Toyota RAV4 2008 Anmeldelse #6

2021-05-21
93
6
Toyota RAV4 Anmeldelse

Spesifikasjoner:

  • Toyota RAV4 2008
  • Kjøretøy år: 2008
  • SUV
  • 3. generasjon
  • Bensinmotor, 2 l., 152 hestekrefter
  • Firehjulsdrift
  • Automatisk
  • Ratt Venstre

Forbrukerrapport

Jeg skrev en slik anmeldelse, forsvant et sted ... jeg skal være kort, uten tekster. Jeg tok ikke et bilde, og jeg ser ikke poenget med dem. Det er juni 2021, jeg har eid den siden september 2017. By- og motorveidrift. Jeg frakter ikke store laster eller tilhengere.

Motoren og girkassen er enkel og pålitelig, det er ingen spørsmål til dem. I 48 tusen km av løpeturen min rørte jeg dem ikke (jeg skiftet oljetrykksensoren med jevne mellomrom, olje strømmet fra den og det så ut til at hodepakningen lekket). 2.0 er nok for rask kjøring rundt i byen, ikke for motorveien. Det er ingen normal forbikjøring uten tilbakestilling til 3. gir (det er 4 gir totalt). Vel, hvis det er 3 flere passasjerer i oppoverbakke, så er mer enn 100 km t nesten urealistisk for ham. Ikke lastet på flat vei 3 tusen rpm svinger ved 125 km / t. Høy bakkeklaring og kort front. og ass. avrundede overheng hjelper mye, og tilgir feil mange ganger. Firehjulsdrift sammen med piggdekk – og om vinteren, som på asfalt ved start fra stillestående.

Jeg reparerte styrestativet, da jeg kjøpte en bil, installerte de et reparasjonssett, som knirker når det varmes opp, men dette er ikke kritisk. Hvis du må velge mellom reparasjon og utskifting - reparer definitivt! Jeg byttet også tetningene bak ved kjøp av bil. Jeg hadde ingen problemer med clutchen, med cordan også. Årlig reparasjon av hodovka - en slags gummibånd og stille blokker. Å bytte ut de fremre støttebenene var 38 tusen kilometer av løpeturen min. Snart er det tid for bremseskiver.

Drivstofforbruk. Jeg anser det som viktig å indikere hvordan jeg målte: tanken er 55l, bensinstasjonen er alltid i nærheten, hvordan lyset tennes (balansen er 10l) - jeg fyller den med 45l og tilbakestiller kilometertelleren. Som et resultat, om sommeren i byen ca 13l / 100. Vinterforbruk er et komplekst spørsmål. Da bilen bodde på gaten (opptil minus 20-25 grader), varmet jeg den opp med autostart 1-2 ganger per natt og før avreise. Forbruket var 20l/100! Da jeg installerte kjelen og kjøpte parkeringsplass (ved minus 20 der minus 10-12), ble forbruket 14-15l / 100 i byen. Jeg hadde ikke en sjanse til å endre forbruket på motorveien - ca 9-10l / 100. Om noe, jeg tror ikke på datakortet. Som du kan se, er forbruket generelt høyt for 2,0 - bilen er gammel, elektronikken er enkel. Derfor tenkte jeg på gass ... og ombestemte meg, med min kjørelengde på 16 tusen / år, vil gassen betale seg om 3 år.

Salong: tre og relativt eksplosiv. Det er ingen lydisolering (det føles som om jeg ikke åpnet interiøret). Passasjerer bak over 165 cm er trange (jeg er 170 cm, det er veldig vanskelig for en person på 170 cm å sitte bak meg). Takket være reservehjulet på den 5. døren er det nok plass i bagasjerommet.

Kropp: god lakk og sterkt glass. Jeg anbefaler en fluesmekker på panseret - uten den har jeg hele forkanten av panseret i spon. Frontlyktene er svake.

