Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7

2021-01-29
75
76
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 1

specifikationer:

  • Toyota RAV4 2018
  • Køretøjs årgang: 2018
  • SUV
  • 4 generations restyling
  • Benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter
  • Firehjulstræk
  • CVT
  • Rat Venstre
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 1
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 2
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 3
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 4
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 5
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 6
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 7
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 8
  • Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 9

Udvide

Bryder sammen

Forbrugerrapport

Hej alle !

Endelig fik jeg lidt fritid, og som lovet besluttede jeg at skrive min næste anmeldelse. Min tidligere anmeldelse er her:

. Derfor vil anmeldelsen være den samme som sidste gang: ærlig, med små sammenligningselementer af det samme bilmærke, men med forskellige fremstillingsår. Der vil være en masse information, og gennemgangen af ​​denne bil vil blive opdateret regelmæssigt hver 10.000 km, og selvfølgelig alle fordele og ulemper under drift. Nå, lad os gå

Køb.

Mit valg TOYOTA RAV 4 2018 Hvorfor netop dette mærke? Læs den tidligere anmeldelse om TOYOTA RAV 4 2012. På et tidspunkt ville jeg købe en LONG ravchega, hvem der end er i faget ved, at der på det tidspunkt blev produceret en kort akselafstand og forlænget version af LONG. Men i det øjeblik gik det ikke. Der var mulighed for at skifte bilen til en nyere. Jeg besluttede selv, at det ville være RAF 2.5 automatisk. Mens jeg var på forretningsrejse, ledte jeg efter interessante tilbud til mig selv og tilføjede dem til mine favoritter, så jeg senere ved ankomsten ville have travlt med at vælge en bil. Jeg ledte efter en etårig eller højst 2 for penge i mængden af ​​1700-1800. Og her begyndte det mest interessante, halvdelen af ​​bilerne faldt straks af, på grund af det faktum, at bare triste historier om biler kom op med elementære programmer med VIN-stansning. Et eller andet sted tiltrak firmaer til udvælgelse af biler med afgang af specialister til visning. Resultatet er, at bilerne i favoritterne er forbi (det betyder kun dette mærke og mærke) i hænderne på penge, men der er INGEN værdige biler. Nå, da der ikke er nogen muligheder på det sekundære marked, ringede jeg til TOYOTA-centret og spurgte, hvad der var tilgængeligt, og hvilke interessante tilbud der var. Jeg skulle ringe meget og til forskellige byer i nærheden, pga. 2,5 var der bare ikke fysisk. Og om et mirakel! EKB har en bil til en pris af 2050, jeg besluttede at indlæse det resterende beløb med et billån i TOYOTA Bank. Vi diskuterede alt med lederen via telefon, de anslåede tidligere min gamle rafcheg til 800 uden undersøgelse, under hensyntagen til handelen, alt passede mig. Særligt advaret om, at der ikke var noget ekstra. udstyr (ren razvodnyak til bedstemødre, især med sådanne urealistiske priser). Det var nødvendigt at hente bilen om tirsdagen, og søndag begyndte opkaldene med hvalpestemme, at der havde været overlæg, at bilen allerede var kommet med ekstraudstyr og bla bla bla. Generelt, den klassiske og banale ordning med at klemme du har "ekstra" midler, efter deres mening. Der blev brugt en halv dag på, at du dumt bliver tilbudt forskellige muligheder, men udfaldet er det samme, du vil stadig miste de "ekstra" penge, hvor meget du vælger. For mig handler det ikke om penge, det handler selvfølgelig også om penge, men her er det mere en principsag. Jeg sendte bare dumt alle, da de ikke ved, hvordan de skal arbejde med kunder og ikke HØR, hvad du siger til dem, og besluttede at tage en bil, som lige nu står i kabinen, i den nærmeste by fra mig. Og så blev jeg ejer af det nye TOYOTA RAV 4 2018 2.0l, 4WD, CVT, COMFORT udstyr til en pris af 1935 på det tidspunkt.

Førstehåndsindtryk:

Bilen så godt ud, og du ved, hvordan de klargør bilen selv uden mig. De første fornemmelser var, at der på en eller anden måde ikke var en anstændig mængde plads, højst sandsynligt havde jeg allerede ufrivilligt startet sammenligninger med den gamle ru på det tidspunkt, selvom dette er forståeligt, men alligevel er de overordnede parametre blevet anderledes. Ja, og at købe en ny bil er altid på adrenalin, og du er som at bære "rosafarvede" briller: du kan lide alt, alt passer til dig, og først da under drift, er der noget, der ikke passer dig, men det er alt senere. Kabinens ergonomi kom straks til mig, jeg var især tilfreds med baggrundsbelysningen, det ser meget godt ud her og, vigtigst af alt, lægger ikke pres på øjnene. Ved det gamle raf var det gult, her er det blåt. Ratpadlerne gik ud under rattet, jeg vil ikke sige, at det er et plus eller et minus, for jeg brugte dem ikke rigtig, oftere viste jeg bare, hvem der stillede spørgsmål, SPORT-knappen var nok for mig. Hun flyttede sig i øvrigt til midten af ​​panelet i den midterste, nederste del af torpedoen.Dette er et meget FEDT MINUS for mig, som jeg troede dengang. Tidligere lagde jeg hånden under rattet, hvor man vidste præcis, hvor den befandt sig og uden at kigge op fra vejen med et enkelt tryk "inspirerede" bilen i de rigtige øjeblikke, ja, selvfølgelig, så meget som muligt ved 2,0l. Nu skal jeg række ud efter hende og samtidig tage øjnene væk. Men det var engang, da jeg testede bilen i forskellige tilstande. Og her faldt alt på plads, det blev klart, hvorfor denne knap blev fjernet fra et bekvemt sted. Ja, hun BRUGER simpelthen SLET IKKE. Nej, ikke af den grund jeg gerne vil, men fordi når der trykkes på den, så ændrer INTET sig, selvom nej, jeg lyver, motorlyden ændrer sig, den bliver højere, og det er der, det hele slutter, ja, det er forståeligt, motor, variatoren forblev den samme, men bilens masse er ændret. Og overførslen af ​​knappen blev logisk, det giver mening at holde i nærheden, hvad der ikke er nødvendigt. Sideruderne og forruden virkede meget større, og jeg var tilfreds med det, udsynet er godt. Sæderne er komfortable, der er nok justering til forskellige kropstyper af mennesker. Det er også behageligt at sidde på bagsæderne, der er tilførsel af plads fra knæ til forsæder, hvilket gør det mere bekvemt og behageligt at sidde på lange ture. Shumka blev en lille smule bedre i forhold til den forrige raf, men stadig langt fra normal. Generelt ser maskinen ud til at være mere dynamisk i byen, og det lagde min kone mærke til, da hun satte sig bag rattet. Som de sagde i kabinen, var indstillingerne af variatoren færdige, den begyndte virkelig at virke lidt blødere. Det er praktisk at sætte og fjerne bilen fra signaleringen, sensorerne er i dørhåndtagene, læg fingeren på sensoren for at lukke og bestille, du behøver ikke at gøre noget for at åbne, bare stik hånden ind området mellem håndtaget og døren. Jeg og min familie nød det virkelig. Bagdøren har nu en knap til at åbne og lukke med et elektrisk drev, så det er en fed ting, især i snavset vejr, derudover er der også en signalknap, men jeg bruger den ikke rigtig, fordi, som mange klager, lukningen af ​​den 5. dør er langsom. Jeg har ikke noget at sammenligne her med, og jeg står ikke og venter ikke, jeg klikkede og gik. Dækkene kommer med tryksensorer, og instrumentbrættet viser nu et advarselsskilt, hvis dæktrykket er under normalt. men joken er, at du ikke kan se hvilken, så du går ud og kigger på den gammeldags måde. Bilen blev lidt hårdere, af en eller anden grund mindede den mig om boxerhunderacen, så tæt, væltet. Den gamle raf var blødere. Holder en stor vej, rulitsya, også, alt er forudsigeligt. Der er dynamik nok i byen, det bliver surt på motorvejen efter 100, nej, selvfølgelig går det både 140 og 180, men der er ikke de der noter af en "hest", så vidt 2,0 liters motoren tillader det. Komfortabel hastighed 120-140. Det er klart at alt har sin pris, hvis du vil have en køretur, så tag en opladet bil til ture, hvor du bare for disse heste betaler skat fra 30 og mere om året, ak, disse 30 er ikke overflødige for mig. Radiobåndoptageren er en almindelig HAT, lyden er normal, sensoren er SLET DØD. Klimaet fungerer fantastisk, kabinen er meget varm om vinteren, glasset strammer ikke til på farten. På den forrige raf isolerede jeg næsepartiet, og regulatoren var altid drejet til det maksimale om vinteren, det er ikke her, det steg aldrig over 23 grader, der var simpelthen ikke nødvendigt. Derudover er klimaet to-zoner, hver justerer temperaturen for sig selv. Jeg kunne virkelig godt lide opvarmningen af ​​hele forruden, jeg trykkede på knappen, alt gik væk. Det var endda sådan, at han fjernede isstykker fra forruden efter et kraftigt vejrskifte, bilen stod som i en vandglasur. Her, i en anmeldelse, læste jeg, at disse tynde varmefilamenter belaster, jeg var først opmærksom på dem, efter at jeg havde læst dette i anmeldelsen, så gik jeg specielt, satte mig ind i bilen og skærpede mit syn præcist på dem. Nuuu, hvad skal jeg sige, gider IKKE. Alle har deres egen opfattelse. Omdannelsen af ​​bagsæderne forblev den samme 60:40, men sæderne blev tilføjet normalt. Plastikken er blød og ridser let. Nå, det er de første fornemmelser af bilen, så vil vi gå mere detaljeret og detaljeret.

