Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2

2022-02-16
4
99
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 1

specifikationer:

  • Toyota RAV4 2020
  • Køretøjs årgang: 2020
  • SUV
  • 5. generation
  • Benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter
  • Firehjulstræk
  • CVT
  • Rat Venstre
  • Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 1

Udvide

Bryder sammen

Forbrugerrapport

Som det er kutyme at skrive her, er jeg her moden til en anmeldelse af min bil, selvom jeg kun havde læst den før. Ud over altruisme blev dette lettet af smitte med coronavirus - at være hjemme isoleret (også fra familien) er der mere tid, selv under hensyntagen til fjernarbejde ... Alle yderligere tanker er min vurderende mening, som ikke hævder at være den ultimative sandhed.

Så lad os, i overensstemmelse med den lokale tradition, starte med "valgfrit" og en kort digression til de tidligere tilgængelige biler. Før RAV4-2020 ejede man Mazda CX-5 (2016 omformet, 2,5-liters motor, maksimal hastighed), før den - Mazda CX-5 (2012, 2,0-liters motor, maksimal hastighed) - jeg vil sammenligne med dem, fordi klassekammerater. Endnu tidligere - Skoda Superb (2010 og frem, 6 måneders ejerskab, smagte det ikke rigtig), Hyundai i30 (blandede følelser) og højrehåndet Toyota Coralla Luxel med en 1,8 liters motor. (Min mest problemfri bil, i 3 år og mere end 40.000 kilometer, kun rutinemæssig vedligeholdelse, jeg fik ikke engang ordnet hodovkaen).

Om valget: der var ingen objektiv grund til at ændre Mazda CX-5, bilen var i fremragende stand, hvad angår økonomi og dynamik, og der var ingen klager over andre kvaliteter (næsten, det vil blive set senere i sammenligningen ), men den samlede ansættelse af CX-5 var to typer i en alder af 5 gjorde sig gældende - jeg ville bare have noget nyt, og det var det.

Jeg overvejede en brugt Toyota Highlander (jeg kunne ikke lide følelsen af ​​en tung stor bil, selvom dynamikken er normal, samt højt forbrug og dumt multimedie), Hyundai Tucson (jeg kunne ikke lide dorestyle selv med en 2.4 liters motor, nemlig det indre af bilen og en hård tur ) og besluttede næsten at stoppe ved Hyundai Santa Fe (selvom jeg ikke kunne lide dynamikken i 2,4 liter benzin, overvejede jeg ikke diesel på grund af anbefalinger og fordomme ), men jeg lyttede til en ven - en fan af Toyota - og tog en prøvetur af den nye RAV4-2020, hvorefter jeg samme dag igen kørte Santa Fe - og på vejen tilbage vendte jeg tilbage til Toyota og bestilte bilen, som jeg nu skriver en anmeldelse om. Her er sådan et køb, kan man sige på følelser ... Samtidig skal jeg bemærke, at jeg slet ikke kunne lide den forrige generation af RAV4 - hverken udvendigt eller indvendigt.

På prøvekørslen af ​​RAV4-2020 kørte jeg først en "lang cirkel" på flere kilometer (inklusive banen) på en 2,0-motor med CVT - specifikt for at sammenligne med min Mazda CX-5 med en 2,5-liters motor. (192 hk). Og først da kørte jeg en allerede forkortet cirkel på RAV4'eren med en 2,5 liters motor. med en klassisk maskine. Indtryk: en 2.0-motor er nok til de fleste situationer, både i byen og på motorvejen (under hensyntagen til, at jeg kører på motorvejen med en hastighed på 100-110 km/t og overhaler, kan jeg accelerere til 130-140 km/t, ikke mere). Samtidig RAV4 med en 2,5 liters motor. maskinen er mærkeligt tunet - det så ud til, at nogen tager fat i bilens bagende og holder den, så snart du reducerer trykket på gaspedalen (måske den straks forsøger at gå op i gear eller HZ hvad er årsagen) - generelt , efter CX-5 med motoren 2,5 l. Toyota med samme motor "kørte ikke", som betalte for meget for det 400 tusind rubler. i forhold til versionen med 2,0 liter og CVT meningsløs.

