterende beløpet med et billån i TOYOTA Bank. Vi diskuterte alt med sjefen på telefon, de estimerte tidligere min gamle rafcheg til 800 uten undersøkelse, tatt i betraktning handelen, alt passet meg. Spesielt advart om at det ikke var noe ekstra. utstyr (ren razvodnyak for bestemødre, spesielt med slike urealistiske priser). Det var nødvendig å hente bilen på tirsdag, og på søndag begynte samtalene med valpestemme, at det hadde vært overlegg, at bilen allerede hadde kommet med tilleggsutstyr og bla bla bla. Generelt, den klassiske og banale ordningen med å klemme du har "ekstra" midler, etter deres mening. En halv dag ble brukt på at du dumt blir tilbudt ulike alternativer, men utfallet er det samme, du vil fortsatt tape de "ekstra" pengene, hvor mye du velger. For meg handler det ikke om penger, det handler selvfølgelig om penger også, men her er det mer en prinsippsak. Jeg sendte bare dumt alle, siden de ikke vet hvordan de skal jobbe med klienter og ikke HØRER hva du sier til dem, og bestemte meg for å ta en bil som akkurat nå skal stå i hytta, i nærmeste by fra meg. Og så ble jeg eier av det nye TOYOTA RAV 4 2018 2.0l, 4WD, CVT, COMFORT utstyr til en pris av 1935 på den tiden.

Førsteinntrykk:

Bilen så bra ut, og du vet hvordan de klargjør bilen selv uten meg. De første følelsene var at det på en eller annen måte ikke var en anstendig mengde plass, mest sannsynlig hadde jeg allerede ufrivillig startet sammenligninger med den gamle groven på den tiden, selv om dette er forståelig, men de generelle parametrene har blitt annerledes. Ja, og å kjøpe en ny bil er alltid på adrenalin, og du er som å ha på deg "rosafargede" briller: du liker alt, alt passer deg, og først da under drift, er det noe som ikke passer deg, men det er alt senere. Ergonomien til hytta kom umiddelbart til meg, jeg var spesielt fornøyd med bakgrunnsbelysningen, det ser veldig bra ut her og, viktigst av alt, legger ikke press på øynene. På det gamle raft var det gult, her er det blått. Rattpadlene gikk ut under rattet, jeg vil ikke si at det er et pluss eller et minus, fordi jeg egentlig ikke brukte dem, oftere viste jeg bare hvem som stilte spørsmål, SPORT-knappen var nok for meg. Hun beveget seg forresten til midten av panelet i den midtre, nedre delen av torpedoen.Dette er et veldig FETT MINUS for meg, som jeg trodde på den tiden. Tidligere la jeg hånden under rattet, der du visste nøyaktig hvor den var plassert og uten å se opp fra veien, med ett trykk "inspirerte" bilen i de riktige øyeblikkene, vel, selvfølgelig, så mye som mulig på 2,0l. Nå må jeg strekke meg etter henne og samtidig ta øynene vekk. Men det var en gang da jeg testet bilen i forskjellige moduser. Og her falt alt på plass, det ble klart hvorfor denne knappen ble fjernet fra et praktisk sted. Ja, hun trenger rett og slett IKKE i det hele tatt. Nei, ikke av den grunnen jeg vil, men fordi når den trykkes, endres INGENTING, selv om nei, jeg lyver, motorlyden endres, den blir høyere og det er der det hele slutter, vel, det er forståelig, motor, variatoren forble den samme, men bilens masse har endret seg. Og overføringen av knappen ble logisk, det er fornuftig å holde det som ikke er nødvendig i nærheten. Sidevinduene og frontruten virket mye større og jeg var fornøyd med det, sikten er god. Setene er komfortable, det er nok justering for forskjellige kroppstyper. Det er også behagelig å sitte på baksetene, det er tilførsel av plass fra knærne til forsetene, noe som gjør det mer praktisk og behagelig å sitte på lange reiser. Shumka ble litt bedre sammenlignet med forrige raf, men fortsatt langt fra normalt. Generelt ser maskinen ut til å være mer dynamisk i byen, og min kone la merke til dette da hun satte seg bak rattet. Som de sa i kabinen, var innstillingene til variatoren ferdigstilt, den begynte virkelig å fungere litt mykere. Det er praktisk å sette og fjerne bilen fra signaleringen, sensorene er i dørhåndtakene, legg fingeren på sensoren for å lukke og bestille, du trenger ikke gjøre noe for å åpne, bare stikk hånden inn området mellom håndtaket og døren. Jeg og familien min likte det virkelig. Bakdøren har nå en knapp for åpning og lukking med en elektrisk stasjon, så det er en kul ting, spesielt i skittent vær, i tillegg er det også en signalknapp, men jeg bruker den egentlig ikke fordi, som mange klager, lukking av den 5. døren går sakte. Jeg har ingenting å sammenligne her med, og jeg står ikke og venter ikke, jeg klikket og gikk. Dekkene kommer med trykksensorer og dashbordet viser nå et varselskilt hvis dekktrykket er under normalt. men vitsen er at du ikke vil se hvilken, så du går ut og ser på den gamle måten. Bilen ble litt tøffere, av en eller annen grunn minnet den meg om bokserhundrasen, så tett, slått ned. Den gamle rafen var mykere. Holder en flott vei, rulitsya også, alt er forutsigbart. Det er nok dynamikk i byen, det blir surt på motorveien etter 100, nei, selvfølgelig vil det gå både 140 og 180, men det er ingen de notene til en "hest", så langt 2,0 liters motoren tillater det. Komfortabel hastighet 120-140. Det er klart at alt har sin pris, hvis du vil ha en kjøretur, ta en ladet bil for ritt, hvor du bare for disse hestene skal betale skatt fra 30 og mer per år, akk, disse 30 er ikke overflødige for meg. Radiobåndopptakeren er en vanlig HAT, lyden er normal, sensoren er i det hele tatt DØD. Klimaet fungerer utmerket, hytta er veldig varm om vinteren, glasset strammer ikke på farten. På den forrige rafen isolerte jeg snuten og regulatoren ble alltid skrudd til maksimalt om vinteren, dette er ikke her, det steg aldri over 23 grader, det var rett og slett ikke nødvendig. I tillegg er klimaet to-soner, hver justerer temperaturen for seg selv. Jeg likte oppvarmingen av hele frontruten, jeg trykket på knappen, alt gikk bort. Det var til og med slik at han fjernet isbiter fra frontruten etter et kraftig værskifte, bilen sto som i en vannglasur. Her, i en anmeldelse, leste jeg at disse tynne varmefilamentene er anstrengende, jeg tok hensyn til dem først etter at jeg leste dette i anmeldelsen, så gikk jeg spesielt, satte meg inn i bilen og skjerpet synet mitt nøyaktig på dem. Nuuu, hva kan jeg si, IKKE bry deg. Alle har sin egen oppfatning. Transformasjonen av baksetene forble den samme 60:40, men setene ble lagt til normalt. Plasten er myk og lett riper. Vel, dette er de første følelsene av bilen, så vil vi gå mer detaljert og detaljert.

