Toyota RAV4 1996 Anmeldelse #607

2021-09-15
97
14
Toyota RAV4 Anmeldelse

specifikationer:

  • Toyota RAV4 1996
  • Køretøjs årgang: 1996
  • SUV
  • 1 generation
  • Benzinmotor, 2 l., 136 hestekræfter
  • Firehjulstræk
  • Automatisk
  • Rat Venstre

Forbrugerrapport

Hej Ruffers!!!!!!!!!! ;))

Så jeg blev ejer af sådan en vidunderlig maskine.

Valget var ikke tilfældigt, lille, kompakt, kvikt og vigtigst af alt højt. Før det var der en witz, nu spiser du som på et skib!!!!!!!

Første indtryk - SUPER!!! stille i bilen, udsyn til top fem, ergonomi bare klasse!!!!

Bilen er købt på auktion, score 3,5, kilometertal (på speedometeret) 94500.

Bilen måtte vente næsten 2 måneder. Jernbanelevering til Novosibirsk.

Ved ankomsten tog straks hendes MOT op. Udskiftet filtre, olier, alle væskepuder. Den dyreste var udskiftningen af ​​tandrem og rulle. Alt andet er tilgængeligt. De samlede omkostninger til vedligeholdelse og så hver lille ting oversteg ikke mængden af ​​15.000 rubler !!!!!!!!! :)))

Den næste fase af arbejdet på bilen er installationen af ​​kengurin, tærskler og bagagerum ved styrt. Bilen blev købt for at tage i naturen, fiske (ikke off-road).

Generelt er bilen god og meget forudsigelig.

Selvom der ikke er mere at skrive, så snart jeg er færdig med at arbejde på bilen, skriver jeg.

Tak!!!!!!!


Brændstofforbrug på motorvejen: motorvej - 6,5-7 by 10 l / 100 km

Kategori: Toyota RAV4 1996 Anmeldelser

Forfatter: 22064

Visninger: 23

97
14

Kommentarer

14
Tilføj en kommentar
2021-11-19 (03:12)

målte ikke benzin. Jeg kører på gas. ny lovato-digitronic installation. forbrug i byen 14-15 liter. bil 5-dørs 1996

A
Al-is 2021-11-15 (09:01)

I kan mobbe mig alle sammen. Jeg har 8 liter på motorvejen, by 10-11. 92. Kørestilen er rolig. Den, der har et højere forbrug, skal enten udgløde det fuldt ud, eller automatgearet er sløvt, der er ingen kollaps, olien i razdatkaen og gearkassen er gammel, dækkene er flade og dækkene er generelt dårlige. Bring din bil tilbage til normal, og du vil blive glad.

2021-11-03 (09:01)

Jeg har selv kørt RAVka i knap to år (95 år) forbrug i byen i sommeren 11-11.5

N
Nikiigor2 2021-09-27 (09:01)

Dana, velkommen til vores RAV-4 forum https://forums.drom.ru/toyota-rav4/, alle svarene er der :)

A
A 2021-09-24 (09:01)

Fyren købte, hvad han ville have (3,5 rating og 94.500 km) og er glad for det. Alle har forskellige muligheder, men han købte den ikke for at vise frem, men for at ride på naturen. Indtil videre er der virkelig ikke meget at læse, men han tilkendegav også, at han ville skrive, så snart han var færdig. Held og lykke, forbliv sund.

A
Alex6 2021-09-21 (09:01)

Og jeg er interesseret i at læse. Det er rart at vide, at en anden er glad for sådan en maskine. Og selvom vi alle er kloge, og vi har en masse erfaring, og vi kender forbruget, og vi kan kun vurdere bilen ved at se på den ... Men det er bare svagt at være glad! Og selv pigen spørger ham til råds. Og spark ikke fyren, bare vær glad for personen!

S
Severchanin 2021-09-19 (09:01)

Måske RAV på motorvejen for at spise lidt, du kan ikke tvivle på det. Kun du skal køre 70-75 km/t. Så får du 7 l/100km. En anden ting er, at det er smertefuldt at bevæge sig med sådan en hastighed. Ved 90 km/t vil den allerede være 8 l/100 km. Desuden.

D
Dana 2021-09-19 (09:01)

hej Arthur. Jeg har tænkt mig at købe mig en rafik, jeg har drømt om det i lang tid, nu er jeg vokset op, og jeg kan købe den selv, rådgive, hvad jeg skal kigge efter, når jeg køber en bil, og hvad jeg skal ændre i første omgang?

Z
Zwer_nsk 2021-09-16 (09:01)

Faust +100!! på rafchik behøver du bare slet ikke lægge pres på pedalen for at møde 10 ... anmeldelse for 2.

Y
Yura-717 2021-09-16 (09:01)

4WD og sådant brændstofforbrug. Uvirkelig! Du lyver, kollega. Jeg har selv brugt sådan en enhed i 3 år i forskellige tilstande, mindre end 9 selv om sommeren på motorvejen med al min lyst og en økonomisk kørestil virker ikke.

Tilføj en kommentar