Efter 3 ugers venten (det var heldigt, at alt skete før karantæne), ankom en 2020-bil. i den maksimale konfiguration for den tid for en 2,0-liters motor. Kører i øjeblikket 7400 km. og 9 måneder, så de generelle indtryk er allerede dannet.

Med hensyn til dynamik: Jeg tror stadig, at det er nok til både byen og motorvejen (især taget i betragtning af de kommende bøder og kameraer i hvert hul i 2021), men variatorens summen er bestemt irriterende. Den samme motor på en Hyundai Tucson med klassisk automatgear føles meget mere behagelig, selvom timingen er nøjagtig den samme. Ellers (bortset fra brummen) er forskellene mellem variatoren og automaten for mig, som før kun kørte på "automatikken", usynlige - jeg mærker ingen spark, når jeg skifter fra manuel gearkasse til en variatorrem , selv med aktiv acceleration fra stilstand. På farten tager variatoren fart også normalt, der er ingen klager ved overhaling på motorvejen. Samtidig er variatoren bestemt mere økonomisk end den automatiske maskine - de tidligere biler forbrugte mere benzin (ved kontrol, ikke af indbygget computer).

Forbrug: på motorvejen i ovenstående tilstand - 6,5-7,0 liter. afhængig af bilens last og vejrforhold. I byen - fra 9,5 liter. uden stik op til 12,0 l. med kvalme. Det samlede gennemsnitsforbrug for 7.400 km på kontrol er 708 liter 95. benzin, hvoraf jeg kørte omkring 2.400 km ad motorvejen. Tilsyneladende havde karantæne og sommer, hvor vejene var frie, en effekt.

Hodovka: fremragende komfort (meget mere komfortabel end CX-5, selv ombygget) og normal håndtering, ingen ruller i hjørner. Dette er selvfølgelig ikke en førerbil, men af ​​alle de biler, jeg havde, kan jeg bedst lide den nye RAV4. Selv på tvivlsomme veje er affjedringssammenbrud meget vanskeligt at opnå.

Ergonomi og generelle indtryk: De, der anser Toyotaer for at være grådige, betyder, at folk har al mulig grund til dette. Ja, der er et opvarmet rat, men det er kun i "nørd"-grebsområdet til højre og venstre. Det vil være koldt nedefra og ovenfra, indtil det varmer op fra luften i kabinen eller fra dine følelsesløse hænder. Der er et smukt blåt baggrundslys i kabinen (benområder, over handskerummet og i midten hvor trådløs opladning er), men af ​​knapperne på førerdøren er det kun førerrudeknappen, der er oplyst. Godt LED-lys (ulinset, derfor værre end på samme Tucson for færre penge, men bedre end det var i CX-5 restyling-pakken selv med linser), men ildelugtende gule halogen-tågelygter, som er dumme at tænde, som den kollektive gård ser fra siden -kollektiv gård på baggrund af krystal-hvide forlygter. Der er en elektrisk kuffert, men den er frygtelig langsom, det ville være bedre, hvis den ikke var (det ser ud til at være alle, der kunne skrive og fortælle). En tålelig radiobåndoptager (lyden er også pap, som i CX-5, men den virker en smule renere, og equalizeren er mere fyldestgørende), men uhyggeligt ubehagelige små kontrolknapper - ligesom klimaknapperne generelt (undtagen for knopperne er der ingen klager over dem). Der er en navigationsknap, men selve navigationen i bilen for 2,2+ millioner rubler. nej, selv mod et ekstra gebyr (nu ser det ud til, at det er dukket op i PrestigeSafety med unødvendige assistenter til at starte).

En lille digression om lyden - jeg så en repræsentant for Toyota på YouTube hos Pavel Blyudenov, som sagde, at der ikke er nogen RAV4 i Rusland med JBL-akustik på grund af det faktum, at den ikke passer sammen med GLONASS ERA. En fantastisk kendsgerning - ubrugelig nonsens forstyrrer installationen af ​​normal lyd i en af ​​de mest populære biler ...