første 10000

På de første 1000 km dukket det opp en fremmed lyd under panseret, ikke metallisk, og det var ved første oppstart på en kald. Ved "0" meldte MOT dette til lederen, etter MOT var alt borte, som han senere fortalte meg, var luftfilteret løsnet. Ved 1400 km installerte BRC-selskapet HBO med en 50-liters sylinder. Jeg byttet ut hovedenheten, som alltid, ALIEXPRESS hjalp meg, fylte umiddelbart ut navigasjon og andre programvaretriks. Så nå kan du chatte med ALICE når som helst, og stemmegrensesnittet er veldig praktisk. Og nå viser den dekktrykket i HVER hjul. Diagnosemodulen som var på forrige raf migrerte til den nye bilen uten problemer og koblet fortsatt til bilen uten problemer. Maskinglad arbeidshest. Jeg ble vant til dimensjonene, nå etter en stund kan jeg si det. at jeg liker alt i bilen, et komfortabelt interiør, knapper er for hånden, du trenger ikke nå noe sted, kul belysning, vakkert utseende og viktigst av alt, lukten av en ny bil, vel, ja, jeg forstår at dette ikke er en indikator, det er nok bare mer for meg. Oljeskiftet gikk bra. MOT på gass utført selv. I utgangspunktet var forbruket, hovedsakelig urban syklus, 15 liter, dette er tallet som datamaskinen viser, etter 10 000 rullet motoren inn og forbruket falt til 13 liter. I kaldt vær satte jeg pris på oppvarmingen av rattet, en veldig kul ting og den har et sted å være på en bil. Jeg likte også START-STOPP-knappen med tanke på komfort og bekvemmelighet. Raf har en stor og komfortabel hytte, mye plass på andre rad, sier akkurat de passasjerene som kjørte med meg på den gamle rafen. Bilen er veldig varm og varmer raskt opp. Bagasjerommet er virkelig stort, det er ikke noe problem å ta fire hjul til en dekkmontering uten å folde ut ryggstøtten. Med utfoldede rygger oppnås en jevn soveplass for to. Mens alt er SUPER, passer alt og enda mer. Ja, og 10 000 er ikke en indikator, vi går videre.