første 10000

Ved de første 1000 km dukkede en uvedkommende lyd op under motorhjelmen, ikke metallisk, og det var ved første opstart på en kold. Ved "0" meldte MOT dette til lederen, efter MOT var alt væk, som han senere fortalte mig, var luftfilteret løsnet. Ved 1400 km installerede BRC-firmaet HBO med en 50-liters cylinder. Jeg udskiftede hovedenheden, som altid, ALIEXPRESS hjalp mig, udfyldte straks navigation og andre softwaretricks. Så nu kan du chatte med ALICE når som helst, og stemmegrænsefladen er meget praktisk. Og nu viser den dæktrykket i HVER hjul. Diagnosemodulet, der var på den forrige raf, migrerede til den nye bil uden problemer og tilsluttede sig stadig til bilen uden problemer. Maskinglad arbejdshest. Jeg har vænnet mig til dimensionerne, nu efter et stykke tid kan jeg sige. at jeg kan lide alt i bilen, et komfortabelt interiør, knapper er lige ved hånden, du behøver ikke at nå nogen steder, cool belysning, smukt udseende og vigtigst af alt, duften af ​​en ny bil, nå ja, jeg forstår at dette ikke er en indikator, det er nok bare mere for mig. Olieskiftet gik fint. MOT på gas udført selv. Oprindeligt var forbruget, primært bycyklussen, 15 liter, det er det tal som computeren viser, efter 10.000 rullede motoren ind og forbruget faldt til 13 liter. I koldt vejr satte jeg pris på opvarmningen af ​​rattet, en meget cool ting, og det har et sted at være på en bil. Jeg kunne også godt lide START-STOP-knappen med hensyn til komfort og bekvemmelighed. Raf har en stor og komfortabel kabine, meget plads på anden række, siger præcis de passagerer, der kørte med mig på den gamle raf. Bilen er meget varm og varmer hurtigt op. Bagagerummet er rigtig stort, det er ikke et problem at tage fire hjul til en dækmontering uden at folde ryglænet ud. Med ryggen udfoldet opnås en jævn soveplads til to. Mens alt er SUPER, passer alt og endnu mere. Ja, og 10.000 er ikke en indikator, vi går videre.

20.000

Jeg havde ikke tid til at se tilbage, da de næste 20.000 km allerede nærmede sig. "Crickets" er ikke blevet identificeret, og jeg håber, at det vil fortsætte med at være det samme. Regelmæssigt udskiftede forbrugsstoffer, både til benzin og gas. Jeg synes, det ikke giver nogen mening at beskrive, hvad der menes med ordet forbrugsvarer, dem, der beskæftiger sig med biler, forstår perfekt. Maskinen er stadig glad.

Og så indtryk efter 20.000 km

Der blev købt betræk til sæderne (jeg købte dem med det samme, øko-læder, samme producent som på den gamle raf, fordi de fungerede godt, 5 år og forblev som nye, der var ingen skrammer og sømme). Om sommeren, i varmt vejr, satte intet sig fast og svedte ikke. Til vinteren vandrede pelskapper fra den gamle raf. Hvad jeg gerne vil bemærke, mange siger, at sæderne er meget egetræer og ikke komfortable, jeg vil ikke skændes med alle, de taktile fornemmelser er forskellige, og det femte punkt, selvfølgelig, spøger jeg lidt, men for mig sæderne er meget komfortable og komfortable. Når man rejser lange afstande, bliver intet bedøvet, og man rejser sig ganske roligt. Sædevarme fungerer meget godt. Der er 2 min. og max. Jeg bruger det slet ikke, det er allerede varmt og behageligt for mig, min kone bruger det meget aktivt. Den første position er ganske nok, den anden bruges, hvis du bare skal hurtigt. Og bemærk stofsæderne + betræk + pelskappe, og det femte punkt "brænder" af opvarmning og det er ikke muligt at bruge dem hele tiden. Jeg vil især bemærke varmezonen i vinduesviskerne, SÅDAN FUCKING Crap. Nej, ideen er ikke dårlig, og den virker næsten, algoritmen er ikke klar. Når der falder kraftigt snefald med konstant bevægelse, er alt i orden, alt er blæst, men så snart det stopper, eller når man kører rundt i byen, fejer viskerne alt væk, og det hele klæber og trækkes selvfølgelig ind i viskerens hvileområde. alting fryser der og så husker du at der er en magisk knap som tænder for varmen. Og du tænder for den, og nu ser du allerede, hvordan pedellen begynder at bevæge sig væk og stille og roligt glæder sig over, at du ikke behøver at stige ud af bilen og trykke på vinduesviskerne og slappe af, men som det viser sig forgæves, fejlen er, at denne knap ikke længere er tændt. Jeg ved ikke hvad den er sat til, eller en nedlukning efter tid eller temperatur eller modstand, det er ligegyldigt, resultatet er, at så snart alting begynder at bevæge sig væk, slukker det, og du skal konstant stikke den. Til sidst bliver det bare irriterende, og du stiger dumt ud af bilen og fjerner isblokkene med uanstændige ord, der skærer alt og alt, inklusive designerne af denne model. Nu, hvad jeg gerne vil sige om driften af ​​forrudevarmen, den fungerer fint med sin opgave, den klarer et brag, men for mig selv afslørede det en ulempe, som kommer til udtryk i det faktum, at varmefilamenterne ikke passere gennem hele glasset. Hoved- og det meste af glasset er opvarmet, men der er ingen kant, og dermed bliver al sne og snavs fejet ind på glassets kanter, alt forbliver sikkert der og se hvad der sker her og så er blindzonen stor pga. del af døren og sidestolpen (hvor forruden er fastgjort) og selv før dyngen er der snavs, sne øger denne zone yderligere. Så jeg prøver at rydde op. Der kom godt slid på de forreste bremseskiver, på den gamle raf var det sådan ved 50.000 km, så enten blev metallet blødere eller også var klodserne for hårde, for nu står BOSCH senere, når tiden er inde, skifter jeg den ud med kashiyma og se hvad og hvordan. Jeg brugte kashiyma på den gamle raf. Motoren rullede ind efter 13000, forbruget begyndte at falde fra 15-17l og nu holder den konstant 13l i byen, og det er blevet sjovere at reagere på pedalen, men forvent ikke mirakler, denne bil er en komfortabel arbejdshest til familien, selve sagen, det er behageligt både i byen og på lange ture, jeg kan stadig bedre lide det i byen, til landskabet skal jeg bruge 2,5 liter. LED lys, nærlys. Lyset er bare super, selvfølgelig er der køligere, men for denne priskategori er det mest, især sammenlignet med den tidligere raf. Tærskler lukket med døre, et meget praktisk layout, giver dig mulighed for at holde dit tøj rent, når du stiger ind og ud af bilen. Svag lakering, her bemærkede jeg ingen forskelle i retning af forbedringer, begge biler er i samme farve, jeg ville endda rulle dele af bilen op i panserfilm, men prisskiltet bider.