På grunn av den store utbredelsen av problemer med valg av reservedeler og reparasjoner, er det ingen. Mekanikere elsker gamle Toyotaer. Det er heller ingen likviditetsproblemer, selg for de samme pengene du kjøpte, uten å regne med kostnader og inflasjon.

Forbruk

kjørte 1107km på 115l - forbruk 10,4 (640km motorvei, resten er byen), sommeren er 18-26 varmegrader.

Hyl (brum) med en hastighet på 50-60 km/t

Jeg har eid en bil siden 2017 - siden da, i 50-60 km/t, når jeg trykker på gasspedalen, hører jeg en hylende rumling, som forsvinner nærmere 60 km/t. Du fjerner gassen - det er ingen rumling. Jeg kjørte med denne summingen i nesten 50 tusen km, og ingenting ... før det lette jeg etter en grunn på Internett: til slutt bestemte jeg meg for at alle ikke trengte å bade sånn (disse er definitivt ikke nav, kardan og bakgirkasse med clutch - folk sjekket, men jeg vil ikke klatre inn i automatgiret og razdatka for dets skyld). Hvem har også denne støyen?

Solgt

Jeg ville ikke selge den, men inflasjonen vokste raskt, jeg ville ha en ny bil, og solgte den i desember 2021. For prisen er det ok. Men bilen var i utmerket stand.


År med bilkjøp: 2017

Kilometerstand: 88875 mi. (143000 km.)

Drivstofforbruk på motorveien:

  • 26 miles per gallon (USA)
  • 31 miles per gallon (Storbritannia)
  • 9,5 l/100 km

Drivstofforbruk i byen:

  • 18 miles per gallon (USA)
  • 22 miles per gallon (Storbritannia)
  • 13,5 l/100 km

Kategori: Toyota RAV4 2008 Anmeldelser

Forfatter: Dorbb

Visninger: 61

93
6

Kommentarer

6
Legg til en kommentar
S
Sergey-petrov 2022-05-02 (12:30)

God dag alle sammen. Som arbeidshest er denne RAV-en fin. Den har nok minuser, et trangt interiør, ikke en veldig komfortabel passform for sjåføren, ikke ideell med tanke på pålitelighet (nå som servicebil er kjørelengden 230 000 km, ok, de kjører der uten å spare, men rattet er 120 000 km, spennvalsen for registerremmen, pumpen er 90 000 km - jeg er overrasket). Selv om jeg aldri kom meg opp på veien, fungerer motoren fint, lekenhet (hvis aktuelt for RAV 4) er til stede. Du kan allerede se dens arkaisme. Men i strømmen av nyheter, grant, chreev - hjertelig.

S
Sergey-petrov 2022-05-02 (12:30)

Bakdøren, bagasjerommet på alle Rav 2008 synger sanger, fett, tape på hengslene hjelper men midlertidig. Pluss akkompagnement fra bagasjerommet, alt som ligger der. Så for å kalle denne enheten stille, fungerer det ikke mye.

K
Kr-ut 2021-07-04 (12:30)

Den mest fornuftige anmeldelsen av alt om alle biler.

A
Archi 2021-05-31 (12:30)

Eid Rav-4 i mer enn 6 år, en fantastisk bil! Jeg er enig i alt i anmeldelsen, bortsett fra eksplosiviteten til hytta, i 6 år var det to sirisser og så om vinteren, ingen flere fremmede lyder, plasten er hard, men ikke den verste i tekstur .... 2,0 liter var alltid nok og overalt, hvis du går med hodet, med forbruk pluss minus hvordan det ble for deg, var det forbruksrekord på 7,2, men jeg kjørte ikke mer enn 90-100, spiser mye rundt i byen !! ! Crostreck, jeg trodde at jeg fløy på en kornåker)))

D
Dorbb 2021-05-31 (12:30)

kanskje salongen min ble ordnet opp (det var litt i rumpa) og støyen ble ikke returnert til plassen sin, så det rasler

1
12378 2021-05-21 (12:30)

En arbeidskollega har den samme.Knirker av glede.

Legg til en kommentar