20 000

Jeg hadde ikke tid til å se meg tilbake, da de neste 20 000 km allerede nærmet seg. «Crickets» er ikke identifisert og jeg håper at det vil fortsette å være det samme. Skiftes jevnlig ut forbruksvarer, både for bensin og gass. Jeg tror det ikke gir mening å beskrive hva som menes med ordet forbruksvarer, de som driver med biler forstår utmerket. Maskinen er fortsatt fornøyd.

Og så inntrykk etter 20.000 km

Det ble kjøpt trekk til setene (jeg kjøpte dem umiddelbart, øko-skinn, samme produsent som på den gamle rafen, fordi de fungerte bra, 5 år og forble som nye, det var ingen riper og sømmer). Om sommeren, i varmt vær, satt ingenting fast og svettet ikke. Til vinteren vandret pelskapper fra den gamle rafen. Det jeg vil legge merke til, mange sier at setene er veldig eik og ikke komfortable, jeg vil ikke krangle med alle, de taktile følelsene er forskjellige, og det femte punktet, selvfølgelig, tuller jeg litt, men for for meg er setene veldig komfortable og komfortable. Når du reiser lange avstander, blir ingenting bedøvet og du reiser deg ganske rolig. Setevarme fungerer veldig bra. Det er 2 min. og maks. Jeg bruker det ikke i det hele tatt, det er allerede varmt og behagelig for meg, min kone bruker det veldig aktivt. Den første posisjonen er nok, den andre brukes hvis du bare trenger å raskt. Og legg merke til stoffsetene + trekk + pelskappe, og det femte punktet "brenner" av oppvarming og det er ikke mulig å bruke dem hele tiden. Jeg vil spesielt merke meg varmesonen til vindusviskerne, SUCH FUCKING Crap. Nei, ideen er ikke dårlig og den fungerer nesten, algoritmen er ikke klar. Når det er kraftig snøfall med konstant bevegelse er alt i orden, alt blåst, men så fort det stopper eller når man kjører rundt i byen, feier viskerne alt bort og det hele fester seg og dras inn i vindusviskerens hvilesone, selvfølgelig alt fryser der og da husker du at det er en magisk knapp som vil skru på varmen. Og du slår den på og nå ser du allerede hvordan vaktmesteren begynner å bevege seg unna og gleder seg stille over at du ikke trenger å gå ut av bilen og banke på vindusviskerne og slappe av, men som det viser seg forgjeves, feilen er at denne knappen ikke lenger er på. Jeg vet ikke hva den er satt til, eller en avstengning etter tid eller temperatur eller motstand, det spiller ingen rolle, resultatet er at så snart alt begynner å bevege seg bort, slår det seg ut og du må hele tiden stikke den. Til slutt blir det bare irriterende og du går dumt ut av bilen og fjerner isblokkene med obskøne ord som skjærer alt og alt, inkludert designerne av denne modellen. Nå, det jeg vil si om driften av frontruteoppvarmingen, den fungerer helt fint med oppgaven sin, den takler et smell, men for meg selv avslørte det en ulempe, som kommer til uttrykk i det faktum at varmefilamentene ikke gå gjennom hele glasset. Hoved- og det meste av glasset er oppvarmet, men det er ingen kant, og dermed blir all snø og skitt feid inn på glasskantene, alt forblir trygt der og se hva som skjer her og så er blindsonen stor pga. del av døren og sidestolpen (hvor frontruten er festet ) og selv før haugen er det skitt, snø øker denne sonen ytterligere. Så jeg prøver å rydde opp. Bra slitasje viste seg på bremseskivene foran, på den gamle rafen var det slik ved 50 000 km, så enten ble metallet mykere eller så var klossene for harde, for nå står BOSCH senere, når den tid kommer, så bytter jeg den med kashiyma og se hva og hvordan. Jeg brukte kashiyma på den gamle rafen. Motoren rullet inn etter 13000, forbruket begynte å falle fra 15-17l og nå holder den hele tiden 13l i byen, og det har blitt morsommere å svare på pedalen, men ikke forvent mirakler, denne bilen er en komfortabel arbeidshest for familien, selve greia, det er behagelig både i byen og på lange turer, jeg liker det fortsatt mer i byen, til landsbygda trenger jeg 2,5 liter. LED-lys, nærlys. Lyset er bare supert, selvfølgelig er det kulere, men for denne priskategorien er det mest, spesielt sammenlignet med forrige raf. Terskler lukket med dører, en veldig praktisk layout, lar deg holde klærne rene når du går inn og ut av bilen. Svak lakk, her merket jeg ingen forskjeller i retning av forbedringer, begge bilene er i samme farge, jeg ville til og med rulle opp deler av bilen i panserfilm, men prislappen biter.

