Toyota RAV4 2018 Posouzení #7

2021-01-29
101
76
Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 1

Specifikace:

  • Toyota RAV4 2018
  • Rok vozidla: 2018
  • SUV
  • 4 generace restylingu
  • Benzínový motor, 2 l., 146 koní
  • Pohon čtyř kol
  • CVT
  • Volant Vlevo, odjet
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 1
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 2
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 3
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 4
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 5
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 6
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 7
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 8
  • Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 9

Rozšířit

Kolaps

Spotřebitelská zpráva

Ahoj všichni !

Konečně jsem měl trochu volného času a jak jsem slíbil, rozhodl jsem se zveřejnit svou další recenzi. Moje předchozí recenze je zde:

. Proto bude recenze stejná jako minule: poctivá, s drobnými prvky srovnání vozu stejné značky, ale s různými roky výroby. Informací bude spousta a recenze tohoto vozu bude pravidelně aktualizována každých 10 000 km a samozřejmě všechna pro a proti za provozu. Tak pojďme

Nákup.

Moje volba TOYOTA RAV 4 2018 Proč právě tato značka? Přečtěte si předchozí recenzi o TOYOTA RAV 4 2012. Svého času jsem si chtěl pořídit LONG ravchegu, kdo ví, že se v té době vyráběla verze LONG s krátkým rozvorem a prodlouženou. V tu chvíli to ale nevyšlo. Naskytla se příležitost změnit vůz na novější. Sám jsem se rozhodl, že to bude automat RAF 2.5. Když jsem byl na služební cestě, hledal jsem pro sebe zajímavé nabídky a přidával je do oblíbených, abych později po příjezdu měl plné ruce práce s výběrem auta. Hledal jsem roční nebo maximálně 2 za peníze ve výši 1700-1800. A tady začalo to nejzajímavější, polovina aut okamžitě odpadla, protože jen smutné příběhy o autech vymyslely elementární programy s ražením VIN. Někde přilákaly firmy na výběr aut s odchodem specialistů na prohlídku. Výsledkem je, že vozy v oblíbených skončily (myšleno pouze tato značka a značka) v rukou peněz, ale NEJSOU ŽÁDNÁ důstojná auta. No, protože na sekundárním trhu nejsou žádné možnosti, zavolal jsem do centra TOYOTA a zeptal se, co je k dispozici a jaké zajímavé nabídky existují. Musel jsem hodně volat a do různých měst v okolí, protože. 2.5 tam prostě fyzicky nebylo. A o zázraku! EKB má jedno auto v ceně 2050, zbylou částku jsem se rozhodl nabít úvěrem na auto u TOYOTA Bank. S vedoucím jsme vše probrali telefonicky, můj starý rafcheg mi dříve bez vyšetření odhadli na 800,-, s přihlédnutím k tradeinu mi vše vyhovovalo. Speciálně upozorněni, že tam není nic navíc. zařízení (čistý razvodnyak pro babičky, zvláště s tak nereálnými cenami). V úterý bylo nutné vyzvednout auto a v neděli začaly hovory se štěněcím hlasem, že došlo k překrytí, že auto již dojelo s přídavnou výbavou a bla bla bla. Obecně platí, že klasické a banální schéma mačkání máte podle jejich názoru prostředky „navíc“. Půl dne bylo stráveno nad tím, že se vám hloupě nabízejí různé možnosti, ale výsledek je stejný, stejně přijdete o peníze „navíc“, kolik si vyberete. Mně nejde o peníze, jde samozřejmě také o peníze, ale tady jde spíše o princip. Jen jsem hloupě poslal všechny, protože neumí pracovat s klienty a neslyší, co jim říkáte, a rozhodl jsem se vzít auto, které bude právě teď v chatce, v nejbližším městě ode mě. A tak jsem se stal majitelem nové TOYOTY RAV 4 2018 2.0l, 4WD, CVT, výbava COMFORT v tehdejší ceně 1935,-.

První dojmy:

Auto vypadalo dobře a víte, jak auto připravují i ​​beze mě. První senzace byly, že tam jaksi není pořádný prostor, nejspíš jsem se už tehdy nedobrovolně pustil do srovnávání se starým drsným, i když je to pochopitelné, přesto se celkové parametry změnily. Ano, a koupě nového auta je vždy adrenalin a máte jako na očích „růžové“ brýle: všechno se vám líbí, všechno vám sluší a až v provozu vám něco nesedí, ale to až později. Ergonomie kabiny mě hned napadla, potěšilo mě hlavně podsvícení, tady to vypadá velmi dobře a hlavně netlačí na oči. U starého rafu to bylo žluté, tady je to modré. Pádla volantu odešla zpod volantu, neřeknu, že je to plus nebo mínus, protože jsem je opravdu nepoužíval, častěji jsem jen ukazoval, kdo se ptá, stačilo mi tlačítko SPORT. Ta se mimochodem přesunula do středu panelu ve střední, spodní části torpéda.To je pro mě hodně TUČNÉ MÍNUS, jak jsem si tenkrát myslel. Dříve jsem strčil ruku pod volant, kde jste přesně věděli, kde se nachází, a aniž byste vzhlédli od silnice, jedním dotykem „inspirovali“ auto ve správných okamžicích, no, samozřejmě, jak jen to šlo. na 2,0l. Teď na ni musím sáhnout a zároveň odtrhnout oči. Ale bylo to jednou, když jsem testoval auto v různých režimech. A tady vše zapadlo na místo, bylo jasné, proč bylo toto tlačítko odstraněno z vhodného místa. Ano, ona prostě VŮBEC NEPOTŘEBUJE. Ne, ne z toho důvodu, proč bych to chtěl, ale proto, že když se stiskne, NIC se nezmění, i když ne, lžu, zvuk motoru se změní, zesílí a tím to všechno končí, no, to je pochopitelné, motoru, variátor zůstal stejný, ale změnila se hmotnost vozu. A přenos tlačítka se stal logickým, má smysl držet poblíž to, co není potřeba. Boční okna a čelní sklo se mi zdály mnohem větší a to mě potěšilo, viditelnost je dobrá. Sedadla jsou pohodlná, dostatek nastavení pro různé typy postavy lidí. Pohodlně se sedí i na zadních sedadlech, je zde zásoba místa od kolen až po přední sedadla, díky čemuž je sezení na dlouhých cestách pohodlnější a pohodlnější. Shumka se oproti předchozímu rafu o něco zlepšila, ale pořád má daleko k normálu. Obecně se stroj zdá být ve městě dynamičtější a moje žena si toho všimla, když usedla za volant. Jak řekli v kabině, nastavení variátoru bylo dokončeno, opravdu začal fungovat trochu měkčeji. Auto je pohodlné nasadit a vyjmout ze signalizace, senzory jsou v klikách dveří, přiložením prstu na senzor zavřete a objednáte, pro otevření nemusíte dělat vůbec nic, stačí vložit ruku oblast mezi klikou a dveřmi. Já a moje rodina jsme si to opravdu užili. Na zadních dveřích je nyní tlačítko pro otevírání a zavírání s elektropohonem, takže vychytávka, zvlášť ve špinavém počasí, kromě toho je tam i signalizační tlačítko, ale to moc nepoužívám, protože, jak si mnozí stěžují, zavírání 5. dveří je pomalé. Tady nemám s čím srovnávat a nestojím a nečekám, kliknul jsem a šel. Pneumatiky jsou dodávány se snímači tlaku a na přístrojové desce se nyní zobrazí varovný signál, pokud je tlak v pneumatikách pod normální hodnotou. ale vtip je v tom, že neuvidíte kterou, takže jdete ven a díváte se postaru. Auto trochu ztvrdlo, z nějakého důvodu mi připomínalo psí plemeno boxer, takové husté, sražené. Starý raf byl měkčí. Drží velkou cestu, rulitsya také, vše je předvídatelné. Dynamiky je ve městě dost, na dálnici to po stovce kysele, to ne, samozřejmě to pojede 140 i 180, ale žádné ty noty „koně“, pokud to motor 2.0 dovolí, tam nejsou. Pohodlná rychlost 120-140. Je jasné, že vše má svou cenu, pokud chcete projížďku, vezměte si nabité auto na vyjížďky, kde právě za tyto koně zaplatíte daň od 30 a více ročně, bohužel, těchto 30 pro mě není nadbytečných. Radiomagnetofon je běžný HAT, zvuk je normální, snímač je VŮBEC MRTVÝ. Klima funguje skvěle, v kabině je v zimě velmi teplo, skla na cestách nedrží. Na předchozím rafu jsem náhubek izoloval a regulátor byl v zimě vždy vytočený na maximum, tohle tady není, nikdy to nevyšlo nad 23 stupňů, prostě nebylo potřeba. Klima je navíc dvouzónová, každá si upravuje teplotu sama za sebe. Moc se mi líbilo vyhřívání celého čelního skla, zmáčkl jsem tlačítko, vše šlo pryč. Bylo to dokonce takové, že po prudké změně počasí odstranil z předního skla kusy ledu, auto stálo jako ve vodní glazuře. Tady v jedné recenzi jsem četl, že se tato tenká topná vlákna napínají, věnoval jsem jim pozornost až poté, co jsem si to přečetl v recenzi, pak jsem speciálně šel, nasedl do auta a přesně na ně zbystřil. Nuuu, co mohu říci, NEOBTĚŽUJTE SE. Každý má své vnímání. Transformace zadních sedadel zůstala stejná 60:40, ale sedadla byla přidána normálně. Plast je měkký a snadno se poškrábe. No, to jsou prvotní pocity z auta, pak půjdeme podrobněji a podrobněji.

