Toyota RAV4 2008 Anmeldelse #6

2021-05-21
53
6
Toyota RAV4 Anmeldelse

specifikationer:

  • Toyota RAV4 2008
  • Køretøjs årgang: 2008
  • SUV
  • 3. generation
  • Benzinmotor, 2 l., 152 hestekræfter
  • Firehjulstræk
  • Automatisk
  • Rat Venstre

Forbrugerrapport

Jeg skrev sådan en anmeldelse, forsvandt et eller andet sted ... Jeg vil være kort, uden tekster. Jeg tog ikke et billede, og jeg kan ikke se meningen med dem. Det er juni 2021, jeg har ejet det siden september 2017. By- og motorvejsdrift. Jeg transporterer ikke store læs eller trailere.

Motoren og gearkassen er enkle og pålidelige, der er ingen spørgsmål til dem. I 48 tusinde km af mit løb rørte jeg dem ikke (jeg skiftede med jævne mellemrum olietrykssensoren, olie strømmede ud af den, og det så ud til, at hovedpakningen lækker). 2.0 er nok til hurtig kørsel rundt i byen, ikke til motorvejen. Der er ingen normal overhaling uden nulstilling til 3. gear (der er 4 gear i alt). Nå, hvis der er 3 passagerer mere op ad bakke, så er mere end 100 km t næsten urealistisk for ham. Ikke lastet på en flad vej 3 tusinde omdrejninger i minuttet ved 125 km/t. Høj frihøjde og kort front. og røv. afrundede udhæng hjælper meget og tilgiver fejl mange gange. Firehjulstrækker sammen med pigdæk - og om vinteren som på asfalt, når man starter fra stilstand.

Jeg reparerede styrestangen, da jeg købte en bil, installerede de et reparationssæt, som knirker ved opvarmning, men det er ikke kritisk. Hvis du skal vælge mellem reparation og udskiftning - helt sikkert reparation! Jeg skiftede også de bagerste drevtætninger, da jeg købte en bil. Jeg havde ingen problemer med koblingen, også med cordan. Årlig reparation af hodovka - en slags gummibånd og lydløse blokke. At udskifte de forreste stivere var 38 tusinde kilometer af mit løb. Snart er det tid til bremseskiver.

Brændstofforbrug. Jeg anser det for vigtigt at angive, hvordan jeg målte: tanken er 55l, tankstationen er altid i nærheden, hvordan lyset tændes (balancen er 10l) - jeg fylder den med 45l og nulstiller kilometertælleren. Som et resultat, om sommeren i byen omkring 13l / 100. Vinterforbrug er et komplekst spørgsmål. Da bilen boede på gaden (op til minus 20-25 grader), varmede jeg den op med autostart 1-2 gange pr. nat og inden afgang. Forbruget var 20l/100! Da jeg installerede kedlen og købte en parkeringsplads (ved minus 20 der minus 10-12), blev forbruget 14-15l / 100 i byen. Jeg havde ikke en chance for at ændre forbruget på motorvejen - omkring 9-10l / 100. Om noget, så tror jeg ikke på computerkortet. Som du kan se, er forbruget generelt højt for 2,0 - bilen er gammel, elektronikken er enkel. Derfor tænkte jeg på gas ... og ombestemte mig, med min kilometertal på 16 tusinde / år, vil gassen betale sig om 3 år.

Salon: træ og relativt eksplosiv. Der er ingen lydisolering (det føles som om jeg ikke åbnede interiøret). Bagsædepassagerer over 165 cm er trange (jeg er 170 cm, det er meget svært for en person på 170 cm at sidde bag mig). Takket være reservehjulet på den 5. dør er der plads nok i bagagerummet.

Krop: god lak og stærkt glas. Jeg anbefaler en fluesmækker på kalechen - uden den har jeg hele forkanten af ​​kalechen i chips. Forlygter er svage.

