Toyota RAV4 1996 Posouzení #607

2021-09-15
60
14
Toyota RAV4 Posouzení

Specifikace:

  • Toyota RAV4 1996
  • Rok vozidla: 1996
  • SUV
  • 1 generace
  • Benzínový motor, 2 l., 136 koní
  • Pohon čtyř kol
  • Automatický
  • Volant Vlevo, odjet

Spotřebitelská zpráva

Ahoj Ruffers!!!!!!!!!! ;))

Tak jsem se stal majitelem tak nádherného stroje.

Výběr nebyl náhodný, malý, skladný, svižný a hlavně vysoký. Před tím byl čaroděj, teď jedete jako na lodi !!!!!!!!

První dojmy - SUPER!!! ticho v autě, viditelnost na pětku, ergonomie prostě třída!!!!

Auto koupeno v aukci, skóre 3,5, najeto (na tachometru) 94500.

Auto muselo čekat skoro 2 měsíce. Železniční dodávka do Novosibirsku.

Po příjezdu okamžitě převzal její STK. Vyměněny filtry, oleje, všechny kapalinové podložky. Nejdražší byla výměna rozvodového řemene a válečku. Vše ostatní je k dispozici. Celkové náklady na údržbu a tak každá maličkost nepřesáhla částku 15 000 rublů !!!!!!!!! :)))

Další fází práce na autě je instalace kengurinu, prahů a kufru při nárazech. Auto bylo koupeno za účelem jízdy do přírody, rybaření (ne off-road).

Obecně je auto dobré a velmi předvídatelné.

Zatímco víc není co psát, jakmile dokončím práce na autě, napíšu.

Dík!!!!!!!


Spotřeba paliva na dálnici: dálnice - 6,5-7 město 10 l / 100km

Kategorie: Toyota RAV4 1996 Recenze

Autor: 22064

zhlédnutí: 37

60
14

Komentáře

14
Přidat komentář
2021-11-19 (03:12)

neměřili benzín. Jedu na plyn. nová lovato-digitronická instalace. spotřeba ve městě 14-15 litrů. auto 5dv 1996

A
Al-is 2021-11-15 (09:01)

Můžete mě všechny šikanovat. Na dálnici mám 8 litrů, město 10-11. 92. Styl jízdy je klidný. Kdo má vyšší spotřebu, buď to vyžíhá na maximum, nebo je automatická převodovka tupá, žádný kolaps, olej v razdatce a převodovce je starý, gumy sjeté a gumy celkově špatné. Vraťte své auto do normálu a budete šťastní.

2021-11-03 (09:01)

Sám jezdím s RAVkou skoro dva roky (95 let) spotřeba ve městě v létě 11-11.5.

N
Nikiigor2 2021-09-27 (09:01)

Dano, vítejte na našem fóru RAV-4 https://forums.drom.ru/toyota-rav4/, tam jsou všechny odpovědi :)

A
A 2021-09-24 (09:01)

Chlap si koupil, co chtěl (3,5 hodnocení a 94 500 km) a má z toho radost. Každý má jiné možnosti, ale on si to nekoupil pro předvádění, ale pro jízdu v přírodě. Zatím toho opravdu není moc ke čtení, ale také naznačil, že bude psát, jakmile skončí. Hodně štěstí, buďte zdraví.

A
Alex6 2021-09-21 (09:01)

A čtení mě zajímá. Je příjemné vědět, že někdo jiný má z takového stroje radost. A i když jsme všichni chytří a máme spoustu zkušeností a známe spotřebu a můžeme auto hodnotit pouze pohledem na něj ... Ale je prostě slabé být rád! A dokonce ho dívka žádá o radu. A nekopejte do chlapa, buďte za toho člověka rádi!

S
Severchanin 2021-09-19 (09:01)

Možná RAV na dálnici trochu sníst, o tom nelze pochybovat. Stačí jet 70-75 km/h. Pak dostanete 7 l / 100 km. Další věc je, že je bolestivé pohybovat se takovou rychlostí. Při 90 km/h to již bude 8 l/100 km. Dále více.

D
Dana 2021-09-19 (09:01)

ahoj Arthure. Koupím si rafíka, dlouho jsem o něm snil, teď jsem vyrostl a můžu si ho koupit sám, poradit na co si dát při koupi auta pozor a co v první řadě změnit?

Z
Zwer_nsk 2021-09-16 (09:01)

Faust +100!! na rafčiku prostě nemusíte vůbec tlačit na pedál, abyste splnili 10 ... recenze za 2.

Y
Yura-717 2021-09-16 (09:01)

4WD a taková spotřeba paliva. Neskutečný! Lžete, kolego. Sám takové zařízení používám 3 roky v různých režimech, necelých 9 i v létě na dálnici se vší touhou a ekonomický styl jízdy nefunguje.

Přidat komentář