Der er ingen klager over sædevarme – den varmer godt, både for- og bagsædet. Samtidig giver arkaiske mekaniske frontvarmeknapper (to positioner - op og ned) dig mulighed for at lade varmen være tændt med magt, dvs. ved autostart er forsæderne allerede varme. Ratvarmeknappen er også fysisk, du kan også lade den være tændt. Om bagsædevarmen stadig fungerer - jeg ved det ikke, jeg har ikke tjekket det.

Den samlede opvarmning af kabinen er også behagelig. Begge CX-5'ere, som jeg havde ærlige problemer med at varme op - på den automatiske indstilling af klimaanlægget, begyndte de ikke at blæse varme, før du kører med høj hastighed i lang tid (og er ligeglad med en varm motor), du skulle manuelt øge luftstrømmen, og den varmede stadig dårligt (kabinefilteret skiftede ofte, det er ikke meningen). Nu i RAV4 er jeg endelig godt tilpas i den kolde årstid.

Jeg kan også bemærke ret komfortable sæder - i CX-5 var de ubehagelige (især i dorestyle, de var flade som en pandekage, alt gjorde ondt på en lang vej). Sæderne er selvfølgelig endnu bedre i Highlander, men det er en helt anden klasse.

Allerede før købet hørte jeg en genial sætning fra Avtorevisorro - RAV4 for dem, der er ligeglade med biler, det vil sige for dem, der ikke er fans af dem, og de har bare brug for et pålideligt middel til at bevæge sig i rummet. Det er nok rigtigt (selvom det samme design af den nye RAV4 er blevet meget mere interessant og aggressivt). Samlet set synes jeg, at RAV4 er et smart valg i betragtning af dens likviditet, restværdi, økonomi og overordnede gode kvaliteter som bil, trods mindre fejl. Hvis jeg skulle træffe et valg igen nu, ville jeg tage det igen. Hvad angår pålidelighed, er det endnu ikke klart, hvordan den nye motor (nedsat fra 170+ hk til 149,6 hk) og den nye gearkasse (variator med 1. mekanisk gear) vil opføre sig, så jeg udstedte en udvidet garanti på op til 5 år på 0TO . Jeg opdaterer min anmeldelse senere, hvis jeg skal bruge den.

P.S. Absolut en praktisk ting - opvarmet forrude. Samtidig vænner du dig hurtigt til varmegitteret i glasset og er ikke længere opmærksom på det.

P.P.S. Vinterdæk blev monteret af Michelin X-ICE north 4 efter anbefaling af en god ven - absolut fremragende pigdæk, mindre støjende end Nokia Hakkapelliitta 8 og der er ingen klager over vejgrebet. Hvem tænker på, hvilken man skal tage - jeg anbefaler det, hvis det er acceptabelt for pengene.

Vinter bydrift

En lille tilføjelse efter resultaterne af vinterbydriften. For den "kronede" november 2020 var kilometertallet kun 300 km., Forbruget af AI-95 benzin var 12,33 liter. pr 100 km. (mærke "Reaktiv" TopLine, ved check, uden opvarmning til autorun). For december 2020 er kilometertal 650 km., Forbrug er 15,85 liter. pr 100 km. - også ved kontrol, samme brændstof, opvarmning før ture i 5-7 minutter. Det vil sige, om vinteren, nytårsaften, er det overfyldt på vejene, uden ture langs motorvejen, forbruget er stort nok til en 2-liters bil, du skal ikke forvente mirakler af besparelser fra variatoren.