prvních 10 000

Při prvních 1000 km se pod kapotou objevil cizí zvuk, nikoli kovový, a to při prvním nastartování na studeném. Na "0" STK to nahlásilo vedoucímu, po STK bylo vše pryč, jak mi později řekl, byl uvolněn vzduchový filtr. Na 1400 km nainstalovala společnost BRC HBO s 50litrovým válcem. Vyměnil jsem hlavní jednotku, jako vždy mi pomohl ALIEXPRESS, okamžitě vyplnil navigaci a další softwarové triky. Nyní tedy můžete chatovat s ALICE kdykoli a hlasové rozhraní je velmi pohodlné. A nyní ukazuje tlak v pneumatikách v KAŽDÉM kole. Diagnostický modul, který byl na předchozím rafu, migroval do nového vozu bez problémů a stále se bez problémů připojoval k vozu. Stroj šťastný pracant. Na rozměry jsem si zvykl, teď po čase můžu říct. že se mi v autě líbí vše, pohodlný interiér, tlačítka vše po ruce, nikam nemusíš sahat, cool osvětlení, krásný vzhled a hlavně vůně nového auta, no jo, rozumím že to není ukazatel, to je pro mě asi jen víc. Výměna oleje proběhla v pořádku. STK na plyn provedl sám. Zpočátku spotřeba, hlavně městský cyklus, byla 15 litrů, to je údaj, který ukazuje počítač, po 10 000 se motor dokutálel a spotřeba klesla na 13 litrů. V chladném počasí jsem ocenil vyhřívání volantu, velmi cool věc a na autě má místo. Tlačítko START-STOP se mi líbilo i z hlediska komfortu a pohodlí. Raf má velkou a pohodlnou kabinu, hodně místa ve druhé řadě, říkají přesně ti cestující, kteří se mnou jeli na starém rafu. Auto je velmi teplé a rychle se zahřeje. Kufr je opravdu velký, není problém odvézt čtyři kola k pneumatice bez rozkládání opěradla. S rozloženými zády získáte rovnoměrné místo na spaní pro dva. Zatímco všechno je SUPER, všechno se hodí a ještě víc. Ano a 10 000 není ukazatel, jedeme dál.

20 000

Neměl jsem čas se ohlédnout, protože dalších 20 000 km se již blížilo. "Cvrčci" nebyli identifikováni a doufám, že to tak bude i nadále. Pravidelně vyměňovaný spotřební materiál, jak pro benzín, tak pro plyn. Myslím, že nemá smysl popisovat, co je míněno slovem spotřební materiál, ti, co se zabývají auty, rozumí dokonale. Stroj je stále spokojený.

A tak dojmy po 20 000 km

Na sedačky byly koupeny potahy (kupoval jsem hned, ekokůže, stejný výrobce jako na starém rafu, protože fungovaly dobře, 5 let a zůstaly jako nové, žádné oděrky a švy). V létě se v horkém počasí nic nelepilo a nepotilo. Na zimu ze starého rafu migrovaly kožešinové pláštěnky. Co bych chtěl poznamenat, mnozí říkají, že sedadla jsou velmi dubová a nepohodlná, nebudu se hádat s každým, hmatové vjemy jsou různé a pátý bod, samozřejmě, trochu žertuji, ale pro sedadla jsou pro mě velmi pohodlná a pohodlná. Při cestování na dlouhé vzdálenosti nic neomrzí a vstáváte celkem klidně. Vyhřívání sedadel funguje velmi dobře. K dispozici jsou 2 min. a max. Já ho vůbec nepoužívám, už je mi teplý a pohodlný, manželka ho používá velmi aktivně. První poloha úplně stačí, druhá se používá, pokud potřebujete jen rychle. A všimněte si látkových sedaček + potahů + kožešinové pláštěnky a pátý bod "pálí" od vyhřívání a není možné je používat stále. Chci si všimnout hlavně vyhřívací zóny stěračů, TAK ZKUROVANÉ svinstvo. Ne, nápad to není špatný a skoro funguje, algoritmus není jasný. Při hustém sněžení za neustálého pohybu je vše v pořádku, vše je zafoukané, ale jakmile se zastaví nebo při jízdě po městě, stěrače vše smetají a celé se to lepí a je taženo do klidové zóny stěrače, samozřejmě vše tam zamrzne a pak si vzpomenete, že je tam kouzelné tlačítko, kterým se zapne topení. A zapnete a teď už sledujete, jak se školník začíná vzdalovat a tiše se raduje, že nepotřebujete vylézt z auta a ťukat do stěračů a relaxovat, ale jak se ukazuje marně, chyba je, že toto tlačítko již není zapnuté. Nevím na co je to nastaveno, nebo vypnutí podle času nebo podle teploty nebo podle odporu, to je jedno, výsledek je takový, že jakmile se vše začne vzdalovat, tak se to vypne a musíte neustále šťouchni to. Nakonec to přeci jen naštve a vy hloupě vystoupíte z auta a odstraníte ledové bloky sprostými slovy řezání všeho a všeho, včetně designérů tohoto modelu. Nyní, co bych chtěl říci o provozu vyhřívání čelního skla, funguje dobře se svým úkolem, zvládá ránu, ale pro mě odhalil jednu nevýhodu, která je vyjádřena ve skutečnosti, že topná vlákna nejsou projít celou sklenicí. Hlavní a větší část skla je vyhřívaná, ale není tam žádná hrana a tím pádem všechen sníh a nečistoty jsou smeteny na okraje skla, vše tam bezpečně zůstane a podívejte se, co se zde děje, takže slepá zóna je velká kvůli části dveří a bočního sloupku (kde je připevněno čelní sklo) a ještě před hromadou je špína, sníh tuto zónu dále zvětšuje. Tak se to snažím vyčistit. Na předních brzdových kotoučích se objevilo dobré opotřebení, na starém rafu to bylo tak na 50 000 km, takže buď změknul kov, nebo byly destičky moc tvrdé, zatím BOSCH stojí později, až přijde čas, vyměním s Kashiyma a uvidíme, co a jak. Použil jsem kashiymu na starý raf. Motor se namotal po 13000, spotřeba začala klesat z 15-17l a ve městě si konstantně drží 13l a začalo být zábavnější reagovat na pedál, ale nečekejte zázraky, tohle auto je pohodlné pracant do rodiny, samá věc, je to pohodlné jak do města, tak na dlouhé cesty, pořád se mi líbí víc do města, na venkov potřebuji 2,5 litru. LED světlo, potkávací světla. Světlo je prostě super, jsou samozřejmě i chladnější, ale v této cenové kategorii je to nejvíc, zvlášť ve srovnání s předchozím rafem. Prahové hodnoty uzavřené dveřmi, velmi pohodlné uspořádání, vám umožní udržet vaše oblečení čisté při nastupování a vystupování z auta. Slabý lak, zde jsem nezaznamenal žádné rozdíly ve směru vylepšení, obě auta jsou ve stejné barvě, dokonce jsem chtěl části auta srolovat do pancéřové fólie, ale cenovka kouše.