30 000 km

30 000 km.

Her er ytterligere ti fløy av. DET gikk greit. Bilen er fortsatt fornøyd. Forbruket har sluttet å endre seg, konstant 13 liter, det går ikke lenger enn, så snart jeg går ut på motorveien fra bysyklusen, går det ned, det laveste tallet ble registrert på 9,9 liter. Jeg kontrollerer ikke oljenivået, merket er alltid fra fylling til fylling. Og nivået har alltid vært normalt på alle mine biler av dette merket. TOYOTA avvent, jeg vil ikke si at det er bra (jeg snakker om det jeg sluttet å kontrollere), men personlig bekymrer jeg meg ikke. Ved 25000 dukket det opp en liten slitasje på rattet på ett sted, visuelt skiller det seg ikke ut, det føles bare taktilt, jeg tok et bilde for å vise, men bildet formidler ikke hva som føles av hånden. Grunnen er mest sannsynlig i min vane å vri på rattet med én hånd når man svinger, noe sånt som gasselister, når de bruker en spesiell streif som er festet på rattet og de snur det dumt. Jeg har ikke denne dingsen, det er bare at håndflaten forblir på ett sted på rattet og samtidig skjer rotasjon. Så jeg får dette området med økt friksjon. Jeg kan ikke endre vanen, så jeg får bare se hva som skjer videre. Jeg er veldig fornøyd uten nøkkeltilgang, til- og frakobling fra signaleringen, jeg bruker alarmfjernkontrollen kun når jeg ønsker å få informasjon om bilen. Nok en gang vil jeg merke meg at bilen er veldig varm, på det 12. året ble temperaturen snudd til maksimum, akkurat der har jeg hele tiden 22 C, og vifteposisjonen stiger ikke over andre divisjon. Den nedre deflektoren i støtfangeren begynte å stenge for vinteren, grunnen er at det bare er en gassreduksjon der og det bare blåser dumt, det er god varmefjerning og bilen bytter fra gass til bensin (temperaturlås, under +40) systemet tillater ikke bytte til gass ). Fjæringen gleder, selv om den er blitt litt stivere, men den fungerer komfortabelt på humper og små groper, selv med full kupé. Den tåler fortsatt ikke gruskjøring, du kan ikke gå mer enn 40 km/t, slik swotting i rattet, det skaper en fullstendig følelse av at du jobber med en jackhammer, det samme skjedde på den gamle roughen . Når det gjelder banen, håndteringsmessig liker jeg 18-åringen bedre, den holder veien bedre, selvfølgelig er jeg ikke Schumacher og det er ingen ekstrem kjøring, vanlige daglige turer. Bremsene har etter min mening blitt litt dårligere, kanskje på grunn av bilens masse, men bremselengden har økt, det er vanskeligere ved nødbremsing, jeg er allerede vant til det og holder visuelt den nødvendige avstanden . Selve bremsepedalen er veldig myk, og bremsene ser ut til å være seige, gode, spesielt i begynnelsen, men selv om du endrer graden av å trykke på pedalen, er det bare å trene ut ABS. Styringen er blitt lettere. I snødekte svinger eller om sommeren, etter regn, må du velge riktig hastighetsmodus, bilen har en tendens til å forlate kjørefeltet med en avkjøring inn i møtende kjørefelt. Selvfølgelig er det mye faktor i fartsgrense, veitilstand, gummitilstand, kroppstype osv., men når det var en mulighet (fri vei, jeg er alene i hytta), tillot jeg et enkelt eksperiment for en enkel sammenligning og den grove av 12 år oppførte seg bedre, kanskje fra en kort base. Gasspedalen er tilstrekkelig (som betyr bilens reaksjon på å trykke) det er ingen feil, jeg la ikke merke til noen forskjell i omtanke. Når jeg leste i en anmeldelse at TOYOTA er en kjedelig bil som ikke går i stykker, vil jeg ikke bestride alles mening, men vil ingen bilbrukere ha dette? For meg personlig er dette en INDIKATOR, når hodet ditt ikke gjør vondt om bilen starter eller ikke, om jeg kommer til stedet uten havari, det er nok brannkamper i livet, så hvorfor ikke bli kvitt i det minste disse.