Ved kørsel ved -32 på motorvejen i 600 km. forbruget var i gennemsnit 8,5 liter. pr 100 km. - tilsyneladende bliver smørevæsker mere tyktflydende, det føles, at det er svært for bilen at køre selv i blide tilstande ved 100-110 km/t. På samme tur blev funktionerne ved vinterklimakontrol afsløret: kølig luft blæser i den øvre zone (hoved) (A / C-kompressoren og forruden blev slukket). Som et resultat strammer glasset ikke, men hovedet er ikke særlig behageligt. Løsningen er en tynd efterårshat, eller manuelt ændre luftstrømstilstanden, ja, eller score og holde hovedet koldt =) I mindre frost er der ikke noget sådant problem, det er behageligt i bilen. Men det er ikke varmt - i konens Hyundai Tucson er opvarmningen meget mere aktiv, varm luft blæser fra ventilationsåbningerne, mens det i RAV4 er varmt, ikke mere.

På urensede byveje (umiddelbart efter et snefald) er det behageligt at køre, bilen kaster ikke fra side til side, kravler ikke, den går selvsikkert ind i sving med rimelige hastigheder. Det gør mig endda nervøs, når andre kører galt og er dumme =) Retfærdigvis er det værd at sige, at den tidligere CX-5 ikke opførte sig værre, den eneste forskel var i kvaliteten af ​​vinterdæk (Nordman 5 var på CX-5 , så vidt jeg husker blev det eg i kulden, gummiblandingen er åbenbart ikke særlig god på dette gummi), men firehjulstrækket viste sig også godt selv uden to koblinger på bagakslen.

Separat vil jeg bemærke opvarmningen af ​​hele forruden - en vidunderlig ting i snefald ved -15: billedet viser grænsen til varmespiralerne, bag dem er alt i ispletter, og selve glasset er ideelt rengjort med børster. Du skal blot huske at rense vinduesviskerne for is, når du er kommet til stedet, så de ikke fryser, når du har slukket for varmen. Varmeknappen er ikke-låsende (i modsætning til ratvarmen), det vil sige, at det ikke virker at lade glasvarmen stå på fra autorun.

Opvarmede bagsæder - kan heller ikke efterlades tændt fra autostart, du skal tænde den igen hver gang.

Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 2

TIL-10000

I slutningen af ​​januar 2021 passerede TO-10000 - lidt tidligere, da der allerede er gået et år siden købet. Selve MOT'en kostede ~ 12.300 rubler. med 7% rabat fra embedsmanden. Betydningen af ​​denne tilføjelse er, at om vinteren, sammenlignet med Tucson, gjorde min kone opmærksom på den forkerte hældning af forlygterne (se billede). Der er ingen rækkeviddekontrol i RAV4, så du vil ikke være i stand til at ændre noget på egen hånd. De tjekkede det, bekræftede problemet og fiksede det. Intet ekstra gebyr påkrævet. Resultatet af justeringen er på det andet billede.

Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 3
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 4

Om CASCO-prisen

Da jeg kiggede kommentarerne igennem, så jeg en diskussion af omkostningerne ved CASCO, så jeg besluttede at dele min erfaring.

Han udstedte CASCO ved køb for det første driftsår - forsikringspræmien beløb sig til cirka 70.000 rubler. med forsikringssummen i købesummen, selvrisiko 30.000,- fra 2. forsikringsbegivenhed. For det andet år tegnede jeg en lignende politik, forsikringsdækningen faldt lidt, men prisen på politikken blev reduceret til ~ 64.000 rubler.

For en enklasses Hyundai Tucson kostede hustruen til CASCO hos det samme forsikringsselskab på samme betingelser ~ 44.000 rubler. Derfor, ja, CASCO til Toyota er dyrere, hvem tænker på at købe sådan en bil - det skal der tages højde for i beregningerne.

TIL-20.000

Der skete ikke noget interessant, som det burde være, når man ejer en Toyota =) TO-20000 kostede 15.066 med 7% rabat fra embedsmændene. Til sammenligning: 13.000 rubler blev brugt på TO-15000 på min kones Hyundai Tucson en måned tidligere, men der var 3 embedsmænd fra dette mærke i Omsk, og jeg valgte den billigste løsning. Derudover hældes 5w30 i Tucson, og 0w20 i RAV4, som er dyrere.