30 000 km

30 000 km.

Tady odletělo dalších deset. TO šlo v pořádku. Auto je stále spokojené. Spotřeba se přestala měnit, neustále 13 litrů, nejde dál, jakmile vyjedu z městského cyklu na dálnici, jde dolů, nejnižší hodnota byla zaznamenána 9,9 litru. Hladinu oleje nekontroluji, značka je vždy od plnění k plnění. A hladina byla vždy normální na všech mých vozech této značky. TOYOTA odstavena, nebudu říkat, že je dobrá (mluvím o tom, co jsem přestal ovládat), ale osobně se nebojím. Při 25000 se na volantu na jednom místě objevila mírná oděrka, vizuálně nevyniká, je cítit pouze hmatově, fotil jsem pro ukázku, ale fotka nesděluje to, co je cítit rukou. Důvod je nejspíš v mém zvyku točit volantem jednou rukou při zatáčení, něco jako gazelisty, kdy používají speciální bloudění, které je na volantu upevněno a hloupě s ním točí. Tento gadget nemám, jde jen o to, že dlaň zůstává na jednom místě na volantu a zároveň dochází k rotaci. Takže mám tuto oblast zvýšeného tření. Nemohu změnit návyk, takže budu jen sledovat, co bude dál. Jsem velmi spokojený bez přístupu klíčem, zapínání a vypínání ze signalizace, dálkové ovládání alarmu používám pouze když chci získat informace o voze. Ještě jednou chci poznamenat, že auto je velmi teplé, ve 12. roce byla teplota vytočena na maximum, přímo tam mám neustále 22 C a poloha ventilátoru nestoupá nad druhou divizi. Spodní deflektor v nárazníku se začal na zimu zavírat, důvod je ten, že je tam akorát reduktor plynu a prostě to pitomě fouká, je dobrý odvod tepla a auto přechází z plynu na benzín (teplotní zámek, pod +40 systém neumožňuje přepnutí na plyn ). Odpružení potěší, i když trochu ztuhlo, ale na nerovnostech a malých jámách funguje pohodlně i s plným prostorem pro cestující. Pořád netoleruje šotolinovou jízdu, nedá se jet víc než 40 km/h, takové píchnutí do volantu, navozuje naprostý pocit, že pracujete se sbíječkou, to samé se stalo na starém hrubáku. . Co se týče tratě, tak z hlediska ovladatelnosti se mi líbí víc 18letka, lépe drží silnici, samozřejmě nejsem Schumacher a není tam žádné extrémní ježdění, běžné denní vyjížďky. Brzdy se podle mě trochu zhoršily, možná kvůli hmotnosti auta, ale prodloužila se brzdná dráha, je to obtížnější v nouzovém brzdění, už jsem si na to zvykl a vizuálně udržuji potřebnou vzdálenost . Brzdový pedál je sám o sobě velmi měkký a brzdy se zdají být houževnaté, dobré, zejména na začátku, ale i když změníte míru sešlápnutí pedálu, přijde na to jen práce s ABS. Řízení se odlehčilo. Na zasněžených zatáčkách nebo v létě, po dešti, je potřeba zvolit správný rychlostní režim, auto má tendenci opouštět svůj jízdní pruh s výjezdem do protijedoucího. Samozřejmě hodně záleží na omezení rychlosti, stavu vozovky, stavu gumy, typu karoserie atd., ale když byla příležitost (volná cesta, jsem v kabině sám), dovolil jsem si jednoduchý experiment pro prosté srovnání a hrubka 12 let se chovala lépe, snad z krátkého základu. Plynový pedál je přiměřený (myšleno reakce auta na sešlápnutí), žádné závady, rozdíl v promyšlenosti jsem nezaznamenal. Jakmile si v recenzi přečtu, že TOYOTA je nudné auto, které se nekazí, nebudu zpochybňovat názor všech, ale nechce to žádný uživatel auta? Pro mě osobně je to INDIKÁTOR, kdy vás nebolí hlava ať auto nastartuje nebo ne, ať dojedu na místo bez poruchy, přestřelek je v životě dost, tak proč se nezbavit alespoň těchto.