30000 km

30000 km.

Her er yderligere ti fløj af sted. DET gik ok. Bilen er stadig glad. Forbruget er holdt op med at ændre sig, konstant 13 liter, det går ikke længere end, så snart jeg går ud på motorvejen fra bycyklussen, går det ned, det laveste tal blev registreret på 9,9 liter. Jeg styrer ikke oliestanden, mærket er altid fra påfyldning til påfyldning. Og niveauet har altid været normalt på alle mine biler af dette mærke. TOYOTA fravænnet, jeg vil ikke sige, at det er godt (jeg taler om det, jeg holdt op med at kontrollere), men personligt bekymrer jeg mig ikke. Ved 25000 dukkede en lille slid på rattet et sted, visuelt skiller det sig ikke ud, det mærkes kun taktilt, jeg tog et billede for at vise, men billedet formidler ikke, hvad der mærkes af hånden. Årsagen er højst sandsynligt i min vane at dreje rattet med den ene hånd, når man drejer, sådan noget som gazelister, når de bruger en speciel strejf, der er fastgjort på rattet, og de drejer det dumt. Jeg har ikke denne gadget, det er bare, at håndfladen forbliver på ét sted på rattet, og der sker samtidig rotation. Så jeg får dette område med øget friktion. Jeg kan ikke ændre vanen, så jeg vil bare se, hvad der sker. Jeg er meget tilfreds uden nøgleadgang, til- og frakobling fra signaleringen, jeg bruger kun alarmfjernbetjeningen når jeg vil have information om bilen. Endnu en gang vil jeg bemærke, at bilen er meget varm, i det 12. år blev temperaturen vendt til det maksimale, lige der har jeg konstant 22 C, og blæserpositionen stiger ikke over anden division. Den nederste deflektor i kofangeren begyndte at lukke for vinteren, grunden er at der bare er en gasreduktion der og den blæser bare dumt, der er god varmeafledning og bilen skifter fra gas til benzin (temperaturlås, under +40) systemet tillader ikke skift til gas). Affjedringen glæder, selvom den er blevet lidt stivere, men den fungerer komfortabelt på bump og små gruber, selv med fuld kabine. Den tåler stadig ikke gruskørsel, man kan ikke køre mere end 40 km/t, sådan en swotting ind i rattet, det skaber en komplet følelse af at man arbejder med en hammer, det samme skete på den gamle rough . Med hensyn til banen, med hensyn til håndtering kan jeg bedre lide de 18 år, den holder bedre på vejen, selvfølgelig er jeg ikke Schumacher og der er ingen ekstrem kørsel, almindelige daglige ture. Bremserne er efter min mening blevet lidt værre, måske på grund af bilens masse, men bremselængden er øget, det er sværere ved nødbremsning, jeg er allerede vant til det og visuelt holder den nødvendige afstand . Selve bremsepedalen er meget blød, og bremserne ser ud til at være ihærdige, gode, især i starten, men selv hvis du ændrer graden af ​​tryk på pedalen, kommer det bare til at træne ABS'en. Styringen er blevet lettere. På snedækkede sving eller om sommeren, efter regn, skal du vælge den rigtige hastighedstilstand, bilen har en tendens til at forlade sin vognbane med en udgang til den modkørende vognbane. Selvfølgelig er der en masse faktorer i fartgrænsen, vejens tilstand, gummitilstanden, kropstype osv., men da der var mulighed (fri vej, jeg er alene i kabinen), tillod jeg et let eksperiment af hensyn til en simpel sammenligning og de barske 12 år opførte sig bedre, måske fra en kort base. Gaspedalen er tilstrækkelig (hvilket betyder bilens reaktion på at trykke) der er ingen fejl, jeg bemærkede ikke nogen forskel i omtanke. Når jeg først læste i en anmeldelse, at TOYOTA er en kedelig bil, der ikke går i stykker, vil jeg ikke bestride alles mening, men er det ikke nogen bilbruger, der ønsker dette? For mig personligt er dette en INDIKATOR, når dit hoved ikke gør ondt om bilen starter eller ej, uanset om jeg kommer til stedet uden sammenbrud, der er ildkampe nok i livet, så hvorfor ikke slippe af med i det mindste disse.