40 000 km

Hei alle sammen ! Her er ytterligere ti fløy av. Jeg bruker bilen konstant og veldig intensivt, hovedturen er byen. Følelsene er fortsatt POSITIVE. Maskinen tålte godt denne vinteren, siden den nå har en varm garasje, og jeg som bruker vil gjerne merke tilsynekomsten av ekstra komfort - dette er avslaget på å varme opp bilen og kjøre en varm, ikke eikebil. Ja, selvfølgelig forstår jeg at det er mye kontrovers om dette emnet, at biltypen råtner raskere (vi snakker om kroppen), osv., men for meg er komfort viktigere, jeg flyttet fra et varmt hus til en varm garasje, satte seg rolig inn i bilen, trykket på knappen fra porten og gikk rolig i godt humør, med god musikk og viktigst av alt i en varm bil. Det er ingen disse dansene med en tamburin når bilen ikke startet fra nøkkelbrikken eller på grunn av et tomt batteri eller en annen grunn, men hva kan jeg si, jeg er sikker på at alle bileiere har hatt lignende situasjoner og uansett hvilket merke. Spør hvorfor jeg snakker med en slik selvtillit? Så dette er livet, personlig erfaring og selvfølgelig å bo i en vanlig bygård, der ALLE bilene i hagen din er perfekt synlige fra vinduet og du kan se hvordan ulike bilmerker og deres eiere oppfører seg. Nå har våren begynt, mye skitt, bilen vokser fortere og du går oftere på vaskehallen, men med inntoget av varmt sollys ville jeg vaske bilen selv. Og på en av disse vakre dagene satte jeg i gang planen min, følgende ble avslørt:

1. Lakken på en 18 år gammel bil er bare FORFERDELIG, en haug med små fliser på panseret, fendere, dører, og dette er bare en bysykkel, hvor det ikke er motorveihastigheter og denne bilen ennå ikke har vært på hav (vi snakker om lange turer langs døde veier, som red havet i faget) og kjørelengde på 40 000 km. Raf 12 år gammel med en kjørelengde på 90 000 km og besøkte havene 2 ganger hadde mye mindre chips. På dybden av chipen kan jeg også si at malingen på den gamle groven ble påført i et tykkere lag. Begge bilene er i samme farge og kvaliteten på lakken er selvsagt overlegen i 12 år. Så hvis du planlegger å kjøpe en bil i lang tid, så må du sy noen av delene inn i pansret film, som er åh, hvor ikke billig.terskler inngangsdører 45 rubler, til priser på 18 år, nå kan tallene endring)

2. Motorrommet i en 18 år gammel bil er større, det merket jeg også i kupeen da jeg undersøkte bilen. Motoren virket så liten, som om den var en liten bil (en visuell forskjell i forhold til 12 år gammel) og som et resultat blir motorrommet mye raskere og mer skittent (skitt betyr vei), selv om det finnes all slags plastikk elementer som kun er rettet mot beskyttelse, men faktum gjenstår ikke desto mindre. Så en tur til motorvasken er rett rundt hjørnet. (bilde legges ved). De vedlagte bildene viser tydelig nivået av forurensning, og noen steder, som i en sandkasse, ta en spade til rett tid og du kan leke, bilen så ut til å ha vært på OFF ROAD og dette er bare byturer.

Jeg vil merke meg at bilen har blitt mykere, det er ikke den første stivheten. Med inntoget av varme gikk oppvarmingene unna, forbruket falt til 12,8 liter. Toyota har en stor MOT hver 40.000 km, så jeg hadde samme MOT, regelverket gir ingen mening å beskrive hva som er inkludert der, hvem som er interessert kan ganske enkelt GOOGLE. Generelt gikk alt bra, en ekstra nummerpære ble skiftet. Noe annet opprørte meg, som jeg sa tidligere, jeg avslørte en stor mengde slitasje på bremseskivene, jeg sa ikke spesifikt dette til sjefen for ikke å understreke. Og som det viste seg, hadde han rett, 1 mm gjensto til det kritiske tallet der skivene byttes ut. Det er bare en skribent, bare 40 løp, og hjulene er til utskifting. Med denne hastigheten vil bremseskiver snart også bli referert til som FORBRUKSVARER. Det mest interessante er at kjørestilen ikke har endret seg, konklusjonen er helt riktig. Jævla markedsførere med sine beregninger. Ja, selvfølgelig, i jakten på profitt er det ikke lønnsomt å håndtere kvalitet i lang tid, hver ny bil blir verre og verre, og dette gjelder ikke bare Toyota-merket, det er mange venner, kolleger, bekjente , og alle merker ufrivillig at disse endringene ikke er til det bedre med hensyn til biler. Det ville ikke vært spesielt irriterende hvis det var mulig å bytte bil hvert 3. år og kostnadene ville være mer dekkende, da ville det ikke bry meg i det hele tatt, spesielt siden biler er gjenstand for all slags restyling og en oppdatert bil kan virke mer interessant. Jeg byttet ut bremseklossene foran med NIBK (som anbefalt), la oss se hva de er og i neste anmeldelse vil jeg skrive separat om dem, så å si personlig brukserfaring. Når det gjelder gass, er alt fortsatt stabilt, siden installasjonsmomentet jeg ikke har ringt inn lenger, bruker jeg det selv hver 10.000 km og datert det til vanlig bilvedlikehold. Ett bilde av frontruten, med hensyn til dødsonen, hvor vaktmesteren ikke når og som ble nevnt tidligere. Det var alt for nå, vi sees om de neste 10 000 km.

Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 10
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 11
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 12
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 13
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generasjons restyling, bensinmotor, 2 l., 146 hestekrefter, Firehjulsdrift, CVT | Forbrukerrapport, bilde 14

50 000 km.

Varme hilsener til alle bileiere og lesere. Så en annen grunn har kommet for at vi skal møtes igjen på denne siden, noe som betyr at de neste 10 000 km er fullført og jeg vil kort gå gjennom hva og hvordan. Generelt er alt fantastisk, bilen fortsetter å glede seg, hver dag utfører den alle oppgavene som er tildelt den uten overraskelser. Forbruket falt med ytterligere en liter og står nå på 11,8 liter (jeg minner om at dette kun er tall fra dashbordet og hovedkjøringen på gass) under alle de samme driftsforholdene. Fraværet av fremmed støy, "sirisser" kan heller ikke annet enn å glede seg. Bestått et annet hjem MOT (oljeskifte, filtre) uten tjenestemenn, prisene deres er ikke veldig klare. Han gjennomførte også MOT på gass, avslørte ingen avvik, og dette er fantastisk. Jeg likte de tidligere erstattede NIBK-bremseklossene, ikke bare på grunn av den glamorøse lilla fargen, de ble raskt brukt, bremsene er gode, når det gjelder slitasje på bremseskiven, vil dette vise målingen, har ennå ikke blitt gjort. Siden vinteren i år ikke var snørik i landet vårt, og i byen prøver de å rydde opp i tide, traff jeg et problem som nesten fullstendig fravær av pigger på vinterdekkene og alle påfølgende konsekvenser mht. grep med veibanen. Prislappen for nye bakker inspirerte ikke, og befaringen viste at det er for tidlig å skifte dekk, slitebanen er tydelig, slitasjen minimal. Det ble bestemt å bruke reparasjonspigger, spesielt siden jeg ikke har denne erfaringen. Jeg så på YouTube hva og hvordan, havet av informasjon, folkene våre er veldig allsidige, de valgte en metode for seg selv, bestilte pigger. Med det første hjulet bommet jeg litt (jeg målte ikke landingshullet til den gamle piggen riktig, og som et resultat ble feil størrelse kjøpt), og hånden min var ennå ikke fylt. Så den første pannekaken, som de sier klumpete. Etter å ha tatt i betraktning alle feilene, ble de resterende 3 hjulene pigglagt som et urverk. Jeg vil merke meg at de innfødte piggene var spinkle og dumt brakk i midten (skjørtet på piggen forble i gummi, tannen fløy av). Hvorfor tynning i sentrum er ikke klart, bare én ting er klart at denne tynningen bare ikke holder belastningen. I motsetning til reparasjonspiggen, som er flere ganger sterkere og tykkere enn den innfødte. Generelt er resultatet følgende steder, hvor innfødte pigger forble, tomme hull med halvdeler av piggen forble, og reparasjonen ALT forble på plass. Så jeg sier JA til å reparere pigger, og denne erfaringen og praksisen vil tillate deg å bruke vinterdekk lenger uten å bytte dem i fravær av pigger. På veiene våre, uansett hvor trist det er å innse dette, er det en gjeng med hensynsløse skurker som ikke bryr seg om trafikkreglene, eierne av biler som omgir dem i bekken, og faktisk alle, noen slike "SHUMAFFERS" som har definert seg selv over alt dette. Så jeg måtte møte med dette, tsepanul meg venstre speil. Samtidig skjønte sjåføren at han hadde tatt, stoppet og så druknet. Selvfølgelig arrangerte jeg ikke løp, for dette er det et telefonnummer 02, de ankom, de arrangerte alt, de fant en and (videoopptaker for å hjelpe). Speilelementet mitt ble skadet, det bare falt ut av et kraftig slag mot speilet og krasjet på asfalten. Forsikringsselskapet beregnet 16 rubler, jeg bestilte et speilelement for 1800, selv om jeg forble i svart, men sedimentet forble.

60 000

Hei alle sammen!