40 000 km

Ahoj všichni ! Tady odletělo dalších deset. Auto používám neustále a velmi intenzivně, hlavní jízda je město. Pocity jsou stále POZITIVNÍ. Stroj vydržel letošní zimu dobře, protože má nyní teplou garáž, a já jako uživatel bych si rád všiml vzhledu dalšího pohodlí - to je odmítnutí zahřát auto a řídit teplé, ne dubové auto. Ano, samozřejmě chápu, že se na toto téma vede spousta polemik, že typ auta rychleji hnije (bavíme se o karoserii) atd., ale pro mě je důležitější pohodlí, přestěhoval jsem se z teplého domu do vyhřáté garáže, v klidu nasedl do auta, zmáčkl tlačítko od brány a v klidu odjel v dobré náladě, s dobrou muzikou a hlavně v teplém autě. Nejsou žádné takové tanečky s tamburínou, když auto nenastartovalo z klíčenky nebo kvůli vybité baterii nebo z jiného důvodu, ale co mohu říci, jsem si jistý, že každý majitel automobilu zažil podobné situace a bez ohledu na to jaká značka. Zeptejte se, proč mluvím s takovou důvěrou? Tak to je život, osobní zkušenost a samozřejmě bydlení v obyčejném činžovním domě, kde jsou VŠECHNA auta na vašem dvoře perfektně vidět z okna a můžete sledovat, jak se chovají různé značky aut a jejich majitelé. Teď začalo jaro, hodně špíny, auto roste rychleji a chodí se častěji do myčky, ale s příchodem teplých slunečních paprsků jsem chtěl auto umýt sám. A jednoho z těchto krásných dnů, když jsem se pustil do svého plánu, bylo odhaleno následující:

1. Lak na 18 let starém autě je prostě HROZNÝ, kupa malých oděrek na kapotě, blatnících, dveřích a to je pouze městský cyklus, kde nejsou dálniční rychlosti a tohle auto ještě nebylo na moře (hovoříme o dlouhých cestách po slepých cestách, kteří v předmětu jezdili po mořích) a najeto 40 000 km. Raf 12 let s najetými 90 000 km a 2x navštívil moře měl mnohem méně žetonů. Hloubkou třísky také mohu říci, že barva na staré hrubé byla nanesena v silnější vrstvě. Oba vozy jsou ve stejné barvě a samozřejmě kvalita laku je již 12 let špičková. Takže pokud plánujete koupit auto na dlouhou dobu, musíte některé díly zašít do pancéřové fólie, což je ach, jak ne levné. prahy předních dveří 45 rublů, za ceny 18 let, nyní mohou čísla změna)

2. Motorový prostor v 18 let starém autě je větší, všiml jsem si toho i v kabině při prohlídce vozu. Motor se mi zdál tak malý, jakoby jako malé auto (vizuální rozdíl oproti 12 let starému) a díky tomu se motorový prostor špiní mnohem rychleji a více (nečistota znamená vozovku), ačkoliv jsou tam nejrůznější plasty prvky zaměřené pouze na ochranu, nicméně skutečností zůstává. Takže výlet do myčky motoru je za rohem. (foto bude přiloženo). Na přiložených fotkách je jasně vidět míra znečištění a na některých místech jako na pískovišti vezměte ve správnou chvíli lopatu a můžete hrát, auto vypadalo, že jelo OFF ROAD a jsou to jen městské vyjížďky.