40.000 km

Hej alle ! Her er yderligere ti fløj af sted. Jeg bruger bilen konstant og meget intensivt, hovedturen er byen. Følelserne er stadig POSITIVE. Maskinen holdt godt ud denne vinter, da den nu har en varm garage, og jeg som bruger vil gerne notere udseendet af ekstra komfort - dette er afvisningen af ​​at varme bilen op og køre en varm, ikke egetræsbil. Ja, selvfølgelig forstår jeg, at der er en masse kontroverser om dette emne, at typen af ​​bil rådner hurtigere (vi taler om kroppen) osv., men for mig er komfort vigtigere, jeg flyttede fra et varmt hus til en varm garage, stillede sig roligt ind i bilen, trykkede på knappen fra porten og gik roligt i godt humør, med god musik og vigtigst af alt i en varm bil. Der er ingen disse danse med en tamburin, når bilen ikke startede fra nøglen eller på grund af et dødt batteri eller en anden grund, men hvad kan jeg sige, jeg er sikker på, at alle bilejere har haft lignende situationer og uanset hvilket mærke. Spørg hvorfor jeg taler med sådan selvtillid? Så dette er livet, personlig erfaring og selvfølgelig at bo i en almindelig lejlighedsbygning, hvor ALLE biler i din gård er perfekt synlige fra vinduet, og du kan se, hvordan forskellige bilmærker og deres ejere opfører sig. Nu er foråret begyndt, en masse snavs, bilen vokser hurtigere og man går oftere i bilvask, men med fremkomsten af ​​varmt sollys ville jeg selv vaske bilen. Og på en af ​​disse smukke dage, jeg gik i gang med min plan, blev følgende afsløret:

1. Lakken på en 18 år gammel bil er bare FORFÆRDELIG, en masse små afslag på motorhjelmen, skærme, døre, og dette er kun en bycyklus, hvor der ikke er motorvejshastigheder og denne bil endnu ikke har været på have (vi taler om lange ture ad døde veje, hvem red havene i emnet) og kilometertal på 40.000 km. Raf 12 år gammel med en kilometertal på 90.000 km og besøgte havene 2 gange havde meget færre chips. Ud fra spåndybden kan jeg også sige, at malingen på den gamle ru blev påført i et tykkere lag. Begge biler er i samme farve og kvaliteten af ​​lakken er naturligvis overlegen i 12 år. Så hvis du planlægger at købe en bil i lang tid, så skal du sy nogle af delene i pansret film, hvilket er åh, hvor er det ikke billigt.tærskler fordøre 45 rubler, til priser på 18 år, nu kan tallene måske lave om)

2. Motorrummet i en 18 år gammel bil er større, det bemærkede jeg også i kabinen, da jeg undersøgte bilen. Motoren virkede så lille, som om den var en lille bil (en visuel forskel i forhold til 12 år gammel) og som et resultat bliver motorrummet meget hurtigere og mere snavset (snavs betyder vej), selvom der findes alverdens plastik elementer, der kun har til formål at beskytte, men faktum er ikke desto mindre. Så en tur til motorvasken er lige om hjørnet. (billede vedhæftes). De vedhæftede billeder viser tydeligt niveauet af forurening, og nogle steder, som i en sandkasse, tag en skovl på det rigtige tidspunkt, og du kan lege, bilen så ud til at have været på OFF ROAD, og ​​det er bare byture.

