Toyota RAV4 1996 Anmeldelse #607

2021-09-15
77
14
Toyota RAV4 Anmeldelse

Spesifikasjoner:

  • Toyota RAV4 1996
  • Kjøretøy år: 1996
  • SUV
  • 1 generasjon
  • Bensinmotor, 2 l., 136 hestekrefter
  • Firehjulsdrift
  • Automatisk
  • Ratt Venstre

Forbrukerrapport

Hei Ruffers!!!!!!!!!! ;))

Så jeg ble eier av en så fantastisk maskin.

Valget var ikke tilfeldig, lite, kompakt, kvikk og viktigst av alt høyt. Før det var det en witz, nå spiser du som på et skip!!!!!!!

Førsteinntrykk - SUPER!!! stille i bilen, sikt til topp fem, ergonomi bare klasse!!!!

Bilen ble kjøpt på auksjon, score 3,5, kjørelengde (på speedometer) 94500.

Bilen måtte vente nesten 2 måneder. Jernbanelevering til Novosibirsk.

Ved ankomst tok hun umiddelbart opp MOT. Byttet filtre, oljer, alle væskeputer. Det dyreste var bytte av registerreim og valse. Alt annet er tilgjengelig. De totale kostnadene for vedlikehold og så hver lille ting oversteg ikke beløpet på 15 000 rubler !!!!!!!!! :)))

Den neste fasen av arbeidet med bilen er installasjonen av kengurin, terskler og bagasjerom ved krasj. Bilen ble kjøpt for å gå til naturen, fiske (ikke off-road).

Generelt er bilen god og veldig forutsigbar.

Selv om det ikke er mer å skrive, skriver jeg så snart jeg er ferdig med arbeidet med bilen.

Takk!!!!!!!


Drivstofforbruk på motorveien: motorvei - 6,5-7 by 10 l / 100km

Kategori: Toyota RAV4 1996 Anmeldelser

Forfatter: 22064

Visninger: 100

77
14

Kommentarer

14
Legg til en kommentar
2021-11-19 (03:12)

målte ikke bensin. Jeg kjører på gass. ny lovato-digitronic installasjon. forbruk i byen 14-15 liter. bil 5-dørs 1996

A
Al-is 2021-11-15 (09:01)

Dere kan mobbe meg alle sammen. Jeg har 8 liter på motorveien, by 10-11. 92. Kjørestilen er rolig. Den som har et høyere forbruk, enten glød det til det fulle, eller automatgiret er sløvt, det er ingen kollaps, oljen i razdatkaen og girkassen er gammel, dekkene er flate og dekkene generelt dårlige. Ta bilen tilbake til normalen, og du vil være fornøyd.

2021-11-03 (09:01)

Selv har jeg kjørt RAVka i snart to år (95 år) forbruk i byen sommeren 11-11.5

N
Nikiigor2 2021-09-27 (09:01)

Dana, velkommen til vårt RAV-4-forum https://forums.drom.ru/toyota-rav4/, alle svarene er der :)

A
A 2021-09-24 (09:01)

Fyren kjøpte det han ville ha (3,5 rating og 94 500 km) og er fornøyd med det. Alle har forskjellige muligheter, men han kjøpte den ikke for å vise frem, men for å ri på naturen. Så langt er det egentlig ikke mye å lese, men han indikerte også at han ville skrive så snart han var ferdig. Lykke til, hold deg frisk.

A
Alex6 2021-09-21 (09:01)

Og jeg er interessert i å lese. Det er hyggelig å vite at noen andre er fornøyd med en slik maskin. Og selv om vi alle er smarte, og vi har mye erfaring, og vi vet forbruket, og vi kan vurdere bilen bare ved å se på den ... Men det er bare svakt å være glad! Og til og med jenta spør ham om råd. Og ikke spark fyren, bare vær glad for personen!

S
Severchanin 2021-09-19 (09:01)

Kanskje RAV på motorveien for å spise litt, du kan ikke tvile på det. Bare du trenger å gå 70-75 km/t. Da får du 7 l / 100km. En annen ting er at det er vondt å bevege seg i en slik hastighet. Ved 90 km/t vil det allerede være 8 l/100 km. Dessuten.

D
Dana 2021-09-19 (09:01)

hei Arthur. Jeg skal kjøpe meg en rafik, jeg har drømt om den lenge, nå har jeg vokst opp og jeg kan kjøpe den selv, gi råd om hva jeg skal se etter når du kjøper en bil og hva jeg skal endre i utgangspunktet?

Z
Zwer_nsk 2021-09-16 (09:01)

Faust +100!! på rafchik trenger du bare ikke trykke på pedalen i det hele tatt for å møte 10 ... anmeldelse for 2.

Y
Yura-717 2021-09-16 (09:01)

4WD og slikt drivstofforbruk. Uvirkelig! Du lyver, kollega. Jeg har selv brukt en slik enhet i 3 år i forskjellige moduser, mindre enn 9 selv om sommeren på motorveien med all min lyst og en økonomisk kjørestil fungerer ikke.

Legg til en kommentar