Chci poznamenat, že auto změklo, není zde žádná počáteční tuhost. S příchodem tepla odešly zahřívačky, spotřeba klesla na 12,8 litru. Toyota má velkou STK každých 40 000 km, takže jsem měl stejnou STK, v předpisech nemá smysl popisovat, co přesně tam je zahrnuto, kdo má zájem, může si prostě GOOGLE. Obecně vše proběhlo v pořádku, byla vyměněna další žárovka. Ještě něco mě rozčílilo, jak jsem řekl dříve, odhalil jsem velké opotřebení brzdových kotoučů, konkrétně jsem to manažerovi neřekl, abych to nezdůraznil. A jak se ukázalo, měl pravdu, do kritické hodnoty, při které se kotouče vyměňují, zbýval 1 mm. Je to jen písař, jen 40 jízd a kola jsou na výměnu. Tímto tempem budou brzdové kotouče brzy také označovány jednoduše jako SPOTŘEBNÍ MATERIÁL. Nejzajímavější je, že styl jízdy se nezměnil, závěr je tak akorát. Zkurvení marketéři s jejich výpočty. Ano, jasně, v honbě za ziskem se dlouho nevyplácí řešit kvalitu, každé nové auto je horší a horší a to platí nejen pro značku Toyota, kamarádů, kolegů, známých je spousta a každý si nedobrovolně všimne, že tyto změny nejsou u aut k lepšímu. Nebylo by nijak zvlášť znepokojující, kdyby bylo možné měnit auto každé 3 roky a náklady by byly adekvátnější, pak by mi to vůbec nevadilo, zvláště když auta podléhají nejrůznějším úpravám a modernizaci vozu se může zdát zajímavější. Přední brzdové destičky jsem vyměnil za NIBK (dle doporučení), podíváme se, jaké to jsou a v další recenzi na ně napíšu samostatně, dá se říci, osobní zkušenost z používání. Co se týče plynu, vše je zatím stabilní, od okamžiku montáže jsem se již neozval, sám ho utratím každých 10 000 km a datuji do běžné údržby auta. Jedna fotka čelního skla, s ohledem na mrtvou zónu, kam školník nedosáhne a která byla zmíněna dříve. To je prozatím vše, uvidíme se za dalších 10 000 km.

Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 10
Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 11
Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 12
Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 13
Toyota RAV4 2018 Posouzení #7 - SUV, 4 generace restylingu, benzínový motor, 2 l., 146 koní, Pohon čtyř kol, CVT | Spotřebitelská zpráva, fotografie 14

50 000 km.

Srdečné pozdravy všem majitelům aut a čtenářům. Nastal tedy další důvod, abychom se na této stránce znovu sešli, což znamená, že dalších 10 000 km máme úspěšně za sebou a já stručně přejdu co a jak. Obecně je vše úžasné, auto stále potěší, každý den plní všechny úkoly, které mu byly přiděleny, bez jakýchkoli překvapení. Spotřeba klesla o další litr a nyní se drží na 11,8 litru (připomínám, že jsou to údaje pouze z palubní desky a hlavní jízdy na plyn) za stejných provozních podmínek. Absence cizího hluku, "cvrčci" se také nemohou radovat. Prošel další domácí STK (výměna oleje, filtrů) bez úředníků, jejich nacenění není příliš jasné. Provedl i STK na plyn, neodhalil žádné odchylky a to je úžasné. Dříve vyměněné brzdové destičky NIBK se mi líbily, nejen kvůli křiklavě fialové barvě, rychle si zvykly, brzdy jsou dobré, co se týče opotřebení brzdového kotouče, to ukáže měření, zatím neprovedeno. Vzhledem k tomu, že letos u nás nebyla zima a ve městě se to snaží uklidit včas, narazil jsem na takový problém, jako je téměř úplná absence hrotů na zimních pneumatikách a všechny z toho plynoucí důsledky ve smyslu přilnavost k vozovce. Cenovka u nových sjezdovek nenadchla a kontrola ukázala, že na výměnu pneumatik je ještě brzy, dezén je čistý, opotřebení minimální. Bylo rozhodnuto použít opravné hroty, zejména proto, že tuto zkušenost nemám. Podíval jsem se na YouTube co a jak, moře informací, naši lidé jsou velmi všestranní, vybrali si pro sebe metodu, objednali si hroty. U prvního kolečka mi chybělo málo (nezměřil jsem správně přistávací otvor starého hrotu a v důsledku toho byla zakoupena špatná velikost) a ruka ještě nebyla nacpaná. Takže první palačinka, jak se říká hrudkovitá. Po započtení všech chyb zbylá 3 kola šlapala jako hodinky. Chci poznamenat, že nativní hroty byly chatrné a hloupě se uprostřed zlomily (sukně hrotu zůstala v gumě, zub odletěl). Proč ztenčování ve středu není jasné, pouze jedna věc je jasná, že toto ztenčení prostě neudrží zátěž. Na rozdíl od opravného hrotu, který je několikanásobně silnější a tlustší než nativní. Obecně jsou výsledkem následující místa, kde zůstaly nativní hroty, zůstaly prázdné otvory s polovinami hrotu a oprava VŠECHNO zůstala na svém místě. Říkám tedy ANO opravě hřebů a tato zkušenost a praxe vám umožní používat zimní pneumatiky déle bez jejich výměny při absenci hřebů. Na našich silnicích, jakkoli je smutné si to uvědomit, se pohybuje parta bezohledných šmejdů, kterým je fuk, jaká je pravidla silničního provozu, majitelé aut, kteří je obklopují v proudu, a vlastně všichni, někteří takoví „SHUMAFÉŘI“, kteří se nad tím vším definovali. Tak jsem se s tím musel setkat, tsepanul mi levé zrcátko. Řidič si přitom uvědomil, že se chytil, zastavil a pak se utopil. Závody jsem samozřejmě nezařizoval, na to je telefonní číslo 02, přijeli, vše zařídili, našli kachnu (pomocí videorekordéru). Můj zrcadlový prvek byl poškozen, jen vypadl z prudkého nárazu do zrcátka a spadl na asfalt. Pojišťovna vypočítala 16 rublů, objednal jsem zrcadlový prvek za 1800, zůstal jsem sice v černém, ale sediment zůstal.