Jeg vil bemærke, at bilen er blevet blødere, der er ikke den første stivhed. Med varmes indtog gik opvarmningerne væk, forbruget faldt til 12,8 liter. Toyota har en stor MOT hver 40.000 km, så jeg havde samme MOT, reglerne giver ingen mening at beskrive, hvad der præcist er inkluderet der, hvem er interesseret kan simpelthen GOOGLE. Generelt gik alt godt, en ekstra nummerpære blev udskiftet. Noget andet forstyrrede mig, som jeg sagde tidligere, jeg afslørede en stor mængde slid på bremseskiverne, jeg sagde ikke specifikt dette til manageren for ikke at understrege. Og som det viste sig, havde han ret, 1 mm var tilbage indtil det kritiske tal, hvor skiverne udskiftes. Det er kun en skriver, kun 40 kørsler, og hjulene er til udskiftning. Med denne hastighed vil bremseskiver snart også blot blive omtalt som FORBRUGSVARER. Det mest interessante er, at kørestilen ikke har ændret sig, konklusionen er helt rigtig. Fucking marketingfolk med deres beregninger. Ja, selvfølgelig, i jagten på profit er det ikke rentabelt at beskæftige sig med kvalitet i lang tid, hver ny bil bliver værre og værre, og det gælder ikke kun for Toyota-mærket, der er mange venner, kolleger, bekendte , og alle bemærker ufrivilligt, at disse ændringer ikke er til det bedre med hensyn til biler. Det ville ikke være specielt irriterende, hvis det var muligt at skifte en bil hvert 3. år, og prisen ville være mere passende, så ville det ikke genere mig overhovedet, især da biler er underlagt alle mulige former for restyling og en opdateret bil kan virke mere interessant. Jeg udskiftede de forreste bremseklodser med NIBK (som anbefalet), lad os se, hvad de er, og i næste anmeldelse vil jeg skrive separat om dem, så at sige, personlig brugsoplevelse. Hvad angår gas, er alt stadig stabilt, siden installationsmomentet jeg ikke har ringet ind længere, bruger jeg det selv hver 10.000 km og daterede det til den sædvanlige bilvedligeholdelse. Et foto af forruden, med hensyn til den døde zone, hvor viceværten ikke når og som blev nævnt tidligere. Det var alt for nu, vi ses om de næste 10.000 km.

Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 10
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 11
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 12
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 13
Toyota RAV4 2018 Anmeldelse #7 - SUV, 4 generations restyling, benzinmotor, 2 l., 146 hestekræfter, Firehjulstræk, CVT | Forbrugerrapport, Foto 14

50000 km.

Kærlig hilsen til alle bilejere og læsere. Så der er kommet endnu en grund til, at vi skal mødes igen her på siden, hvilket betyder, at de næste 10.000 km er gennemført med succes, og jeg vil kort gennemgå hvad og hvordan. Generelt er alt vidunderligt, bilen fortsætter stadig med at behage, hver dag udfører den alle de opgaver, der er tildelt den uden overraskelser. Forbruget faldt med endnu en liter og ligger nu på 11,8 liter (jeg minder om, at det kun er tal fra instrumentbrættet og hovedkørsel på gas) under alle de samme driftsforhold. Fraværet af fremmed støj, "græshopper" kan heller ikke andet end at glæde sig. Bestået et andet hjem MOT (olieskift, filtre) uden embedsmænd, deres prissætning er ikke særlig klar. Han udførte også MOT på gas, afslørede ingen afvigelser, og det er vidunderligt. Jeg kunne godt lide de tidligere udskiftede NIBK-bremseklodser, ikke kun på grund af den glamourøse lilla farve, de blev hurtigt brugt, bremserne er gode, som for slid på bremseskiven, dette vil vise målingen, er endnu ikke blevet udført. Da vinteren i år ikke var snedækket i vores land, og i byen forsøger man at rydde op til tiden, løb jeg ind i et problem som det næsten fuldstændige fravær af pigge på vinterdæk og alle de deraf følgende konsekvenser mht. greb med kørebanen. Prisskiltet for nye pister inspirerede ikke, og inspektionen viste, at det er for tidligt at skifte dæk, slidbanen er klar, sliddet er minimalt. Det blev besluttet at bruge reparationsspidser, især da jeg ikke har denne erfaring. Jeg så på YouTube hvad og hvordan, havet af information, vores folk er meget alsidige, de valgte en metode for sig selv, bestilte pigge. Med det første hjul savnede jeg lidt (jeg målte ikke landingshullet på den gamle spids korrekt, og som et resultat blev den forkerte størrelse købt), og min hånd var endnu ikke fyldt. Så den første pandekage, som man siger klumpet. Efter at have taget højde for alle fejlene, studsede de resterende 3 hjul som et urværk. Jeg vil bemærke, at de indfødte pigge var spinkle og dumt brød i midten (skørtet af piggen forblev i gummi, tanden fløj af). Hvorfor udtynding i midten er ikke klart, kun én ting er klart, at denne udtynding bare ikke holder belastningen. I modsætning til reparationsspidsen, som er flere gange stærkere og tykkere end den oprindelige. Generelt er resultatet følgende steder, hvor indfødte pigge forblev, tomme huller med halvdele af piggen forblev, og reparationen ALT forblev på plads. Så jeg siger JA til at reparere pigge, og denne erfaring og praksis vil give dig mulighed for at bruge vinterdæk længere uden at udskifte dem i mangel af pigge. På vores veje, hvor trist det end er at indse dette, er der en flok hensynsløse skurke, der ikke er ligeglade med færdselsreglerne, ejerne af biler, der omgiver dem i åen, og faktisk alle, nogle sådanne "SHUMAFFERS", der har defineret sig selv over alt dette. Så jeg var nødt til at mødes med dette, tsepanul mig venstre spejl. Samtidig indså chaufføren, at han havde fanget, stoppet og derefter druknet. Selvfølgelig arrangerede jeg ikke løb, for dette er der et telefonnummer 02, de ankom, de arrangerede alt, de fandt en and (videooptager til at hjælpe). Mit spejlelement var beskadiget, det faldt bare ud af et kraftigt slag mod spejlet og styrtede ned på asfalten. Forsikringsselskabet beregnede 16 rubler, jeg bestilte et spejlelement til 1800, selvom jeg forblev i sort, men sedimentet forblev.