På grund af den store udbredelse af problemer med valg af reservedele og reparationer, er der ingen. Mekanikere elsker gamle Toyotaer. Der er heller ingen likviditetsproblemer, sælg for de samme penge, som du har købt, uden omkostninger og inflation.

Forbrug

kørt 1107km på 115l - forbrug 10,4 (640km motorvej, resten er byen), sommeren er 18-26 graders varme.

Hyl (brum) med en hastighed på 50-60 km/t

Jeg har ejet en bil siden 2017 - siden da, ved 50-60 km/t, når jeg trykker på gaspedalen, hører jeg en hylende rumlen, som forsvinder tættere på 60 km/t. Du fjerner gassen - der er ingen rumlen. Jeg kørte med denne brummen i næsten 50 tusinde km, og ingenting ... før det ledte jeg efter en grund på internettet: til sidst besluttede jeg, at alle ikke behøvede at bade sådan (disse er bestemt ikke hub, kardan og baggearkasse med kobling - folk tjekkede, men jeg vil ikke klatre ind i automatgearet og razdatka for dets skyld). Hvem har også denne støj?

Solgt

Jeg ville ikke sælge den, men inflationen voksede hurtigt, jeg ville have en frisk bil og solgte den i december 2021. Til prisen er det ok. Men bilen var i fremragende stand.


År for bilkøb: 2017

Kilometertal: 88875 mi. (143000 km.)

Brændstofforbrug på motorvejen:

  • 26 miles per gallon (USA)
  • 31 miles per gallon (UK)
  • 9,5 l/100 km

Brændstofforbrug i byen:

  • 18 miles per gallon (USA)
  • 22 miles per gallon (UK)
  • 13,5 l/100 km

Kategori: Toyota RAV4 2008 Anmeldelser

Forfatter: Dorbb

Visninger: 54

53
6

Kommentarer

6
Tilføj en kommentar
S
Sergey-petrov 2022-05-02 (12:30)

God dag alle sammen. Som arbejdshest er denne RAV fin. Den har nok minusser, et trangt interiør, ikke en særlig behagelig pasform for føreren, ikke ideel med hensyn til pålidelighed (nu som servicebil er kilometertallet 230.000 km, okay, de kører der uden at spare, men rattet er 120.000 km, tandremsspændingsvalsen, pumpen er 90.000 km - jeg er overrasket). Selvom jeg aldrig kom op på vejen, fungerer motoren fint, legesygen (hvis relevant til RAV 4) er til stede. Du kan allerede se dens arkaisme. Men i strømmen af ​​nyheder, grant, chreev - hjertelig.

S
Sergey-petrov 2022-05-02 (12:30)

Bagdøren, bagagerummet på alle Rav 2008 synger sange, fedt, tape på hængslerne hjælper men midlertidigt. Plus akkompagnement fra bagagerummet, alt hvad der ligger der. Så for at kalde denne enhed stille, virker det ikke meget.

K
Kr-ut 2021-07-04 (12:30)

Den mest fornuftige anmeldelse af alt om alle biler.

A
Archi 2021-05-31 (12:30)

Ejet Rav-4 i mere end 6 år, en vidunderlig bil! Jeg er enig i alt i anmeldelsen, bortset fra eksplosiviteten af ​​kabinen, i 6 år var der to græshopper og så om vinteren, ingen uvedkommende lyde, plastikken er hård, men ikke den værste i tekstur .... 2,0 liter var altid nok og overalt, hvis du går med hovedet, med forbrug plus minus hvordan det blev for dig, var der forbrugsrekord på 7,2, men jeg kørte ikke mere end 90-100, spiser meget rundt i byen !! ! Crostreck, jeg troede, at jeg fløj på en kornmark)))

D
Dorbb 2021-05-31 (12:30)

måske var min salon ordnet (der var lidt i røven) og støjen blev ikke vendt tilbage til sin plads, så det rasler

1
12378 2021-05-21 (12:30)

En arbejdskollega har det samme. Knirker af glæde.

Tilføj en kommentar