Efter serviceinterval: da jeg havde en Hyundai i30, og jeg fortalte en ven, at nu kan jeg køre MOT hver 15.000 km. han stillede mig et spørgsmål: tror du virkelig, at koreanerne lavede en bedre motor end japanerne? Derfor, selv på en koreaner, skiftede jeg olien mindst én gang for hver 10.000 km. Hyundai embedsmænd anbefaler også et mellemliggende olieskift ved 7500 km. Derfor, hvis nogen vil køre bil i lang tid og spare på serviceintervallet, er det usandsynligt, at det vil lykkes for ikke at skade bilen.

I oktober skiftede jeg til G-Drive - 95, det føltes bedre at køre (min kone lagde også mærke til dette på sin Tucson). Mere er der ikke at fortælle - bilen kører bare og kræver ikke opmærksomhed.

Ergonomiske egenskaber

Separat besluttede jeg at dele mine indtryk af et bestemt tilfælde af den japanske forståelse af ergonomi. Epigrafen kan være et citat fra filmen "DMB": "Den der opfandt dette burde slå et søm i hovedet."

Benzintankens åbningsgreb er placeret nederst til venstre under rattet - til venstre (næsten tæt på førerdøren) for motorhjelmen åbningsgreb, der føles nøjagtigt det samme at røre ved. Og når hånden går ned, rammer den bare motorhjelmen, der åbner håndtaget.

Resultatet er forudsigeligt - på tankstationen trækker vi den forkerte, vi bander, vi åbner den anden, vi går for at lukke hætten. Hvis du har travlt og glemte motorhjelmen - en bil der knirker på farten og behovet for et akut stop for at rette op på situationen.

Med tiden vænner du dig til ikke at trække den, der først faldt under din arm, men til venstre for den. Men nogle gange glemmer du det i en fart – og du genopfrisker denne simple regel i din hukommelse.

Udskiftning af standard akustik RAV4 - 2020

I januar i år, 2022, på vej til arbejde, blev jeg ekstremt ked af "kvaliteten" af musikken, der blev spillet af den oprindeligt installerede hovedenhed og højttalere. Jeg begyndte at lede efter mulige forbedringsmuligheder og fandt en interessant mulighed i en af ​​logbøgerne på et andet websted: installer Focal-højttalere (på billedet: de forreste med diskanthøjttalere, bageste uden dem), og disse modeller, da de er installeret i Toyota sæder uden modifikationer. Desuden oplyste forfatteren af ​​denne anmeldelse, at han havde udskiftet hovedenheden og lydisoleret dørene.

Jeg havde et håb om at klare mig med kun højttalere og lydisolering, men det lykkedes ikke - den "native" hovedenhed producerer en modbydelig lyd selv på gode højttalere. Derfor bestilte jeg et lidt anderledes “hoved”, men fra det samme kendte site fra et “venligt” land (modellen er på billedet).

Generelle indtryk: Lyden er blevet meget bedre, uforlignelig med den oprindeligt installerede. Nu kan du nyde at lytte til musik. En tilpasselig equalizer giver dig mulighed for radikalt at ændre lyden, jeg slog mig ned på den forudindstillede "Rock", med den lyder bassen fantastisk, og vokalen høres godt. Kvaliteten når selvfølgelig ikke op til lyden af ​​JBL i den nye Camry (sikkert også i de gamle - jeg lyttede ikke til dem), men ikke langt derfra og i sådan et budget ville det næppe være muligt at gøre noget bedre (70.000 rubler, hvoraf: 15.000 - "shumka" døre, 30.000 - højttalere, 25.000 - "hoved" med installation). I Omsk-kontorer, som jeg kaldte for interessens skyld, kaldte de mig for "billyd" en pris på 160.000 rubler. Det er klart, at der ville være en "shumka" af alt omkring, og lyden ville være meget mere interessant, men jeg er ikke klar til at bruge så mange penge på dette indfald.