60 000

Ahoj všichni!

Zde zbývá dalších 10. Jaro je na ulici v plném proudu a to se nemůže jinak než radovat. Opět příjemně potěšila spotřeba, hodnoty klesly na 10,1 a zatím se drží na této hodnotě. Zde jsem se pro zajímavost rozhodl od těchto číselných ukazatelů ustoupit a zkontrolovat průtok staronovým způsobem plnění nádrže a jak dlouho vydrží (v mém případě se jedná o plynovou láhev). Nejprve jsem natankoval 40 litrů na jedné čerpací stanici, stačilo 336 km, pak jsem jel na další čerpací stanici a stejným způsobem natankoval 40 litrů, vystačí na 350 km, jel jsem s oběma válci až na hranici (povětrnostní podmínky a styl jízdy byly téměř stejné). Jako výsledek jsem vzal průměrnou hodnotu (340), vyšlo to 8,5 litru. Ozdobné plastové obložení dveří nevydrželo přepravu objemného nákladu v kabině, byly oděrky, škrábance, no, co dělat, tohle není vitrína, ale dříč. MOT prošla normálně, jediná věc, kterou jsem musel dočasně opustit svůj rodný olej TOYOTA (sankce), nebyl připraven dát 8 rublů za olej. Doplnil jsem i japonský IDEMITSU ZEPRO TOURING PRO 0W-30 (4590R), ujistil se, že tento olej je o trochu lepší než TOYOTA a recenze se zdají být dobré, celkově se svezeme, uvidíme (vše stálo 6030kč). Právě prošel STK na plyn. V protijedoucím pruhu došlo k nepříjemnosti, řidič v dobré rychlosti srazil psa, který jako nasměrované torpédo letěl mým směrem, nešlo to vypnout (4 pruhy) a moje auto bylo v centrum, jediná věc, která dokázala trochu zpomalit rychlost. Veškerou hlavní ránu dostalo levé přední kolo. Poškození: prasklý nárazník, v oblasti mlhového světlometu vypadl mlhový světlomet (praskly plastové úchyty), praskl lem nárazníku, vyletěla vložka blatníku, místy praskly plastové přepážky mřížky nárazníku, ozdobná lišta v mlhovém světlometu oblast rozbitá, buben ostřikovače praskl, litý disk nelze obnovit. Oprava stála 26r, pájení trvalo 10r, lakování nárazníku. Nějak jsem našel disk, tk. sbírky se mění a staré je těžké najít, najdete je v ECB (6p). Tím ale "dobrodružství" neskončila, ABS kabel prochází pod vložkou blatníku a jelikož tam blatník není, tak není chráněný a já to viděl, zkontroloval, klips to držel a nedosáhlo kolo, ale je vidět, že nerovnosti na silnici udělaly své (vypadla spona) a kabel začal drhnout o kolo a následkem toho odpadl 4WD, chyba, selhal snímač ABS. Dejte Čínu, uvidíme, jak se chová (2p). Jednoho z nejkrásnějších dnů jsem seděl v autě a čekal na dítě, auto běželo na volnoběh a pak jsem hlásil, že vypadl 4WD, auto se přepnulo na 2WD a požádalo o odvoz k prodejci. První myšlenka je zkurvená Čína a jednoduše vyhozena 2p do větru. Přišel jsem na diagnostiku, provedl jsem, zavolal chybový kód, což znamená extrémně špatnou směs. Zde nastává pauza a nedorozumění, co s tím má společného palivová směs, pokud je problém v pohonu, nevypadám jako blondýna, abych se tak drze vznesl. Nebylo mi poskytnuto rozumné vysvětlení, ale problém zůstává otevřený a je třeba ho řešit. Zaznělo následující: - Každým rokem jsou vozy technicky vybavenější a jelikož jsem dostal informaci o chudé směsi, což znamená ztrátu výkonu, tak elektronika, aby je nenutila, zvolila rozumnější variantu 2WD pro tato situace. No, je v tom rozumné zrno, zvláště když nikdo nemůže nabídnout jiná vysvětlení. Bylo rozhodnuto, po resetování chyby, jezdit jeden den pouze na benzín bez použití plynu, pokud nedojde k opakování, pak další krok, plynaři. Day bezpečně bruslil, a pokud ano, pak šel k plynařům. Přijel, řekl podstatu problému, s obtížemi zdrženlivými úsměvy a zeptal se mě na stejnou otázku: - A kde je palivový systém, pokud je problém s pohonem. S velkou skepsí se ale pustili do práce, zkontrolovali svíčky, vyměnili všechny filtry, a když připojili diagnostický počítač, objevil se v jejich tvářích zájem a ohleduplnost, poradili se a vydali závěr. Z nějakého důvodu byla moje palivová karta zcela resetována, jako by bylo plynové zařízení právě nainstalováno a já ho potřeboval kompletně překonfigurovat. To se stává na velmi starých autech, kdy nejsou žádné hustoty a netěsnosti, ale v mém případě je auto nové. Obecně nenašli přesnou odpověď, přenastavili ji. Když odcházel, zeptal se ze srandy: - Existuje tedy vztah mezi palivovým systémem a systémem pohonu? Odpověď: - Ukazuje se, že existuje. Nejzajímavější na tom je, že když se v motoru všechno odehrálo, nezměnilo se vůbec nic a po stránce jízdního výkonu také motor pracoval stabilně, nedocházelo k žádné ztrátě výkonu. Zatímco let je normální, auto je super, všem se líbí. Pro dnešek si vše zapíšeme na 70 000 km.