60.000

Hej alle!

Her er yderligere 10 tilbage. Foråret er i fuld gang på gaden, og det kan ikke andet end at glæde sig. Igen var forbruget behageligt tilfreds, aflæsningerne faldt til 10,1 og forbliver indtil videre på denne værdi. Her besluttede jeg for interessens skyld at gå væk fra disse numeriske indikatorer og kontrollere strømningshastigheden ved hjælp af den gammeldags metode til at fylde tanken og hvor længe den vil vare (i mit tilfælde er dette en gascylinder). Først tankede jeg 40 liter på en tankstation, 336 km var nok, så kørte jeg til en anden tankstation og tankede 40 liter på samme måde, nok til 350 km, jeg kørte begge cylindre til cutoff (vejrforhold og kørestil var næsten det samme). Jeg tog gennemsnitsværdien (340) som et resultat, det viste sig 8,5 liter. Dekorativ plastikforing på dørene kunne ikke modstå transport af omfangsrig last i kabinen, der var skrammer, ridser, ja, hvad skal man gøre, dette er ikke en montre, men en arbejdshest. MOT gik normalt, det eneste, jeg midlertidigt måtte opgive min oprindelige TOYOTA-olie (sanktioner), var ikke klar til at give 8 rubler for olie. Jeg udfyldte også den japanske IDEMITSU ZEPRO TOURING PRO 0W-30 (4590R), forsikret mig om, at denne olie er lidt bedre end TOYOTA, og anmeldelserne ser ud til at være gode, generelt tager vi en tur, vi får se (alt kostede 6030r). Har lige bestået MOT på gas. Der var gener i den modkørende vognbane, chaufføren væltede en hund med god fart, der som en rettet torpedo fløj i min retning, der var ingen måde at slukke for den (4 vognbaner) og min bil var i center, det eneste der formåede at bremse lidt fart. Det venstre forhjul tog hele hovedstødet. Skader: kofangeren revnet, i tågelygteområdet, tågelygten faldt ud (plastikbefæstelserne sprængte), kofangerens skørt sprængte, fenderforingen sprængte ud, plastikskillevæggene på kofangergrillen sprængte steder, den dekorative beklædning i tågelygten område knust, skiveløbet sprængtes, den støbte skive kan ikke gendannes. Reparation kostede 26r, lodning tog 10r, kofanger maling. På en eller anden måde fandt jeg en disk, tk. samlinger ændrer sig, og gamle er svære at finde, fundet i ECB (6p). Men "eventyrene" sluttede ikke der, ABS-kablet passerer under fenderforingen, og da der ikke er nogen fenderliner, er den ikke beskyttet, og jeg så den, tjekkede den, clipsen holdt den, og den nåede ikke hjul, men det kan ses at bumpene på vejen gjorde deres arbejde ( clipsen faldt ud) og kablet begyndte at gnide mod hjulet og som et resultat faldt 4WD af, en fejl, ABS-sensoren svigtede. Sæt Kina, lad os se, hvordan det opfører sig (2p). På en af ​​de fineste dage sad jeg i en bil og ventede på et barn, bilen gik i tomgang, og så bam en besked om at 4WD faldt af, bilen skiftede til 2 WD og bad om at blive kørt til forhandleren. Den første tanke er at forbande Kina og simpelthen smidt ud 2p til vinden. Jeg kom til diagnosticering, udført, kaldet fejlkoden, hvilket indikerer en ekstremt dårlig blanding. Her er der en pause og misforståelse, hvad har brændstofblandingen med det at gøre, hvis problemet er i drevet, ser jeg ikke ud til at ligne en blondine at svæve så fræk. Jeg fik ikke en fornuftig forklaring, men problemet er fortsat åbent og skal løses. Der blev sagt følgende: - Hvert år bliver bilerne mere teknisk udstyrede og da jeg fik information om en mager blanding, som betyder et effekttab, så valgte elektronikken, for ikke at tvinge dem, en mere fornuftig 2WD mulighed mhp. denne situation. Jamen, der er en fornuftig kerne i dette, især når ingen kan give andre forklaringer. Det blev besluttet, efter at have nulstillet fejlen, at køre en dag kun på benzin uden at bruge gas, hvis der ikke er nogen gentagelse, så det næste skridt, gasarbejdere. Dag skøjtede sikkert, og gik i så fald til gasarbejderne. Han ankom, fortalte essensen af ​​problemet, med besvær med tilbageholdende smil og stillede mig det samme spørgsmål: - Og hvor bliver brændstofsystemet, hvis problemet er med drevet. Med stor skepsis, men de gik i gang, tjekkede stearinlysene, udskiftede alle filtre, og da de tilsluttede diagnosticeringscomputeren, viste interesse og omtanke sig i deres ansigter, holdt de en konsultation og udskrev en konklusion. Af en eller anden grund blev mit benzinkort fuldstændig nulstillet, som om gasudstyret lige var blevet installeret, og jeg er nødt til at omkonfigurere det fuldstændigt. Dette sker på meget gamle biler, når der ikke er tætheder og utætheder, men i mit tilfælde er bilen ny. Generelt fandt de ikke et præcist svar, de omkonfigurerede det. Da han skulle afsted, spurgte han for sjov: - Så er der en sammenhæng mellem brændstofsystemet og drivsystemet? Svar: - Det viser sig, at der er. Det mest interessante er, at når alt skete i motoren, ændrede sig intet overhovedet, og også med hensyn til køreegenskaber fungerede motoren stabilt, der var intet krafttab. Mens flyveturen er normal, er bilen super, alle kan lide den. For i dag vil vi skrive alt ned til 70.000 km.