Negative øjeblikke: det kinesiske "hoved" er sjældent, men det giver nogle gange overraskelser - det fryser tæt (selv bakkameraet tænder ikke), det ser ud til at virke, men der er ingen lyd. Kuren mod dette er en tandstikker, der kan stikkes ind i RST-hullet for at tvinge enheden til at genstarte. Nu er hun altid ved hånden =)

Retfærdigvis er det værd at sige, at der ikke var nogen problemer med at installere "hovedet" - det kommer med en ramme og fastgørelseselementer samt en masse forskellige ledninger og adaptere (inklusive adapteren, der er nødvendig for driften af ​​den "indfødte" Toyota bakkamera - det ene, som har en gul tulipanindgang). Det "native" bakkamera har en frygtelig opløsning, billedet fra det ser ulækkert ud på det nye "hoved", som har alt i orden med skærmopløsningen, men jeg ville ikke installere kameraet, der følger med "hovedet" ” - Jeg skulle lave alle ledninger til kameraet for at skifte, og hun selv ser ikke så pæn ud som den "indfødte". Hvis du forlader det "native" Toyota bakkamera, skal du huske på, at du ikke kan finde på at ændre typen af ​​markering (i nederste højre hjørne af skærmen, når bakgear er slået til) - du vil ikke returnere det tilbage, bliver du nødt til at lægge Toyota "hovedet" tilbage og ændre det der, sådan en fejl.

Med dette kinesiske "hoved" fungerer den "native" USB-indgang under panelet, ved siden af ​​trådløs opladning, hvorigennem Apple Car Play / Android Auto er implementeret, også uden problemer. Derfor generede jeg ikke engang indstillingerne for "hoved" - til mit formål er det nok at tilslutte telefonen og starte musik / navigation osv. fra den. Selvom der er en fuldgyldig Android på "hovedet", og du kan installere alt på den selv. Det er også muligt at installere et SIM-kort der (åbningen på forlængerledningen vises i handskerummet) og distribuere internettet til passagererne fra "hovedet", men jeg har ikke brug for dette, så jeg brugte ikke det.

Når du tilslutter "hovedet", skal du vælge CAN-bus-indstillingerne for RAV4, og du kan også konfigurere mange systemproblemer - lydkildens lydstyrke (hvis du ikke ændrer noget, så kan du på niveau 5-6 allerede gå døv i særligt energiske kompositioner), vise information på skærmen, trykke på knapper osv. - Jeg rodede ikke meget i denne menu, jeg er ikke fan. Til mit formål er de out-of-the-box indstillinger nok.

Nederste linje: hvis jeg skulle starte det hele forfra, ville jeg lede efter information om, hvorvidt det er muligt et sted at finde et "hoved" fra den europæiske version af RAV4 med en JBL-forstærker og "gifte" det med Focal-højttalere - resultatet ville være klart bedre med hensyn til stabilitet, og givet tilslutningen af ​​Apple Car Play / Android Auto, ville jeg være tilfreds. Teoretisk set kan der være problemer med at arbejde med Era Glonass (se hovedanmeldelsen), men der er ikke sådan noget i Camry, så måske prøvede jeg ikke at implementere denne mulighed forgæves. Hvis nogen lykkes, så skriv i kommentarerne. Denne feedback hjælper andre med at træffe valg og muligheder for at forbedre/vedligeholde maskinen. Nå, generelt - jeg er yderst tilfreds med resultatet med det kinesiske "hoved".

Offtopic: i maj, på en lang weekend, tog jeg til Novosibirsk med min kone og to børn, jeg oplevede ikke problemer med at overhale lastbiler på motorvejen - du skal bare vænne dig til, at "gas til gulvet" er påkrævet og ikke være bange for motoromdrejningstal under 6.000, så aftager de hurtigt - uden dette er der ingen vej på variatoren. Og så er den indstillede hastighed tilstrækkelig til at overhale selv flere tunge lastbiler.

Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 5
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 6
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 7
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 8
Toyota RAV4 2020 Anmeldelse #2 - SUV, 5. generation, benzinmotor, 2 l., 149 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 9

År for bilkøb: 2020

Kilometertal: 4599 mi. (7400 km.)