Her er ytterligere 10 igjen. Våren er i full gang på gata og dette kan ikke annet enn å glede seg. Igjen var forbruket hyggelig fornøyd, avlesningene falt til 10,1 og forblir så langt på denne verdien. Her, for interessens skyld, bestemte jeg meg for å gå bort fra disse numeriske indikatorene og sjekke strømningshastigheten ved å bruke den gammeldagse metoden for å fylle tanken og hvor lenge den vil vare (i mitt tilfelle er dette en gassflaske). Først fylte jeg 40 liter på en bensinstasjon, 336 km var nok, så kjørte jeg til en annen bensinstasjon og fylte 40 liter på samme måte, nok til 350 km, jeg kjørte begge sylindrene til avskjæringen (værforhold og kjørestil) var nesten like). Jeg tok gjennomsnittsverdien (340) som et resultat, det ble 8,5 liter. Dekorativt plastforing på dørene tålte ikke transport av klumpete last i kabinen, det var skraper, riper, vel, hva du skal gjøre, dette er ikke en utstillingskasse, men en arbeidshest. MOT gikk normalt, det eneste jeg måtte midlertidig forlate min opprinnelige TOYOTA-olje (sanksjoner) var ikke klar til å gi 8 rubler for olje. Jeg fylte også inn den japanske IDEMITSU ZEPRO TOURING PRO 0W-30 (4590R), forsikret om at denne oljen er litt bedre enn TOYOTA, og anmeldelsene ser ut til å være gode, generelt sett tar vi en tur, vi får se (alt kostet 6030r). Har nettopp bestått MOT på gass. Det var en ordensforstyrrelse i møtende kjørefelt, sjåføren veltet en hund i god fart, som som en rettet torpedo fløy i min retning, det var ingen mulighet for å slå den av (4 kjørefelt) og bilen min var i sentrum, det eneste som klarte å bremse litt fart. Venstre forhjul tok hele hovedstøtet. Skade: støtfangeren sprakk, i tåkelysområdet, tåkelyset falt ut (plastfestene sprakk), støtfangerskjørtet sprakk, fenderforingen blåste ut, plastskilleveggene på støtfangergrillen sprakk på steder, den dekorative trimmen i tåkelykten området knust, skiveløpet sprakk, den støpte skiven kan ikke gjenopprettes. Reparasjon kostet 26r, lodding tok 10r, støtfangerlakkering. På en eller annen måte fant jeg en disk, tk. samlinger er i endring og gamle er vanskelige å finne, funnet i ECB (6p). Men "eventyrene" sluttet ikke der, ABS-kabelen går under fenderliner, og siden det ikke er fender liner, er den ikke beskyttet, og jeg så den, sjekket den, klipsen holdt den og den nådde ikke hjul, men det kan sees at humper på veien gjorde jobben sin ( klipset falt ut) og kabelen begynte å gni mot hjulet og som et resultat falt 4WD av, en feil, ABS-sensoren sviktet. Sett Kina, la oss se hvordan det oppfører seg (2p). På en av de fineste dagene satt jeg i en bil og ventet på et barn, bilen gikk på tomgang, og så bam en melding om at 4WD falt av, bilen byttet til 2 WD og ba om å bli kjørt til forhandleren. Den første tanken er å jævla Kina og rett og slett kastet ut 2p til vinden. Jeg kom til diagnostikken, utført, kalt feilkoden, som indikerer en ekstremt dårlig blanding. Her er det en pause og misforståelser, hva har drivstoffblandingen med det å gjøre, hvis problemet er i stasjonen, ser jeg ikke ut til å se ut som en blondine å sveve så frekt. Jeg fikk ikke en fornuftig forklaring, men problemet er fortsatt åpent og må løses. Følgende ble sagt: - For hvert år blir bilene mer teknisk utstyrt og siden jeg fikk informasjon om en mager blanding, som betyr effekttap, så valgte elektronikken, for ikke å tvinge dem, et rimeligere 2WD-alternativ for denne situasjonen. Vel, det er et rimelig korn i dette, spesielt når ingen kan gi andre forklaringer. Det ble besluttet, etter å ha tilbakestilt feilen, å sykle en dag bare på bensin uten å bruke gass, hvis det ikke er noen repetisjon, så neste trinn, gassarbeidere. Day skøytet trygt, og gikk i så fall til gassarbeiderne. Han kom, fortalte essensen av problemet, med vanskeligheter behersket smil og spurte meg det samme spørsmålet: - Og hvor kommer drivstoffsystemet, hvis problemet er med stasjonen. Med stor skepsis, men de startet arbeidet, sjekket lysene, skiftet alle filtrene, og da de koblet til diagnosedatamaskinen dukket interesse og omtenksomhet opp i ansiktene deres, holdt de en konsultasjon og kom med en konklusjon. Av en eller annen grunn ble bensinkortet mitt fullstendig tilbakestilt, som om gassutstyret nettopp hadde blitt installert og jeg må konfigurere det fullstendig på nytt. Dette skjer på veldig gamle biler, når det ikke er tettheter og lekkasjer, men i mitt tilfelle er bilen ny. Generelt fant de ikke et eksakt svar, de konfigurerte det på nytt. Da han skulle reise, spurte han for moro skyld: - Så, er det en sammenheng mellom drivstoffsystemet og drivsystemet? Svar: – Det viser seg at det er det. Det mest interessante er at når alt skjedde i motoren, endret ingenting i det hele tatt, og også når det gjelder kjøreytelse, fungerte motoren jevnt og trutt, det var ingen effekttap. Mens flyturen er normal, er bilen super, alle liker den. For i dag skal vi skrive alt ned til 70 000 km.