Rok koupě vozu: 2018

Najeto: 22 mi (36 000 km.)

Spotřeba paliva na dálnici:

  • 24 míle na galon (USA)
  • 28 míle na galon (UK)
  • 10,0 l/100 km

Spotřeba paliva ve městě:

  • 18 míle na galon (USA)
  • 22 míle na galon (UK)
  • 13,0 l/100 km

Kategorie: Toyota RAV4 2018 Recenze

Autor: Roman

zhlédnutí: 73

101
76

Komentáře

76
Přidat komentář
1
16004538 2022-04-04 (12:30)

V létě 2019 jsem vzal stejnou hrubou, jen perleťovou barvu v Magnitogorsku za 1 640 rublů, ačkoli v Orsku jsme byli požádáni o 2 050. V březnu 2021 jsem jej s příplatkem 100 rublů změnil na 5. tělo s 2l motorem. Srovnávání pocitů z nového a starého, nebe a země. Nyní 4. tělo vypadá jako traktor

1
15749610 2022-04-04 (12:30)

Řekni mi, jak seřizuješ ventily, na 2 litrech se nezdá, že motory Toyota nemají hydraulické zvedáky, nebo se mýlím

F
Fotograf2015 2022-04-04 (12:30)

Zajedete s ním do servisu a zkušený zámečník vám ho seřídí.

K
Koresh 2021-03-22 (12:30)

LPK-lak lak!

1
16243497 2021-03-16 (12:30)

Sundej ten chrom, příteli. špatná chuť

1
14918050 2021-03-04 (12:30)

V nastavení budíku se zahříváním zapnete režim inkognito a když auto jede, svítí jen přístroje a klimatizace. Mám to tak na S96.

R
Roman 2021-02-17 (12:30)

Dobré odpoledne. Modul nemám, vyměnil jsem hlavní jednotku a ta už tuto funkci má. Co se týče samostatného modulu, tak ty jsou na aliexpressu, je tam spousta možností s displeji i samostatně formou tlačítka, takže si vyberete.

1
18169303 2021-02-16 (12:30)

Dobré odpoledne! Je možné získat více podrobností o tlaku v pneumatikách v každém kole Jaký typ modulu a lze jej připojit k běžné hlavní jednotce?

5
55_rus_55omsk 2021-02-14 (12:30)

Na úkor automatického spouštění a světla je to něco, co jste nastavili špatně, při spuštění nemám DRL, žádná světla nesvítí!

R
Roman 2021-02-12 (12:30)

Všechno jsou to texty. 1. Auto se rychle zahřeje a to že žere benzín je maličkost, pak se přechod na plyn šetřil. 2. Záruka mně osobně vůbec nešplhá a známým, kteří mají a měli nové Toyoty 5-6 let, se o záruční případy nikdo nehlásil. 3. Zaregistroval jsem jen jedno auto, udělal vše podle svého. Nebylo to vůbec užitečné, nebyly žádné pokuty, vůbec nic, k čemu je registrace? Jen proto, že je to správné? 4. Všechny motory milují rychlost (samozřejmě benzín), souhlasím s tím, že malá část výkonu se ztrácí na plynu, takže nemám závodní auto, ale dříče. Pokud nechcete ztratit výkon na plynu a ještě více ušetřit, dejte si variátor na LPG (předsunutí úhlu zapalování), nyní je na trhu mnoho výrobců. Nikomu nevnucuji, jen konstatuji svou osobní zkušenost a každý se pak sám rozhodne, zda to potřebuje nebo ne.

Přidat komentář