År for bilkøb: 2018

Kilometertal: 22374 mi. (36000 km.)

Brændstofforbrug på motorvejen:

  • 24 miles per gallon (USA)
  • 28 miles per gallon (UK)
  • 10,0 l/100 km

Brændstofforbrug i byen:

  • 18 miles per gallon (USA)
  • 22 miles per gallon (UK)
  • 13,0 l/100 km

Kategori: Toyota RAV4 2018 Anmeldelser

Forfatter: Roman

Visninger: 98

75
76

Kommentarer

76
Tilføj en kommentar
1
16004538 2022-04-04 (12:30)

I sommeren 2019 tog jeg den samme ru, kun perlemorfarven i Magnitogorsk for 1.640 rubler, selvom vi blev bedt om 2.050 i Orsk. I marts 2021, med et tillæg på 100 rubler, ændrede jeg det til 5. krop med en 2l motor. Sammenligning af fornemmelser fra nyt og gammelt, himmel og jord. Nu virker 4. krop som en traktor

1
15749610 2022-04-04 (12:30)

Fortæl mig hvordan du justerer ventilerne, på 2 liter ser Toyota motorer ikke ud til at have hydrauliske løftere, eller jeg tager fejl

F
Fotograf2015 2022-04-04 (12:30)

Du kører den til servicestationen og en erfaren låsesmed justerer den.

K
Koresh 2021-03-22 (12:30)

LPK-lak belægningsmaling!

1
16243497 2021-03-16 (12:30)

Tag den krom af, ven. dårlig smag

1
14918050 2021-03-04 (12:30)

I alarmindstillingerne med opvarmning slår du inkognitotilstand til, og når bilen kører, lyser kun instrumenter og klimaanlæg. Jeg har det på s96.

R
Roman 2021-02-17 (12:30)

God eftermiddag. Jeg har ikke et modul, jeg har udskiftet hovedenheden, og den har allerede denne funktion. Hvad angår et separat modul, er de på aliexpress, der er mange muligheder med displays og separat i form af en knap, så du vælger.

1
18169303 2021-02-16 (12:30)

God eftermiddag! Det er muligt at få flere detaljer om dæktrykket i hvert hjul Hvilken slags modul og kan det tilsluttes en almindelig hovedenhed?

5
55_rus_55omsk 2021-02-14 (12:30)

På bekostning af autorun og lys er det noget du har sat forkert op, jeg har ikke DRL'er ved opstart, ingen lys lyser ikke!

R
Roman 2021-02-12 (12:30)

Det hele er tekster. 1. Bilen varmer hurtigt op, og det faktum, at den spiser benzin, er bagateller, så gik overgangen til gas til en besparelse. 2. Garantien svæver slet ikke for mig personligt og for bekendte, der har og haft nye Toyotaer i 5-6 år, var der ingen, der søgte garantisager. 3. Jeg registrerede kun én bil, gjorde alt efter min mening Det var slet ikke nyttigt, der var ingen bøder, slet ingenting, hvad er meningen med registreringen? Bare fordi det er rigtigt? 4. Alle motorer elsker fart (benzin selvfølgelig), jeg er enig i, at en lille del af strømmen går tabt på gas, så jeg har ikke en racerbil, men en arbejdshest. Hvis du ikke vil miste strømmen på gas og spare endnu mere, så sæt en variator til LPG (fremme tændingsvinklen) nu er der mange producenter på markedet. Jeg påtvinger ikke nogen, men fortæller bare om min personlige erfaring, og så bestemmer enhver selv, om han har brug for det eller ej.

Tilføj en kommentar