År med bilkjøp: 2018

Kilometerstand: 22 mi. (36 000 km.)

Drivstofforbruk på motorveien:

  • 24 miles per gallon (USA)
  • 28 miles per gallon (Storbritannia)
  • 10,0 l/100 km

Drivstofforbruk i byen:

  • 18 miles per gallon (USA)
  • 22 miles per gallon (Storbritannia)
  • 13,0 l/100 km

Kategori: Toyota RAV4 2018 Anmeldelser

Forfatter: Roman

Visninger: 67

31
76

Kommentarer

76
Legg til en kommentar
1
16004538 2022-04-04 (12:30)

Sommeren 2019 tok jeg den samme grove, bare perlemorfargen i Magnitogorsk for 1640 rubler, selv om vi ble bedt om 2050 i Orsk. I mars 2021, med en tilleggsavgift på 100 rubler, endret jeg den til den femte kroppen med en 2l motor. Sammenligning av opplevelser fra nytt og gammelt, himmel og jord. Nå virker den fjerde kroppen som en traktor

1
15749610 2022-04-04 (12:30)

Fortell meg hvordan du justerer ventilene, på 2 liter ser ikke Toyota-motorer ut til å ha hydrauliske løftere, eller jeg tar feil

F
Fotograf2015 2022-04-04 (12:30)

Du kjører den til bensinstasjonen og en erfaren låsesmed justerer den.

K
Koresh 2021-03-22 (12:30)

LPK-lakk maling!

1
16243497 2021-03-16 (12:30)

Ta av den krom, venn. dårlig smak

1
14918050 2021-03-04 (12:30)

I alarminnstillingene med oppvarming skrur du på inkognitomodus og når bilen går er det kun instrumenter og klimakontroll som lyser. Jeg har det på s96.

R
Roman 2021-02-17 (12:30)

God ettermiddag. Jeg har ikke en modul, jeg byttet ut hovedenheten og den har allerede denne funksjonen. Når det gjelder en separat modul, er de på aliexpress, det er mange alternativer med skjermer og separat i form av en knapp, så du velger.

1
18169303 2021-02-16 (12:30)

God ettermiddag! Det er mulig for flere detaljer om dekktrykket i hvert hjul Hva slags modul og kan den kobles til en vanlig hovedenhet?

5
55_rus_55omsk 2021-02-14 (12:30)

På bekostning av autorun og lys, det er noe du har satt opp feil, jeg har ikke DRL ved oppstart, ingen lys lyser ikke!

R
Roman 2021-02-12 (12:30)

Det er alle tekster. 1. Bilen varmes raskt opp og det faktum at den spiser bensin er bagateller, da gikk overgangen til gass sparende. 2. Garantien skyter ikke i det hele tatt for meg personlig og for bekjente som har og hatt nye Toyotaer i 5-6 år var det ingen som søkte om garantisaker. 3. Jeg registrerte kun én bil, gjorde alt etter min mening Det var ikke nyttig i det hele tatt, det var ingen bøter, ingenting i det hele tatt, hva er vitsen med registrering? Bare fordi det er riktig? 4. Alle motorer elsker hastighet (bensin selvfølgelig), jeg er enig i at en liten del av kraften går tapt på gass, så jeg har ikke en racerbil, men en arbeidshest. Hvis du ikke vil miste strømmen på gass og spare enda mer, sett en variator for LPG (fremme tenningsvinkelen) nå er det mange produsenter på markedet. Jeg påtvinger ingen, men sier bare min personlige erfaring, og så bestemmer hver og en selv om han trenger det eller ikke.

Legg til en kommentar