Brændstofforbrug på motorvejen:

  • 34 miles per gallon (USA)
  • 40 miles per gallon (UK)
  • 7,0 l/100 km

Brændstofforbrug i byen:

  • 21 miles per gallon (USA)
  • 26 miles per gallon (UK)
  • 11,0 l/100 km

Kategori: Toyota RAV4 2020 Anmeldelser

Forfatter: Vitaliy

Visninger: 59

4
99

Kommentarer

99
Tilføj en kommentar
1
18202306 2022-02-17 (12:16)

Vorotnikovs, kraftingeniører, klikonkars, ræve hersker osv. dette er alt sammen bunden af ​​YouTube. Det er folk, der tjener penge ved at skrive under. Hvis en sammenligning af dynamiske indikatorer er virkelig interessant, så er dette bestemt ikke for Vorotkov og hans brødre. Du skal se noget som AUTO VRN. Camrys kommer der med alle slags motorer, for det meste 3,5. Du kan nogenlunde forstå, hvordan hun faktisk rider.

V
Vladimir26 2022-02-17 (12:16)

Det er alle dine argumenter, som altid ... Hvem er hvem, her har alle længe været kendt.

1
18202306 2022-02-17 (12:16)

200 Nm er det samme som 250 Nm, græsset er rødt som hindbær, og vandet er tørt som sand. Tønden er mindre på ydersiden end på indersiden. Hvad vil ellers overraske dig?

V
Vinni-dzhons 2022-02-17 (12:16)

Dx5 2.5 til raf 2.0 er skørt. Sam proezdil Rafik 20goda 2,5l et halvt år og solgte den ad helvede til. Forfærdelig bil. Ingen støj, ingen musik, ingen taxa, ingen dynamik, ingen plastik, ingen lak, spejle ryster, motorhjelmen revner, kassen sparker. Men hvilken pris! Toyota snyder os!

V
Vladimir26 2022-02-17 (12:16)

I morgen vil din Halsbånd have præcis det modsatte, (som det er sket mere end én gang) hvordan vil du så skifte dine sko? Jeg har altid været underholdt af de samme teoretikere som brisen, hvor jeg studerede biler fra billeder og "Utuba"

1
18202306 2022-02-17 (12:16)

Så se selv på denne tabel))). Hvad ser du der? Bemærk venligst, at den lille 1,4 tsi kører på elasticitet som sin storebror 2,0 tsi.

A
Aleksandr_diz 2022-02-17 (12:16)

Lige nu: Hej! De siger ikke noget specifikt :/ De vil skille brændstoftanken ad og se, hvad der er derinde. Hvis jeg forstod det rigtigt A ....... ringede de til Shell fra tjenesten, de sagde at de ville åbne tanken, du kan sende din repræsentant for at sikre dig kvaliteten. Shell svarede, at de var sikre på deres brændstof, og at ingen ville komme😅

L
Lariman 2022-02-17 (12:16)

Fars bil. Kør ikke om vinteren. Det er under huset, de vil sparke den, og der rådede jeg derfor til at købe 21 år efter vinteren, og denne var i god stand + solgt

L
Lariman 2022-02-17 (12:16)

Jeg ved det ikke, men på den generelle positive baggrund forekom det mig, at der trænger meget støv ind gennem den 5. dør og lakken er elendig, alt skåret i venstre side i 5 måneder.

T
Totktonada 2022-02-17 (12:16)

2.2 er bestemt lidt dyrt, men givet gebyret for mærket og "Toyota går ikke i stykker", nok en passende pris. For mit vedkommende ser bilen kedelig ud for pengene, men der er en følelse af kvalitet og kvalitetsfaktor. Med æraen med GLONASS og JBL mudret historie. På et tidspunkt så jeg nøje på Kia Soul, hvor JBL og, essno, EraGlonass stod maksimalt. Og det så ud til at hænge sammen. Hvorfor Toyota ikke kommer overens er et spørgsmål.

Tilføj en kommentar